Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Z tego powodu, że wczesniejsze forum niestety sie popsuło przenosimy się tutaj :D! Jak widzicie nie poddajemy się :). Pozdrawiam wszystkie anty-fanki które są współautorkami tego forum :D!!

To co pisałam na wczesniejszym forum zostawiam bez zmian-

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty
ag_

To co nie normalne i głupie zawsze się długo ciągnie!!! Kolejne tępaki będą wypowiadać się na temat tego JAK BARDZO NIENAWIDZĄ EMMY WATSON!! Ludziska dajcie sobie spokój!!! Kolejny temat forum o jakiejś panience, która żekomo podbiła świat, a w rzeczywistości jest tylko marną, podrzędną aktorzyną! Ja tego nie rozumiem, znajdźcie sobie jakies lepsze zajęcie jak np. tworzenie programów komputerowych!!!
Ludzie zacznijcie żyć własnym życiem!!! WAKE UP, she doesn't even know that you exist!!!I wish you all luck infuture :)

użytkownik usunięty

uuuuuuuuu!!!!!!!!! ty to umiesz gadac. Emma to wiesniara i bambera!!!!! jest okropna i bysta jak woga w klozecie:):):)

pozdro
Julka:)

ag_

Ja tam się zajmuje komputerami, głównie grafiką, ale i mam swoją stronę filmową. Czy to, że od czasu do czasu napiszemy coś na forum ma nam zajmowac cały czas?

No chyba, że komuś napisanie kilku zdań literka-po-literce zajmuje godzinę. Ja w każdym razie piszę szybciej ;)

Pozdrawiam

Carol

Ale zrozumiałeś moje przesłanie??!! Bo chyba nie, no ale niech każdy tłumaczy to sobie jak chce! A zresztą piszcie sobie na tym forum co chcecie, to nie moja sprawa :)

Pozdr dla wszystkich użytkowiników

frank_3

Wejdzcie sobie na www.Anty-fankiToDebileBoZazdro szcząInnym.pojeby.com

mechme

To co napisałeś świadczy wyłącznie o twojej zdolności czytania [a raczej jej braku], bo już wieloktotnie komentowałyśmy podobne zarzuty "o tym jak my bardzo zazdrościmy Watson"... no ale cuż... do niektórzych nie dociera... www.nauka.czytania.ze.zrozumie niem.com ---) coś dla ciebie...

mechme

wow ale błyskotliwa zagrywka z tą stroną www hmmm długo nad tym myślałeś? POZDR. Elle, Mary-Kate, Carol i reszta sojuszników :D Oby to forum jeszcze lepiej oddawało istotę nienawiści do EW i ograniczenia jej fanów, a naszych anty-fanów, którzy usiłują się tutaj "elokwentnie wypowiadać". Czy im się to udaje, hmmmm jeden rzut oka daje odpowiedź...

LadyCroft

mechme- po co sie tak emocjonujesz :)- to, że napiszesz kilka swoich "inteligentnych" tekścików, nie zmieni naszego stosunku do panny watson i nie przestaniemy prowadzic tego forum :). Czemu tak bardzo nie udzielasz sie na innym forum tylko tu :)?

ag_

Bo tutaj....widzisz :] bo tutaj zrodziło się wasze gniazdo nienawiści i złości do EM a ja jestem tutaj po to żeby je zniszczyć i mam nadzieje że każdy Fan/lub nie, pomoze mi w wybijaniu szkodników!!

ag_

To zabawne, bo ja zawsze myślałam, a moje przekonania potwierdzały definicje w słownikach, że słowo "szkodnik" określa owady i małe kręgowce zwane potocznie gryzoniami, które działając zgodnie ze swoją naturą "niszczą" lub po prostu "przeszkadzają" człowiekowi w wykonywaniu takich czynności jak np. praca gospodarcza. Co więc to słowo robi określając ludzi? Ludzi, którzy co więcej tak naprawdę nikomu nie szkodzą, bo czy wyrażanie własnego skromnego zdania komuś wyrządza krzywdę? Nie wydaje mi się.

