Bo bardzo dziwne że taka wywołująca kontrowersje osoba nie ma negatywnych opinii.
Po wszystkich się jedzie a po nim nie ? Nie wierzę.
Myślę, że ludzie którzy chcą po nim jeździć obecnie czynią to na forum pod filmem 'Salt' :) stare pojazdy są pewnie w starszych tematach :)
JEST ZNAKOMITYM AKTOREM, i póki co w Polsce chyba najlepszym.
potrafi posługiwać się biegle co najmniej 8 językami.
Gra w Polsce, Francji, Rosji, Węgrach, Niemczech, Grecji, Włoszech, Norwegii, Wielkiej Brytanii, Jugosławii
Austrii, Szwajcarii, USA, Kanadzie, Hiszpanii, Belgii, Portugalii, Finlandii, Gruzji, Białorusi, Czechach, Słowacji, dawnym RFN i ZSRR. i to nie małe epizodziki tylko co najmniej pierwszoplanowe postacie w filmach znanych reżyserów.
Nie wymyśliłem sobie tych krajów tylko szczegółowo przejrzałem jego filmografie.
To jedyny polski aktor, o którym można powiedzieć "gwiazda na skale Europy jak nie świata"
Dorobek polski jest nam znany wystarczy trylogia Hofmana i filmy Wajdy (około 15) i Morgensterna, Kieślowskiego, Zanussiego
Oprócz filmów fabularnych ma też prawie 50 spektaklów w teatrze TV.
Co negatywnego można o nim napisać?, poglądy polityczne ma jakie ma, ja całkowicie się z nimi nie zgadzam, życie osobiste też miał co najmniej 2-3 żony, trochę romansów w czasie młodości, ale to strona filmu a nie "polityki" czy innych magazynów plotkarskich.
Co negatywnego można o nim napisać? Może ostatnio ma trochę za dużo tych telenowel i dubbingu w bajkach dla dzieci.
Jeśli ktoś go negatywnie ocenia jego aktorstwo (mamy jeden taki praktyczny przykład na fillmwebie daglas88 pisze nam Beznadziejny aktor! 1/10 Drętwy jakby zjadł deskę, tragiczny głos i wygląd. Czemu taki żenujący aktor ma taką ocenę?! 1/10
) to świadczy o tym, że nie zna jego filmów, albo po prostu nie rozumie..