Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

W tym poście chciałabym się z wami podzielić moimi przemyśleniami. Jestem fanką Elvisa od ponad czterech lat. Uwielbiam również the Beatles, niektóre piosenki Rolling Stone's. Neil Sedaka i Frank Sinatra też moga być. Z kolei większość popularnej muzyki to kompletna tandeta w stylu Kate Perry i Rihanny albo jacyś heavymetalowi sataniśći. Choć mam dopiero 16 lat tęsknię za muzyką lat 60 i 70. Jeśli macie podobne opinie lub znacie współczesne zespoły, które tworzą w podobnych klimatach jak Beatlesi lub Elvis(chociaż i tak nikt nie dorówna ideałowi) napiszcie.
GG 5588374
Pozdrawiam

elviska

To podobnie jak ja, tez mam dopiero 16lat i uwielbiam lata 50-te i 60-te...ja z kolei głownie szukam filmow o takiej tematyce (moze jakies znacie?)...a co do spiewania, ELVIS - THE BEST!..a takie poboczne postacie to lubie tez np. Brende Lee, Jerry'ego Lee Lewis'a(jego zachowywanie przy fortepianie wymiata ;) ) i jedną piosenkę The Luvvers - Shout

A_llex

BANG i masz już 32

elviska

Ja mam 14 lat, chociaż wiek tutaj nie gra roli.
I według mnie, to, co oferuje nam współczesny rynek muzyczny, to w większości dno. Prawdziwej muzyki już się nie robi. Jakieś rąbanki w radiach, zboczone teledyski i takie tam. Oczywiście mam kilku swoich ulubionych wykonawców współczesnej muzyki, jednakże i tak wolę muzykę z 2. połowy ubiegłego wieku. Najbardziej mi odpowiadają utwory Elvisa.
I wolałabym urodzić się właśnie w tamtych czasach, choć współczesność też ma swoje zalety;)
Pozdrawiam

Graceland

O tak, również mam 16 lat i zgadzam się z wami. Miłość do Elvisa zasiała we mnie babcia. Dziękuję jej za to.
On był cudowny: potrafił wejść do studia i poprostu zaśpiewać. Poprostu - bez żadnych ulepszaczy dzwięku, stereo itp. On + chórek.
Nieczym nie może równać się z dzisiejszymi gwiazdkami, mimo że niektóre naprawde mają talent. Wspaniały człowiek tworzył wspaniałą muzykę. Szacunek!

Pełno jego piosenek wciąż jest na moim odtwarzaczu mp3. Kocham ich słuchać, zawsze gdy nie mogę zasnąc, gdy jadę autobusem.

Oh, Elvis.