Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
924 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Można Elvisa lubić lub nie, ale według mnie jest największym piosenkarzem wszechczasów i jego muzyka wciąż jest żywa.
Pozdrawiam prawdziwych fanów króla rock&rolla .
Odezwijcie się do mnie !!!!!!!!!!!!

elviska

Elvis jest conajmniej niezły, ale żeby nazywać go królem. :/ Jest o dużo lepszych wokalistów. Może w swojej kategorii był najlepszy, ale raczej w niej, nie miał zbytniej konkurencji.

Aspik

Skoro jesteś taki mądry to podaj lepszych piosenkarzy! Według mnie piosenkarzy z tych z wcześniejszych lat trzeba bardziej doceniać bo kidyś nie możnabyło walić z playbacku bo nie mieli takiego sprzętu i musieli się za każdym koncertem starać aby wydobyć z siebie głos i śpiewać tak parę godzin!

elviska

Popieram,Elvis jest WIELKI. Kiedy on śpiewał nikt inny nie robił tak oszałamiającej kariery jak on,dopiero gdy umarł, w latach osiemdziesiątych jakieś beztalencia zaczęły robić kariere.....Miano Króla jest tu jak najbardziej adekfatne :) Cóż, w końcu cały świat popiera to stwierdzenie :) Ja również. Pozdro dla wszysystkich fanów Elvisa. ELVIS LIVES!!!!!!

Lady_Darlington

Przesadzasz kochana, Elvis aż taki dobry nie był. :)

kasta_2

Nie,nie drogi Bajeczniku,Elvis był,jest i będzie Królem. Zawsze. Miał niezaprzeczalny talent :)

Lady_Darlington

No jak sobie chcesz, ale dla mnie królami muzyki są inni ludzie. :D

kasta_2

Każdy ma swoje gusta i guściki i każdy ma swoich królów. Moim Królem jest Elvis i zawsze będzie. Z resztą Elvis zawsze będzie Królem muzyki :] :)

kasta_2

Przepraszam bardzo skoro twierdzisz że Elvis taki dobry nie to co robisz na forum na którym się rozmawia na Jego temat?

alexa93_12

I jeszcze jedna rzecz nie ma innego waokalisty które sprzedał ponad miliard płyt, to jest chociażby dowodem jego klasy !!!!!!!!

POZDRO DLA FANÓW !!!!!!! GG 5588374

elviska

Masz rację zgadzam się z Tobą!!! Sprzedał bardzo, bardzo dużo wspaniałych płyt z super kawałkami!! Po za tym a propo waszych kłótni to jest głupie bo faktycznie każdy ma prawo do swojego gustu, ale jeżeli komuś On nie odpowiada to niech poprostu nie wchodzi na to forum i jeżeli ma swoim chamskim zachowaniem obrażać fanów Elvisa. To jest skierowane do wszystkich przeciwników i wrogów Elvisa! Dziekuje.

alexa93_12

50 Cent też sprzedał dużo płyt, ale raczej królem żadnej muzyki nie jest. :)

kasta_2

ale mi porównanie !!!!!!!!!!!!!
Jak można stawiać Elvisa obok 50 Cent ( to obojętny dla mnie zespoł).

elviska

Stawiam 50 Centa obok Elvisa pod względem sprzedanych płyt, a nie talentu muzycznego.

użytkownik usunięty
Lady_Darlington

W latach 80-tych beztalencia? Co Ty chcesz od lat 80-tych? A co powiesz o muzyce współczesnej?

elviska

Nie,nie Elvis sprzedał najwięcej płyt na świecie(!) ze wszystkich muzyków.Prosze cie, nie wyjeżdżadj mi tu z takim beztalenciem jak %0 cent,nawet go nie porównuj :/

Lady_Darlington

Ja tam bardzo lubię Elvisa Presley'a. On to po prostu klasyka więc proszę nie sprzeczajcie się o to, bo czy chcecie czy nie Elvis to król i wasze negatywne zdanie na ten temat się nie liczy (mówię to tak w przenośni).

Stacy

a ja kocham Elvisa:):)