Elvis Presley

Elvis Aaron Presley

7,8
930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Elvis Presley

Bo stworzył masę muzyki, która ogromnej liczbie osób bardzo przypadła do gustu. Zaliczany
jest do największych w historii, miał wielki wpływ na muzykę. Mi jego styl zupełnie nie
odpowiada i duża bardziej lubię dosłownie wszystkich innych wielkich, takich jak Stevie
Wonder, Michael Jackson, Prince, Frank Sinatra czy Aretha Franklin. Po prostu zupełnie nie
odnajduje się w jego muzyce, mi wydaje się taka napompowana i bardzo poddająca się
upływowi czasu.

adriantms

To jest portal muzyczny?!

SosCzosnkowy

To jest po prostu profil Elvis Presleya. Ocenia się go za całość osiągnięć artystycznych - tak robi większość, bo inaczej nie miałby takiej wysokiej oceny, bo aktorem nie był nawet dobrym. Dostosowuje się w tym do reszty, bo byłby bałagan w ocenach, każdy oceniałby z innych pobudek. Elvisa Presleya po prostu nie da się ocenić tylko z punkty widzenia aktorstwa, po nawet w filmach ciągle śpiewał. Nie przepadam za tym jego śpiewaniem jesli mam być szczery, ale jeśli chodzi o to, to patrz post powyżej.

adriantms

No właśnie szkoda, że na fw bardzo często ocena to jest ranking popularności, a tutaj król mógłby być w top10, zauważyłem, że Elvis jest obecnie brany w rankingu tylko pod kryterium "Najlepsze kostiumy" i bardzo dobrze.