Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Z tego powodu, że wczesniejsze forum niestety sie popsuło przenosimy się tutaj :D! Jak widzicie nie poddajemy się :). Pozdrawiam wszystkie anty-fanki które są współautorkami tego forum :D!!

To co pisałam na wczesniejszym forum zostawiam bez zmian-

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

użytkownik usunięty

nom... moze i tak... ale czy takie male "potyczki" z fanami, nie sa smieszne? ;)

Ja tu postawiłabym inne nieco pytanie:"A czy sami "fani" nie są śmieszni?" ;)

użytkownik usunięty
LadyCroft

No są :D jak widać lubią się ośmieszać:D:D

użytkownik usunięty

Są śmieszna do czasu kiedy nie zaczną rzucać epitetami w ciebie :)

someone

użytkownik usunięty

Są śmieszna do czasu kiedy nie zaczną rzucać epitetami w ciebie :)

someone

użytkownik usunięty

Masz rację, Emma jest głupia ! ! ! A poza tym ona należy do grupy osób, które są i będą głupie i powalone !!!! Tusi@

użytkownik usunięty

Masz rację, Emma jest głupia ! ! ! A poza tym ona należy do grupy osób, które są i będą głupie i powalone !!!! Tusi@

Emma Jest głupia, co do tego nie ma wątpliwości ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A poza tym ona należy go grupy osób, które są i będą głupie ! ! ! Ja

Emma Jest głupia, co do tego nie ma wątpliwości ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A poza tym ona należy go grupy osób, które są i będą głupie ! ! ! Ja

użytkownik usunięty
ag_

nie mam nic do tego że nie lubisz Emmy,ale przynajmniej nie czepiaj się jej fanek. ja jestem jedną z nich i wcale nie zachowuję się jak lesbijka.m

ktos tam pisał ze to jest smieszne- troche smiechu w tym wszystkim nie zaszkodzi ;)

no może Ty sie tak nie zachowujesz, ale jest jeszcze rodzaj fanek psychopatek :D

użytkownik usunięty
ag_

no właśnie... i o to chodzi...

BJ - ta która napisała, że sprzeczki z fankami są śmieszne

użytkownik usunięty
ag_

Widzieliście ten wywiad z emmusią w którym mówiła, że woda sodowa nie udeżyła jej do głowy i, że na temat swoich anty-fanów powie tylko tyle, że żadko spotyka się z jakimś dogryzaniem i jej anty-fani to tylko ci którym nie udało się zdobyć tego co jej i ci którzy jej zazdroszczą? Woda sodowa nie udeżyła jej do głowy?-a widzieliście jej wielkie kolczyki od CHANEL? Żadko spotyka się z dogryzaniem?- MOSIMY WZIĄŚĆ SIĘ DO ROBOTY!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

Takie niebezpieczeństwo spotyka najczęściej młode gwiazdy (nie powiem że WSZYSTKIE). Sodówa uderza im do łbów zanim się obejrzą.. a że Emma tego nie widzi to jeszcze gorzej dla niej. JA za chińskiego boga nie chciałabym się z nią zamienić. Mieć takie grono anty fanów...:P za nic w świecie:P ale bądźmy szczerzy, sama sobie na to zapracowała. Możeby i się nie uzbierało tyle jej przeciwników, gdyby nie waliła takimi tekstami jakimi wali i ogólnie, gdyby nie przekraczała pewnych granic.. a co do dogryzania.. no właściwie.. Emmuśka lubi się otaczać gronem osób które ją ubóstwiają, wychwalają, pochlebiają.. a niewykluczone że wśród pochlebców znajdują się tacy którzy za plecami emy smarują po niej ile wlezie. A że fani z uporem maniaka wciskają nami swój przestarzały kit, ech. na to nie ma rady..chocby sie Emmuśka dopuściła najwiekszego skandalu, to jej fanatycy ZAWSZE znajdą sposób żeby ją wybronić.
Bosh.. jak ja sie ciesze że nie jestem Emmą Watson!!!
Pozdrawiam Elle Driver, Lady Croft, Mary Kate, Carol, Someone i reszte ekipy, Gabonek:):):)N*

użytkownik usunięty

Właśnie... musimy bardziej ją objeżdżać... hehe ;)

