Ciekawe ile osób robiło by tyle rzeczy , bo ,,co ludzie powiedzą ".
Jakoś zrobiła zbiórkę na Nergala .
Ojojojoj, jaka wielka dyskusja o naszej "kochanej" Dodzi.
Gra na scenie? Jeżeli ktoś w swoim show ma do zaoferowania tylko pokazywanie tyłka, obmacywanie sobie krocza sztuczną ręką trupa, latanie z mięsem, lub wkładanie sobie do ust penisa, to gratuluję jej "pomysłów", a Tobie gustu.
A co ma Tom Cruise do Dody? Ani ta sama płeć, a pozatym Doda nie jest aktorką.
Ja nie muszę mieć show, nie jestem osobą publiczną, ale gdybym była na pewno nie bazowałabym tylko na takich idiotyzmach, ale dała z siebie coś więcej.
Doda to królowa uwielbiam ją tak jak amerykanie.Którzy wypowiadają się o niej w samych superlatywach.Na nasz kraj jest zbyt pozytywna.
Królowa jest tylko jedna!!!!!!!
Owszem, a ja tylko wypowiedziałam się na temat jej "fenomenalnej" gdy na scenie. Tylko ciągle nie potrafisz uzasadnić co Ci się w niej tak podoba, bo za wygląd się nie ocenia. Jest tez wyjście, że to wszystko prowokacja z Twojej strony.
Cofnij się o stronę czy dwie i będziesz miała pełny obraz tego, co tak na prawde myśli człowieczek o nicku Kileeer ( a właściwie to przykłady na to, że nie myśli on wcale). Pzdr.
Nie interesuj się tak mną.Chodź od razu na randke lepiej.
Swoją drogą pamiętaj jako fan DODY mam OLBRZYMIE wymagania.
Niech zgadnę,zakompleksiona tapeciara lat 15-20 uwielbiająca Dodę,bo to samo uwielbiają jej psiapsiółeczki?
Nie popełniaj błędów to nie będzie się do czego przyczepić. Nawet mojego nicku nie potrafisz imbecylu dobrze napisać.
1 specjalnie go nie przepisałem KOMPLETNE BEZ MÓZGOWIE
2 Zamknij ... , bo sama popełniasz błędy więc z łaski swojej nie pouczaj innych
3 chyba miałeś tu nie pisać czy coś takiego ... ale , to ty się kompromitujesz twoja sprawa ...
Jestem facetem więc to "sama" odnoś do siebie (nie pierwszy już raz mylisz płeć rozmówców. Masz z tym jakieś problemy ? Może swojej własnej też pewny nie jesteś.). A błędów raczej nie popełniam - może poza traceniem czasu na pisanie z jakimś ćwokiem co to ma jeszcze mleko pod nosem i pusto we łbie.
Ps. "Bezmózgowie" piszemy razem, a przed "to" przecinka zazwyczaj nie stawiamy. Popisuj się dalej swoją elokwencją gimnazjalny prostaczku.
wejdźcie na oficjalną stronę dody i lady gagi TAK SAMO
Doda umrze śmiercią naturalną, mam nadzieje że pojedzie do USA i wyda wszystką kasę by później gotować kotlety w telewizji śniadaniowej TVN
ps. w USA gra w podrzędnych klubach
W USA nikt jej nie zechce.
To taki tani chwyt marketingowy, który ma sprawić, że tutaj nad Wisłą ktoś ponownie zwróci na tą upadłą już gwiazdkę uwagę.
Ale nie zwróci, bo okres kiedy opinię publiczną szokował styl bycia Dody już minął. To tak jak z ekscesami Frytki czy modą na Big Brothera, wszystko co bezwartościowe z czasem minie.