A dla jasności, jak ty to śmiesznie określiłeś, że chcesz "zniszczyć" to, co tu robimy, piszemy- oświadczam jasno i czytelnie jak myślę: Figa Ci z tego wyjdzie i nic więcej.

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
Carol

Oj jaka mądra się znalazła! Piszesz o definicjach itp. a ciekawe czy wiesz ile to 2+2?Wątpie! Pozdro dla wszystkich fanek Emmy .

ag_

Hahaha dobre... "szkodniki" hehehe... Jeśli już odnosimy ten wyraz do ludzi to czy nie sądzisz, że ty bardziej pasujesz na jego odpowiednik... :] My tu spokojnie rozmawiamy o EW, a ty nagle wchodzisz żeby nas wkurzać! To dokładnie robią te "kochane stworzonka" - utrudniają wszytko naokoło. :)

użytkownik usunięty
Mary_Kate

On tu i tak bedzie uparcie wchodził, wiec nie da rady go stąd "wydalić" to jest dopiero prawdziwy szkodnik:D żadne spryskiwacze nie podołają :D pozdr. Gab

Mechme szkoda twojego czasu :], lepiej zajmij się czymś innym. z nami nie wygrasz ;). Nie bedziemy zwracać uwagi na jakiegos jednego zaślepionego fana.

Wolność słowa ;) !!

szkodniki.. lol

ag_

Was można pokonać w jeden sposób :) .......za niedługo się sprawdzi!
Do zobaczenia!:)

ag_

nie lubie jej i zgadzam sie z toba w 100%

__Kolezanka__

ups nie mapisalam dlaczego jej nie lubie wiec dlatego,ze nie potrafi grac a uwaza sie za wielka gwiazde choc nia nie jest

użytkownik usunięty
__Kolezanka__

noom mechme jestem ciekawa co to sposob, looll:D nie sadze, zeby cokolwiek nam przeszkodzilo, co nie dziewczyny??:P
Kosiarka

och Mechme jakiś ty przebiegły :)

naprawde radze ci dac sobie spokoj ;)

ag_

Cfaniaczek z niego :P Swoją drogą ciekawe co dla nas wymyśli :] Już nie mogę się doczekać hehehe... No dalej mechme! :D :D

Mary_Kate

HAHAHHAHAHAHHHAHAHAH...., Mechme jestem z tobą w 100%!!
A niebawem poczują ból istnienia!!

użytkownik usunięty
sami_wiecie_kogo

Ma zwolennika.. i to chyba samego Lorda Voldemorta! buehehehehe:D beka .. dalej mechme, atakuj.:D pozdr. GAb

Ale z ciebie pacan gabi!! HAHAHAHAHHAH on już rozpoczął atak!:D

użytkownik usunięty
sami_wiecie_kogo

Serio? jakoś nie widać skutków,pacanie :D

ag_

A teraz skupmy się na temacie: czy to prawda, że EW ma wystąpić u Spielberga? Mam nadzieję, że to plota, bo miałam o nim dobrze zdanie...

LadyCroft

jesli chodzi wam o usuniecie tego forum to i tak załozywmy nowe :]. To miejsce gdzie chcemy wyrazic swoje zdanie . Każde forum na filmwebie zostało do tego stworzone!!!