BJ

użytkownik usunięty

Zawieśmy broń na Emmę do pogrzebu papieża. Zmarł człowiek wielki. Oddajmy mu hołd i nie sprzeczajmy się z fanami. Zapraszam na moje blogi www.ach-to-zycie.blog.onet.pl, www.wyznania-lily-evans.blog.o net.pl

someone

użytkownik usunięty

Ja zawieszę na zawsze i nigdy do tego nie powrócę. Teraz jest mi wstyd :/:/:/:/ Emma to tez człowiek. Możemy ją karcić ale NIE POTĘPIAĆ, tak nas uczył JC i Papież. Skoro czcimy Papieża i szanujemy, to uszanujmy Jego naukę. G*N

witam po długiej nieobecnosci :)
ja tez poprzez pamięć o Papieżu nie chciałam w tych smutnych dniach prowadzić tego forum..

Szkoda Gaba, że nas opuszczasz. Pamietaj ze zawsze bedziesz tu mile widziana :).

Czy macie cos nowego o emmie? Kiedy przewidziana jest polska premiera HP 4?

ag_

Nawiązując do Ojca Świętego- czy to nie zabawne, że dopiero teraz widzimy to, co przez tyle lat do nas mówił? Może to i przykre, ale wydaje mi się, że "lepiej późno niż wcale", dlatego niech to wydarzenie stanie się takim punktem zwrotnym w naszym psychicznym i osobowościowym życiu.

ALE, wytykanie czyichś wad nie jest czymś złym. Dzięki temu sami uczymy się jak mamy żyć, aby nie popełnić tych samych błędów. Poza tym, krytyka jest ważnym elementem w kształtowaniu się nas samych. Bo, biorąc na przykład Emmę W., jeżeli takowej krytyki (np. głosy anty-fanów) przyjmować nie będziemy, to pogrążymy się w samozadowoleniu i z każdym dniem będziemy oddalać się od tej "pozytywnej postawy".

To jest, mi się wydaje, ta podstawowa cecha, przez którą panna W. zaczęła zmieniać się na gorsze.

Bo kiedyś mogła być przykładnym dzieckiem. Ale kiedy tyle osób dookoła zaczęło jej wmawiać jaka jest dobra a, przyznaję że początkowo zapowiadała się całkiem nieźle, to później nie przyjmowała już do świadomości faktu, że może być inaczej.

I nie chcę już tu nikogo obrażać, bo jak słusznie większość zauważyła, należy przejmować nauki tak wspaniałych ludzi (a sama przyznaję, że przez tego człowieka bardzo się zmieniłam).

Teraz natomiast staram się wierzyć, że takie osoby jak Emma też przejrzą na oczy i zauważą co tak naprawdę jest w życiu ważne.

_____
Carol

Carol

A ja w ogóle to proponuję nie mieszać w takie przyziemne sprawy takiego Wielkiego Nazwiska i nie szargać Go nadaremno. Lepiej wróćmy do jak to ktoś mądrze powiedzial: "jeszcze wiekszego objeżdżania Emmusi". Nom wlasnie ciekawe kiedy ta premiera, a widzialyscie fotki z filmu? Och, ten jej sweterek ... :))) POZDR.

użytkownik usunięty
LadyCroft

Powiedziałaś "szargać Go?" wybacz Croft, ale mnie się wydaje że do Ciebie nie doszło jaką Osobą był nasz Papież i jakie było Jego przesłanie. Nie wiem czy słyszałaś, ale przed śmiercią powiedział, że chciałby "przytulić", przygarnąć do siebie KAŻDEGO człowieka, choć wie, że to nie było możliwe, ale to chyba świadczy, że kochał WSZYSTKICH i że chciał podzielić się z nami swoją miłością. Wszystkich to wszystkich, Ciebie, mnie, nawet tych, którzy się odwrócili od Boga, Daniela R, Marilyna Mansona, no wszystkich no! również Emmę, tą Emmę która jest tu objeżdżana. Myślisz, że dzięki gnojeniu tej dziewczyny urosłabyś w Jego oczach? Myślisz, że to by się Mu spodobało? Sorry, ale odnoszę wrażenie, że zachowujesz się trochę jak ci, którzy po śmierci Papieża afiszowali się ze swoimi łzami, cierpieniem i chęcią pojednania a kilka dni potem dalej robią swoje i szerzą między innymi kręgi nienawiści. Ja dzięki Niemu się zmieniłam i teraz zrozumiałam jaka byłam idiotką, kiedy gnoiłam Emmę z innymi, na różnych jej anty blogach. Takim ludziom trzeba pomagać - chociażby poprzez modlitwę. Nie wiem jak inni ale ja się cieszę, że to się we mnie odmieniło. Że już nie czuję nienawiści - czyli - że inaczej, przestałam pięlegnować w sobie zło.
Ale oj, coś czuję, że ten mój post ostro co poniektórych "wqrwi".. no trudno.. nie mam się czego bać.. Pozdrawiam.

