Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Co prawda nie mam nic do muzyki Elvisa ale nie na tym chciałem się skupić w tym temacie lecz na narodzie amerykańskim zapewne widzieliście jak ci ludzie mają hopla na punkcie tego człowieka rozumiem lubić kogoś czuć do kogoś sympatie lub być czyimś fanem ale co ci ludzie odpierdalają to jest nienormalne połowa amerykanów przebiera się za elvisa płacą fortunę za jednorazowa husteczke higieniczna którą kiedyś elvis wytarł sobie czoło płaczą do dziś dnia nad jego grobem gdzie tego człowieka większośc z nich na własnie oczy nawet nigdy nie widzieli przecież tak można wymieniać i wymieniać godzinami to wszystlko jest chore i nienormalne zresztą jak cały naród amerykański i może to głupie co teraz napiszę ale twierdze że komuniści dobrze by zrobili w czasie zimnej wojny gdyby zrzucili nieco bombek atomowych na U.S.A było by przynajmniej nieco mniej zła na tym świecie i debili naśladujących Elvisa gdzie ja osobiście znając takiego człowieka lub majac np. za sąsiada to bym się dosłownie bał takiej osoby

to co napisałeś jest wg mnie głupie,pozdrawiam
P.S ja się boję,ze Ty kiedyś dojdziesz do władzy i zaczniesz napierdalać bombami gdzie popadnie,powodzenia !

użytkownik usunięty
Robert_De_Niro

A wiesz co nawet sobie tak myslalem aby zostac poslem nawet bardzo bym tego chcial hehe

Ja bym się ciebie bała:P Przeszkadzałby ci mój pies to byś go zabił? Głupie jest rzeczywiście to co napisałeś, kochają Elvisa to ich sprawa. ale weź pod uwagę że nie wszyscy to tacy fani o jakich napisales. teraz się wygłupiają bo mają okrągłą rocznicę ale jutro idą normalnie do pracy a nie w białym kombinezonie. jak im się to podoba to raz do roku mogą się powydurniać, to zawsze dobrze robi.

użytkownik usunięty
alien_2

nie sadze w ameryce jest mnustwo elvisow i to nie jedego dnia lecz caly czas i na dodatek co 2 twierdzi ze jest jego synem czyli z tego mozna wywnioskowac ze elvis musial sie bzyac jak jakis zwierz nie wiedzac co to prezerwatywa i ma teraz 2 mil dzieciakow hehe zreszta po co ci ludzie sie za niego tak przebieraja no po co ??? to jest zenujace no i jak juz wspomnialem tez nie wiem jak mozna plakac za czlowiekiem ktorego sie nigdy nie znalo to tak samo jak ja bym mial plakac wrecz rozpaczac z polowa polakow po 30 latach np za Markiem Grechuta i co do strachu nie musicie sie mnie bac spokojnie kocham Polske wiec nie zrzuce nigdy bomby na ten kraj i tym samym na was hehe oczywiscie sprawa ma sie inaczej do U.S.A kraju psycholi i mordercow gdzie kul wyszczelonych na ulicy w powietrzu jest wiecej niz ptakow

Jaka bulwersacja;P Ilu znasz amerukanow? wkurza mnie jak ktos pisze wszyscy polacy to zlodzieje, wszyscy anglicy to snoby, wszyscy żydzi to cwaniaki. Będę płakac za elvisem jak będe miec ochotę i nie zabronisz mi:P I wierz takim co mówią że są dziecmi Elvisa, znajdzie się pewnie kilku ktorzy powiedza że mają 2 penisy albo ze porwali och kosmici ale czy to jest taki powod do bulwersacji? podoba im się? to niech się przebierają. ale zmartwię cie, to nie tylko amerykanie;P duzo tak ludzi ma że udają kogos kim nie są.

Amerykanie zawsze potrzebowali "mocnych" ludzi a Elvis takowym bez wątpienia był. Czasem też mysle sobie ze to jest głupie co robią ludzie- przebierają sie za Elvisa w kombinezonie itp. itd. ale chyba kazdy chce sie poczuc jak król chocby przez chwile :):). Wiec to ich usprawiedliwia :).

Pozdro .

:)))

Dawno już nie czytałam tak głupiego postu. Każdy ma prawo robić co mu się podoba w swoim czasie wolnym od pracy i za swoje ciężko zarobione pieniądze. Wiem, że w Polsce jest to nietypowe. Każdy po robocie zasiada przed TV i gapi się jak muł przez następne 5 godzin w ekranik. Nawet osoba, która uprawia jogging jest dla Polaczków podejrzana, a co dopiero ktoś kto przebiera się za Elvisa, jest członkiem Greenpeace'u, albo wykorzystuje swój wolny czas na wolontariat lub budowanie repliki średniowiecznego zamku. Prawdziwy Polaczek oddaje swoje pieniadze na zbożne czyny ojca dyrechtora, a czas wolny spędza oglądając telewizję + oczywiście filując lornetką, czy sąsiadom czasami nie przyszło do głowy zająć się czymś innym. Bo jak ludzie przebierają się za Elvisy, to jest dużo zła na tym świecie ;P

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jorjan

Mi osobiscie nie podobają sie nasladowcy bo uwazam ze kazdy powinien byc sobą a nie kopiowac kogos innego zwłaszcza ze jest to wręcz niemozliwe tymbardziej w przypadku Elvisa...a niektórzy robia to tak nieudolnie ze az zal mi tych ludzi..Jednak gdy widze jakiegos przebieranca(nawet w Polsce) to mnie az sciska...:/ Ja bardzo Elviego cenie,był wielkim człowiekiem zawdzieczamy mu na prawde duzo a Amerykanie nigdy nie znali umiaru nigdy nie znali słowa 'przesada' i 'umiar' zresztą mysle ze to nie stereotyp...przeciez tak jest do dzis w kazdej prawie dziedzinie..Cóz...wpółczuje tylko Elvisowi haha troche zryli mu opinie,ale Polacy tez zaczynają to robic.
A co do kolegi który zapoczątkował ten wątek: ja bym Ci noza do ręki nie dała xD