hmm nie słyszałam ze ew ma grac u Spielberga.. Też mam o nim dobre zdanie i mam nadzieje ,ze nie będzie zatrudniać takich "aktorek" :|

użytkownik usunięty
ag_

ale fajnie...aż dwie osoby kochają Emmę...naprawdę fajnie.To ja -wielka Gwen wróciła!!!!Co prawda nie zajmować się Emmą (mnie to wisi i powiewa co ona robi,jak wygląda,jakie odnosi sukcesy,kto ją lubia a kto nie chociaż za nia nie przepadam) wróciłam kontynować akcję "Słownik Języka Polskiego Dla Niektórych Fanów Emmy Watson" czyli w skrócie po prostu akcja SJPDNFEW.Błagam,ludzie nauczcie się pisać!!!! Proszę!!!Wiecie ,że od tego się umiera(przynajmniej mózg zamiera,ponieważ szare komórki nie pracują i masz takie pokraki)...Elle,pracujesz dalejze mną? Kto jeszcze? :) Pzdr

użytkownik usunięty

JAaaaaaa!!! jestem z Tobą :D pozdr . GAb
i N* :D:D

ag_

Aaaa...! Emma u Spielberga!? Oby to była plotka bo lubię jego filmu i ogólnie dobry reżyser... Po tym jak wybrał Haley'a Osmenta do "Sztucznej inteligencji" nie wątpię w jego gust co do dzieci-aktorów [zawsze świetnie dobiera obsadę], więc to że EW ma u niego zagrać to musi być kłamstwo :P :P :P Miejmy taką nadzieję...

ag_

No wiecie, chyba że miałaby dostać rolę zakochanej w sobie dziewczynki, myślącej że jest najlepszą aktorką. W tym wypadku nadawałaby się idealnie- ona nawet nie musiałaby grać, po prostu żyłaby sobie jak co dzień :)

Pozdrawiam

Carol

Zabawne, na prawde zabawne. Nawet nie wiecie jak wielkim zrodlem radosci jest dla mnie to forum. gdy cos jest nie tak, wystarczy ze je odwiedze i poczytam sobie te wszystkie bzdury (nie obrazajac nikogo oczywiscie, respect) i od razu mi lepiej. Dzieki. Pozdrawiam:)

użytkownik usunięty
SkajWalker

skonczmy już z tym bo to sie robi nudne... E.DRIVER!!!! nie masz nic lepszego do roboty? Tylko obsmarowywać Emmę Watson? no dobra.. mnie też sie nie podoba, ale po co mam być jej zagorzałym anty fanem to przeciez bez sensu. Co ci da objeżdżanie jej? bedzie ci z tym lepiej? nie sądze. Każdy teatr kiedyś sie konczy więc tak samo predzej czy pozniej to forum też wygasnie i ludzie przestaną pisać posty, bo wszystko kiedys sie konczy ale to co nie ma sensu to już wogle. Emma będzie dalej żyła, jadła, ubierała sie, malowała, wnerwiała anty fanów i podniecała fanów.. zreszta kto wie jak sie potoczy jej dalsze życie? i powiedz mi jeszcze: jaką satysfakcję daje ci prowadzenie tego forum? że wybrałaś sobie na ostrze jedną osobę która z takiego czy innego powodu zaczęłas nienawidzeć? Tak cie ucieszyła ilość postów na starym forum, że postanowiłaś założyć nowe i to kontynuować? zaznaczam że nie chce obrazac ani ciebie ani anty fanów tylko swoje zdanie wyrażam. pomysl o tym- czy nie lepiej już skonczyć? czy wy, anty fani i fani, zamierzacie sie tu bez konca żreć? tylko jeden naobraża drugiego wiem, bo leca tu ostre słowa. ale co wam to da?
Pozdrawiam was Roxa

wyrosną z tego kiedyś wszystkie... ale na razie wesoło się to czyta:D

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ag_

Ha! I to jest najlepszy przykład na to, że niektórym ludziom naprawdę nie da się niczego wmówić. Może są ślepi i głusi. To by w sumie wszystko wyjasniało.

Zabawnie tak wygląda taki post składający się jedynie z przekleństw niemalże zaraz pod postem, w którym ktoś (Roxa, tak?) pisze o tym, że wyzywanie się jest bez sensu.

