Doda

Dorota Rabczewska

6,4
4 202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Doda

Ona gra na scenie tylko taką ja daje 10/10 moja opinia bo w gruncie jest fajna kobietą

użytkownik usunięty
Kileeer

To że po raz enty cię ośmieszyłem.

Phyyyy coś ci słonko nie wyszło ...

użytkownik usunięty
Kileeer

Słonkiem to sobie nazywaj matkę albo psa.

Właśnie cie tak nazywam ale nie jesteś raczej moją matką .
Ja w porównaniu do ciebie nie mam zwierząt w rodzinie :/

użytkownik usunięty
Kileeer

"Właśnie cie tak nazywam ale nie jesteś raczej moją matką ."

Nie bądź taki pewny. Wrócisz do domu i dostaniesz pasem po d*pie.

"Ja w porównaniu do ciebie nie mam zwierząt w rodzinie"

To wiele tracisz. Jako dziecko z zaburzeniami psychicznymi powinieneś mieć w domu jakiegoś czworonoga. Udowodniono, że dzieciom takim jak ty kontakt ze zwierzętami pomaga.

Ehm nie załapałeś :/

użytkownik usunięty
Kileeer

Załapałem, ale nie zniżę się do twojego poziomu i nie zacznę obrażać twojej rodziny...

raczej nie dorośniesz

użytkownik usunięty
Kileeer

Napisał wielce dorosły gimnazjalny przygłup. Rządzisz chłopcze.

Aha ten tekst miał mnie obrazić
?
Bo coś ci nie wyszło dzieciaczku pysiaczku .

użytkownik usunięty
Kileeer

"Aha ten tekst miał mnie obrazić "

To czy stwierdzenie faktów cię obrazi niespecjalnie mnie obchodzi. Masz kilkanaście lat i nawet jak na swój wiek jesteś głupi. Zero w tym złośliwości, wierz mi...

"dzieciaczku pysiaczku ."

Do tego się nawet nie odniosę, bo to poniżej pewnego poziomu, jeśli wiesz o co mi chodzi (oczywiście że nie wiesz).

Aha przecież w przedszkolu nie uczą was co , to za znak ,,?"

\,,
Do tego się nawet nie odniosę, bo to poniżej pewnego poziomu, jeśli wiesz o co mi chodzi (oczywiście że nie wiesz).
"
Aleś się zbłaźnił ...

Jeszcze coś ciekawego ?

użytkownik usunięty
Kileeer

ile ty masz w ogóle lat 12, 13 ?

A co ciebie , to obchodzi ?

użytkownik usunięty

Coś koło tego.

Taka uwaga. Możesz oczywiście pyskować z ludźmi i atakować ich, jakby byli jakimiś uczniakami. Ale unikaj pisania na tym samym forum, że jesteś uczniem. Wtedy takie odzywki są zabawne, ale trochę inaczej niż byś chciał :D

osobiście

użytkownik usunięty
Kileeer

A ty go znasz osobiście ? Albo Rabczewską ? No właśnie...

Przepraszam czy ty umiesz czytać ?

użytkownik usunięty
Kileeer

A czy ty umiesz myśleć ? To jasne że ani ja ani też lukasz00009 nie znamy osobiście Banderasa. Pytanie CO TO MA WSPÓLNEGO Z DODĄ I NASZYMI WCZEŚNIEJSZYMI POSTAMI.

Więc jeśli ich nie znacie , to nie mówcie o kimś takich rzeczy . Twoje wypowiedzi są tak przewidywalne , że nie musisz odpisywać...

użytkownik usunięty
Kileeer

"Więc jeśli ich nie znacie , to nie mówcie o kimś takich rzeczy."

Jakich rzeczy ?! My tylko stwierdzamy fakty. Gdyby Rabczewska zachowywała się jak dziwka i stereotypowa blondynka jedynie na scenie to można byłoby uznać to za pewnego rodzaju sceniczny image. Ona jednak jest chamska,cyniczna i bezdennie głupia również w wywiadach gdzie występuje nie jako Doda, a Dorota Rabczewska. Nigdzie (dosłownie NIGDZIE) nie pokazała się z innej strony, niż ta do której nas przyzwyczaiła. Nie mamy zatem powodu pisać o niej w superlatywach. To nawet nie jest artystka...

