Właśnie cie tak nazywam ale nie jesteś raczej moją matką .
Ja w porównaniu do ciebie nie mam zwierząt w rodzinie :/
"Właśnie cie tak nazywam ale nie jesteś raczej moją matką ."
Nie bądź taki pewny. Wrócisz do domu i dostaniesz pasem po d*pie.
"Ja w porównaniu do ciebie nie mam zwierząt w rodzinie"
To wiele tracisz. Jako dziecko z zaburzeniami psychicznymi powinieneś mieć w domu jakiegoś czworonoga. Udowodniono, że dzieciom takim jak ty kontakt ze zwierzętami pomaga.
Załapałem, ale nie zniżę się do twojego poziomu i nie zacznę obrażać twojej rodziny...
"Aha ten tekst miał mnie obrazić "
To czy stwierdzenie faktów cię obrazi niespecjalnie mnie obchodzi. Masz kilkanaście lat i nawet jak na swój wiek jesteś głupi. Zero w tym złośliwości, wierz mi...
"dzieciaczku pysiaczku ."
Do tego się nawet nie odniosę, bo to poniżej pewnego poziomu, jeśli wiesz o co mi chodzi (oczywiście że nie wiesz).
Aha przecież w przedszkolu nie uczą was co , to za znak ,,?"
\,,
Do tego się nawet nie odniosę, bo to poniżej pewnego poziomu, jeśli wiesz o co mi chodzi (oczywiście że nie wiesz).
"
Aleś się zbłaźnił ...
Taka uwaga. Możesz oczywiście pyskować z ludźmi i atakować ich, jakby byli jakimiś uczniakami. Ale unikaj pisania na tym samym forum, że jesteś uczniem. Wtedy takie odzywki są zabawne, ale trochę inaczej niż byś chciał :D
A czy ty umiesz myśleć ? To jasne że ani ja ani też lukasz00009 nie znamy osobiście Banderasa. Pytanie CO TO MA WSPÓLNEGO Z DODĄ I NASZYMI WCZEŚNIEJSZYMI POSTAMI.
Więc jeśli ich nie znacie , to nie mówcie o kimś takich rzeczy . Twoje wypowiedzi są tak przewidywalne , że nie musisz odpisywać...
"Więc jeśli ich nie znacie , to nie mówcie o kimś takich rzeczy."
Jakich rzeczy ?! My tylko stwierdzamy fakty. Gdyby Rabczewska zachowywała się jak dziwka i stereotypowa blondynka jedynie na scenie to można byłoby uznać to za pewnego rodzaju sceniczny image. Ona jednak jest chamska,cyniczna i bezdennie głupia również w wywiadach gdzie występuje nie jako Doda, a Dorota Rabczewska. Nigdzie (dosłownie NIGDZIE) nie pokazała się z innej strony, niż ta do której nas przyzwyczaiła. Nie mamy zatem powodu pisać o niej w superlatywach. To nawet nie jest artystka...
A wracając do Banderasa - ośmieszyłeś się porównując go do Dody. Banderas nie zachowuje się prostacko, a Rabczewska tak. Banderas nie żeruje na naiwności nastolatek, a Rabczewska tak.
Wreszcie Banderas jest dobrym aktorem, coś w życiu osiągnął nie błaznując przy tym zbytnio i co najważniejsze nigdy nie napisałem nic złego na jego temat (lukasz00009 ,jak sądzę, również nie).
"Twoje wypowiedzi są tak przewidywalne , że nie musisz odpisywać..."
Ty i te twoje "cięte" riposty...
To po co pytasz ? Cokolwiek by nie napisać zawsze popiszesz się jakąś debilną ripostą.
Skopiuj z forum FW swoje posty. Potem ściągnij z internetów wypowiedzi Dody. Pokazuj ludziom, tylko nie mów, które wypowiedzi są czyje. Niech ocenią inteligencję. :)
doda to zakała polskiej muzyki nie wiem czy jest druga taka idiotka te jej bezmyślne teksty szkoda gadać. Naprawdę 100% blondynka.
http://www.youtube.com/watch?v=qQhdqM2zkBU
http://www.youtube.com/watch?v=mecymhYL5Ys&feature=playe...
http://www.youtube.com/watch?v=B6oTTsC6RDg&feature=relat...
Żeby ocenić taką miernotę jak doda - wieśniara, ze słabymi tekstami i jeszcze gorszą muzyką - na najwyższą ocene, to trzeba mieć nasrane we łbie.
Z tobą i twoją głupotą, analfabetyzmem, chamstwem i spamem mamy tutaj problem. Stawiam śmiałą tezę, iż jesteś największym durniem na tym portalu.
Mam problem, z ludźmi którzy dają dodzie 10 na portalu filmowym. Ogarnij się dziecko, i zacznij słuchać MUZYKI.
I co ma być , to John Lennon. Mówisz o portalu filmowym i muzyce , a co ma jedno z drugim ?
Jak zamierzasz go rozwiązać...;)
"I co ma być , to John Lennon." - ?
"Mówisz o portalu filmowym i muzyce , a co ma jedno z drugim ?" - Jakbyś nie zauważył ta strona nazywa się FILMweb i oceniamy tu grę aktorską.
"Jak zamierzasz go rozwiązać...;)" Nie zamierzam, ale to co robisz mija się z celem tej strony.
Lennona mogę sobie mieć na avatarze, nie widzę w tym nic złego, nie wystawiłem mu oceny 10 ani w ogóle żadnej. On i doduchna nie są aktorami. PS. napisz mi co w dodzie jest takiego niezwykłego, że dajesz jej 10. Co ci się niej tak podoba. Napisz bo nigdy nie rozumiałem jej fenomenu, może mi wytłumaczysz
Nie wiedziałem , że lubienie Dody bez okazania dowodów jest zakazane ...
Ja mogę sobie dawać Dodzie 10/10 i nie widzę w tym nic złego .