tak uważasz? wnioskuję, że nie oglądałeś/łaś "Fight Club", or "Rozgrywki". Po seansie może zrozumiesz dlaczego jest laureatem TYLU nagród (patrz biografia).
Akurat oba filmy przeciętne, Fight Club 5,6/10 Rozrywka 6/10, nic w tych rolach nie pokazał.
Jesli uważasz,że jest ciepłą kluchą,oglądnij "Więźnia nienawiści".W "Lęku pierwotnym" też pokazał mistrzowskie umiejętności aktorskie.I jako kobieta powiem,że nie piszę tego,bo uważam,że jest przystojny.Wręcz przeciwnie,jest mnóstwo przystojniejszych aktorów.Ale ma coś w sobie.
Także namawiam do obejrzenia Więźnia Nienawiści. Tam zdecydowanie nie jest "bezjajeczny". ;)
Co do więźnia zgodzę się, tam zagrał pięknie ale to jedyny film w którym coś pokazał, a sam film żadna rewelacja.
Naprawde uważasz, że w Fight Clubie nic nie pokazał? Zatkało mnie, albo Ciebie cięzko zadowolić albo nie potrafisz docenić dobrej gry aktorskiej.
Jeszcze w 25 godzinie zagrał rewelacyjnie, najlepsza scena to jego monolog w toalecie
Jak nie znasz z wielu filmów to nie komentuj. Poznaj temat, by móc wygłaszać opinie (tak, jak to robię ja)
Nie wiem, czy to prowokacja, czy rzeczywiście Twoje zdanie, ale po raz kolejny jestem zmuszona napisać to samo: ludzie, jak możecie oceniać tak powierzchownie? Radzę najpierw obejrzeć nieco więcej filmów z Nortonem a potem zabierać głos ;]
Dla ścisłości: ja nie wypowiedziałam się na temat Nortona, bo nie mam zdania. Doradzam tylko osobie, żeby nie wypowiadała się również (zwłaszca negatywnie), jeżeli nie obejrzała zbyt wielu filmów i nie ma dostatecznej wiedzy.