A wracając do Banderasa - ośmieszyłeś się porównując go do Dody. Banderas nie zachowuje się prostacko, a Rabczewska tak. Banderas nie żeruje na naiwności nastolatek, a Rabczewska tak.
Wreszcie Banderas jest dobrym aktorem, coś w życiu osiągnął nie błaznując przy tym zbytnio i co najważniejsze nigdy nie napisałem nic złego na jego temat (lukasz00009 ,jak sądzę, również nie).

"Twoje wypowiedzi są tak przewidywalne , że nie musisz odpisywać..."

Ty i te twoje "cięte" riposty...

Aha . Ja nie mówiłem o zdolnościach tylko osobie ...

użytkownik usunięty
Kileeer

Ty sam nie wiesz o czym mówisz/piszesz.

aha ...

Tak z ciekawości na jakim poziomie edukacji jesteś ? Ja zakładam że 3 gim ...

użytkownik usunięty
Kileeer

Edukację szkolną zakończyłem już dawno - tyle ci powiem.

... aż za dużo.

użytkownik usunięty
Kileeer

To po co pytasz ? Cokolwiek by nie napisać zawsze popiszesz się jakąś debilną ripostą.

Długo się jeszcze będziesz kompromitował ...

użytkownik usunięty
Kileeer

Czym się kompromituję ? Podaj konkretny przykład, cytat.

Nad moim poprzednim postem jeszcze coś
?

Ah nie przecież siedzisz 24h . Nie dziwie się , że jesteś a-społecznym.

Skopiuj z forum FW swoje posty. Potem ściągnij z internetów wypowiedzi Dody. Pokazuj ludziom, tylko nie mów, które wypowiedzi są czyje. Niech ocenią inteligencję. :)

użytkownik usunięty
Kileeer

doda to zakała polskiej muzyki nie wiem czy jest druga taka idiotka te jej bezmyślne teksty szkoda gadać. Naprawdę 100% blondynka.

użytkownik usunięty
Kileeer

http://www.youtube.com/watch?v=qQhdqM2zkBU
http://www.youtube.com/watch?v=mecymhYL5Ys&feature=playe...
http://www.youtube.com/watch?v=B6oTTsC6RDg&feature=relat...

Żeby ocenić taką miernotę jak doda - wieśniara, ze słabymi tekstami i jeszcze gorszą muzyką - na najwyższą ocene, to trzeba mieć nasrane we łbie.

PlayTheGame

coś jeszcze ?

Kileeer

Wszystko, idź dalej słuchać dodziuchny

PlayTheGame

Masz z tym jakiś problem ?

użytkownik usunięty
Kileeer

Z tobą i twoją głupotą, analfabetyzmem, chamstwem i spamem mamy tutaj problem. Stawiam śmiałą tezę, iż jesteś największym durniem na tym portalu.

Nie zapomnij o sobie .
Ps OMG !!!

użytkownik usunięty
Kileeer

Skończyliśmy dyskusję szczylu.

Dzieciaczku ty tu się zwaliłeś po tej kompromitacji...

Kileeer

Mam problem, z ludźmi którzy dają dodzie 10 na portalu filmowym. Ogarnij się dziecko, i zacznij słuchać MUZYKI.

PlayTheGame

I co ma być , to John Lennon. Mówisz o portalu filmowym i muzyce , a co ma jedno z drugim ?
Jak zamierzasz go rozwiązać...;)

Kileeer

"I co ma być , to John Lennon." - ?

"Mówisz o portalu filmowym i muzyce , a co ma jedno z drugim ?" - Jakbyś nie zauważył ta strona nazywa się FILMweb i oceniamy tu grę aktorską.

"Jak zamierzasz go rozwiązać...;)" Nie zamierzam, ale to co robisz mija się z celem tej strony.

Lennona mogę sobie mieć na avatarze, nie widzę w tym nic złego, nie wystawiłem mu oceny 10 ani w ogóle żadnej. On i doduchna nie są aktorami. PS. napisz mi co w dodzie jest takiego niezwykłego, że dajesz jej 10. Co ci się niej tak podoba. Napisz bo nigdy nie rozumiałem jej fenomenu, może mi wytłumaczysz

PlayTheGame

Nie wiedziałem , że lubienie Dody bez okazania dowodów jest zakazane ...
Ja mogę sobie dawać Dodzie 10/10 i nie widzę w tym nic złego .

Kileeer

Jasne, że nie. Ale jako człowiek rozumny chyba umiesz uzasadnić swoją wypowiedź argumentami. Nie proszę o wiele, napisz tylko co doda ma takiego w sobie ;)