Siema siema :D Tak sobie w surfowałam po necie i natrafiłam na coś boskiego :D Mianowice na "nowego Daniela". :D Chodzi o tą jego fryzure :D Długa grzywka i włosy do ramion :D Coś pięknego :D Jeżeli jush ktoś widzilał to trudno a jak nie to właśnie po to jestem :) Hmmm... tak sie zastanawiam... Hm... jeżeli ok. 2 tygodnie temu miał kótkie włosy to jakim cudem tertaz ma takie długaśne??:D Ale kit z tym :) Ważner że wygląda coolersko :D http://www.danradcliffe.us/coppermine/displayimage.php?album=290&pos=17 [www.danradcliffe.us/cop ...]
wchodząc na ten link zonaczycie jededno z 39 fot Dana :D Wybrałam właśnie to bo jest coolerskie :D Danielek zrobił taką dobrą w kit mine D:D Mam nadziejem że będzie Wam sie podobało :D Narka :D
Julia
ja mam i filmik:D fajny jest...:D
emmm..ale nie przyszlo Ci do glowy,ze to bylo krecone wczesniej:):)zanim zrobil z siebie taka szkarade:)
moniqa^^
chcesz to daj maila a ci wysle ten filmik,bo jest krotki..tylko jakies 1.5minuty...ale jest fajny:D
moniqa^^
droga moniqo :D Nie mogę się z Tobą zgodzic ponieważ wyczytałam na pewnej stronie, że ta scenka była kręcona 17.12.br :d Jeżeli jest to prqwda(jestem prawie pewna) to Dan ma taką fryzurke jak na tym nagraniu :D
pozdro
Julia
ooo!!!:D to cudnie:D:D ale to niemozliwe..przeciez w obecnych wywiadach ma wciaz krotkie wlosky...to musi byc peruka w takim razie-_-" tak sadzilam,ze ta fryzura jest jakas dziwna:):):)
ale filmi boski:D
moniqa^^
no w sumie to masz raxje moniqo :D Musi mie perułke.. szkoda :( Bo wygląda cool :) Jak dla nie bomba :D A tak przy okazji to Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz Hucznego Nowego Roku :)
Pozdro
3mcie sie :)
Julia
prześle,prześle :D:D
o wyglada świetnie w tych wlosach:D:D:*
Wesołych Swiąt!!!!! i Marry christmas!!! i yo everybody XD
moniqa^^
A czy byłby to wielki problem,gdybym i ja nieśmiało poprosiła?
Bo mnie tak ciekawość zżera...A więc...jeśli miałabyś chwilke wolnego czasu i... odrobinę dobrych chęci to proszę:finez7@wp.pl
No i oczywiście Wesołych Świąt wszystkim.
pozdrawiam
finez
no no moniqa :D Masz sporo zamówień :] (lol) Ja sobie co jakiś czas filmik ten oglądam i od razu mnie sie humorek poprawia :) (lol)
pozdro
3mcie sie
Julia
no ja go ogladam codziennie bo jest swietny(lol)
no ok:D skoro tak wszyscy nalegacie:D przesle wam:D poznajcie dobroc Św.Mikołaja:D
moniqa^^
Dzięki Moniqa.;)
Filmik bardzo ciekawyXDTylko ten cios taki mało wiarygodny(czepialska jestem),ale że to program komediowy,wybaczyć można.;P
Poszperałam w necie,ale nie dowiedziałam się,kiedy był kręcony ten odcinek "This Way Up".Ciekawe....
A na filmwebie jest tylko napisane,że jest to program z 2005 roku,więc...Tylko,że wydaje mi się,że ta wiadomość była tam raczej od dawna.
A każdym bądź razie to pewnie peruka.A zresztą,nie wnikam.
pozdrawiam:))