Ludzie, nauczcie się czytać. I mówić po polsku.

Pozdrawiam :)

Carol

Oj tak, takie coś to dopiero może poprawić humor:) POZDR.

użytkownik usunięty
ag_

Hmmm... Ja nie rozumiem po co te kłótnie. Emma Watson zagrała w serii o Potterze i za nie długo jej (tak zwana) "kariera" się skończy. Ale |ELLe DrIvEr| nie wyjaśniła za co właściwe jej nie lubi. Przynajmniej ja się nie doczytałem. Mówisz że jest brzydka (ładniejsza od Ciebie), nie ma aż tak dużo kasy (owszem, zgadzam się) i to wszystko? To żadne powody. Boje się zasugerować bo wybuchnie znów jakieś czepianie się, ale to nazywa się zazdrość. Jak masz jakieś powody to je podaj. Mnie osobiście jest obojętnie czy jerst sławna, czy ładna. Ja nie lubie za bardzo filmów o oPotterze, a z tego co wiem tylko tam zagrała.

użytkownik usunięty

Zgadzam się z Tobą. Też chciałbym to wiedzieć.

1. Jak już WCZEŚNIEJ pisałam to forum nie jest tylko dla mnie. Jak widzisz jest troche osób które chcą by ono istniało.
2.Co mi da obrażanie jej ? Moze nic. Jeśli ktos tego jeszcze nie zauważył to taka rzecz czyli FORUM słuzy do tego zeby sobie podyskutować i wyrazic swoje zdanko :). A ,że np. ktos na jakims forum obraża twoj ulubiony film ci nie przeszkadza? według mnie czepianie sie i przezywanie o taką jest głupie. Kazdy ma prawo decydowac o tym co/kogo lubi a co/kogo nie :).
3.Za co nie lubię watson?
-za to, że jest snobem
-za jej pozerstwo
-za to, że nie potrafi grać, jest gwiazdką jednego sezonu, a uważa sie za niewiadomo kogo
-za to, że obrazia polaków i nie tylko (miedzy innymi od tego zaczęła sie moja nienawiść do niej)
mam dalej wymieniać?
nie odpowiada mi i KONIEC.
4.Pewnie myślicie, że siedze na filmwebie tylko po to żeby jechać watson. A nie. Kino to moja najwieksza pasja.
5. Nie jestem kurwą.
6.Lesbijki? A jak mam inaczej nazwać niektóre fanki watson? Popatrzcie jak sie zachowują.
7.Tamto forum miało dużo wpisów. Piszecie i pytacie po co je załozyłam ? To po cholere pomagacie mu istnieć?
8.Pozdrawiam moje kochane koleżanki anty-fanki :)
9.Fani- nara

użytkownik usunięty
ag_

Hejka! Tu someone! Włączam się do gry (he,he). Daaaawno nie zaglądałam tutaj.

użytkownik usunięty
ag_

Teraz przynajmniej podałaś powody. A poza tym wiem do czego służy forum. Do dyskusji. Ale co to za dyskusja:
Anty-fanki: Nie lubimy Emmy Watson
Fanki: Jesteście zazdrosne
Anty-fanki: Nie prawda, nie mam czego jej zazdrościć. My jej nie lubimy.
Fanki: A my Was nie lubimy, bo jesteście "szkodniki". I zniszczymy Was.
Moim zdanie takie rozmowy są bezsensu. To nie jest dyskusja. Dyskusja to inteligenta wymiana zdań. A nie takie coś. Jeśli to lubicie to prosze bardzo, ja tylko (jak to określiłaś) wyrażam moje zdanie, które sprowadza się do tego, że fanki muszą się z kimś utożsamiać (ubierać, szesać i inne taki), w tej chwili jest to Emma Watson, za którą są gotowe "zabić", za jakiś czas się to zmieni. Ja mówie że to bezsensu, bo gdy Emma przestanie być "sławna" to i fanki i anty-fanki dadzą jej spokój. Więc po co tyle zamieszania??

użytkownik usunięty

To całe zamiesznie z jej osobą jest bezsensowne. Głupie sa i fanki i anty-fanki. Emma zagrała w jednym filmie, drugoplanowa postać! A odpowiedzi na forum jest więcej od takiej klasyki jak Przeminęło z wiatrem. To forum całkiem schdzi na psy.

użytkownik usunięty

Nom, powinno sie już zamknac bo długo nie przetrzyma.

