Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Witam.
Zaczęłam się interesować Elvisem od niedawna, i zauważyłam, że ciągle w telewizji leci z nim jakiś film. Czy to jest normalka czy tylko ostatnio się tak "rzucili"?
Pozdrawiam filmwebowiczów :)

użytkownik usunięty
FlamingStar

Hej !!!

Filmy z Elvisem lecą w telewizji dość często, szczególnie w okresie wakacyjnym lub styczniu ( ma to pewnie związek z rocznicami). Najwięcej z nich emituje (tak to się mówi?) TCM. Czasem też HBO lub TVP1. Na ENTERTAITMENT można też obejrzeć (bardzo często powtarzany film dokumentalny) "Ostatnie dni życia Elvisa Presley'a". Kilka razy natrafiłam na filmy z Elvisem na takich programach jak VISAT HISTORY i TVP2. Sądzę więc, że jest to normalka, choć być może w ostatnim okresie leci ich troszkę więcej w związku z minioną (2007r.) 30 rocznicą śmierci Elvisa.

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam ta swoją nieskładną wypowiedzią :)

Pozdrowienia od fana dla fanów :)

FlamingStar

No z tym ciągle to ja bym tak nie przesadzał. Ja nie widzę zbyt często filmów z nim, a jeśli chodzi o te fabularne to one wcale nie lecą, a jak lecą to w takich godzinach gdzie dostęp do pewnych kanałów jest zakodowany, ale ja już mam wszystkie filmy fabularne z nim :) A ile kiedyś szukałem ich...

Triko80

Ja widziałam do tej pory tylko jeden, kiedyś w niedzielne popołudnie, na TVP1 lub TVP2, nie pamiętam już nawet tytułu...