Zeby trochę rozruszać ten filmweb, ot co! :) POZDR. i Wesołych Świąt dla wszystkich boskich stworzeń :)

użytkownik usunięty
ag_

Zgadzam się z tobą . Nie lubię jej za te same żeczy.Mogła byś tylko dokładnie powiedzieć o co chodzi z tym obrażaniem polaków? Bo jakoś o tym nie wiedziałam

ag_

Łi tam..ludzie ją tak uwielbiają tylko dlatego ze zagrała w 1 filmie a długo sobie w nim nie pobędzie.W Zakonie Feniksa bohaterowie mają 15 lat a Emma,Rupert i Daniel będą mieli 18 lat(!)więc ta sławą se długo nie pobawi.A potem(zazwyczaj jest tak że jak ktoś w młodości jest ładny i przystojny to potem jest brzydki i na odwrót) będzie starsza będzie chciał ją zabrać do żadnego filmu i będzie bezrobotna,a za jakieś 10 lat dzieci będą ją spotykać na ulicy i mówić "to ta baba która zagrała Hermione w Harrym Potterze!!!Kiedy grała w 7 części miała 24 lata i TROCHE się różniła niż Hermiona z książki.A wiecie po czym ją poznałem?!Po tych jej szczerbatych z próchnicą zębach!Niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają"A jak jest taka bogata to może da troche kasy na jakieś szczytne cele..bo ja wiem..np dla ofiar tsunami.A jak niby jesteśmy takie tumany że jej "zazdrościmy" bo jest "piękna i mądra"to niech sie przejrzy w lusterku i zobaczy takiego jednego tumana:/

użytkownik usunięty
Micielin

Pierwsza rzecz, która rzuciła mi się w oczy kiedy tu znowu weszłam to to, że jacyś DOSKONALI GENIUSZE prawią tu kazania. Nie opowiadacie się ( to do GENIUSZY) po żadnej stronie i jeszcze gadacie nam że forum jest beznadziejne, głupie itp. Jak jesteście tacy GENIALNI to proszę, załóżcie swoje, osobne i PRZESTAŃCIE prawić jacy to wy doskonali, perfekcyjni i mądrzy. Ale najbardziej wkurzyła mnie Roxy!

someone

użytkownik usunięty

Roxa
someone

użytkownik usunięty

Bardzo mi przykro, someone, że Cię tak zdenerwowałem.. Wiesz.. tak naprawdę to nie leżało w mojej intencji wchodzenie na to forum prawić kazania, bo wiem, że i tak niewiele by Wam dały.. wiem też, że z uporem maniaka będziecie robić swoje, czyli objeżdżać tą całą Watson i tak dalej.. ale chyba każdy ma prawo się wypowiedzieć? Fanom drogie nie zamkniecie do tego forum tak jak nikomu innemu nie zamkniecie, nie znaczy to ze będę się tu na siłe wpychał.. ale miałem prawo wypowiedziec swoje zdanie, prawda?? reagujesz agresją na zaczepki fanów, ale jeśli ktoś próbuje łagodniej, to chyba też go mozna łagodniej potraktować? pozdrawiam.. Roxa

użytkownik usunięty

Kiedy zrozumiecie nasze intencje? Chyba nigdy! NAM chodzi o to, aby na tym forum pogadać między anty-fanami. Fani niech piszą na innym. Koniec sprawy.

someone