a czy emma u rośnie w Jego oczach jak tak się bedzie zachowywac??

To forum bedzie istnieć dalej.

użytkownik usunięty
ag_

No nie, na pewno nie, dlatego właśnie trzeba mieć nadzieję, że Emma przestanie się tak zachowywać.

Oszczędź waść kazań, bo to doprawdy gorzej niż żałosne...

ag_

Pomińmy to, że sama o tym napisałam w swoim przedostatnim poście... Wiem, że nikomu nie chce się czytac tego co ja piszę.

ag_

Chociaż swoją drogą to dobrze, że więcej osób to zauważyło, doszło do tego.

Nadzieję trzeba mieć.

użytkownik usunięty
Carol

Pociesza mnie, Carol, że chociaż Ty rozumujesz podobnie jak ja:):):)

użytkownik usunięty

zaliczam sie do tego czcigodnego grona anty-fanów tej wieśniary!!myslalam ze jestem osamotniona,ale nie!widze ze mam sporo sojuszniów za co im serdecznie dziekuje!!a jej fanki zeby przypadkiem nie zemdlaly z podniecenia:
"och...emma..ehh..ochh...uch.. .kocham cie..zaraz dostane zawału..och..."-bo to dopiero jest zalosne
i prosze nie mowić ze jej czegos zazdroszcze bo to NIE prawda bo niby czego mam jej zazdroscic? brzydoty??HA!
i szczeze mam gdzieś co napiszą o mnie te zjeby ktłóre uwazają to coś za bóstwo
nara i pozdo dla wszystkich anty-fanów tego wiesniaka
NIECH MOZ BEDZIE Z WAMI!I NIE TRACIECIE SIL!!JESEM Z WAMI:):)

użytkownik usunięty

To forum za diabła nie przetrzyma darujcie sobie frajerki :P

ag_

FUCK ANONIMOUS :)

użytkownik usunięty
LadyCroft

Ja się zwracam do tej osóbki która powiedziała, że to forum nie przetrzyma. Dziewczynko czy chłopczyku, czy widziałeś/widziałaś może poprzednie i te forum? Policz sobie na paluszkach ile tam było odpowiedzi. Malutko?! Nie, duuuuużo. No. To skoro już nauczyłaś/nauczyłeś się liczyć to ZASTANÓW SIĘ NAD TYM CO PISZESZ! Ja popieram nadal anty-emmizm ;) ,ale nuie objeżdżam fanów. Przykro mi jak kogoś zranię, ale prawda jest taka, że nie należy pchać paluchów tam gdzie popadnie. Coś sama o tym wiem, ale w dosłownym znaczeniu. Pozdro dla ekipy!
someone

użytkownik usunięty

Aha i NIE JESTEŚMY FRAJERKAMI,bo inaczej na tych forumach ;) nie byłoby tyle odpowiedzi ;p
someone

użytkownik usunięty

Czekaj, czegoś tu nie chwytam. Kilkanaście postów wcześniej zasugerowałaś żeby zawiesić broń na emmę, i za powód podałas smierć papieża. Widać jak Go szanujesz, skoro twierdzisz, ze po skonczonej żałobie można sobie spokojnie wrócić do objeżdżania bliźniego. To jest poprostu SZCZENIACKIE. Może też byłas jedną z tych, które przed Jego zgonem ze łzami w oczach wołali nie odchodź, kochamy Cie, szanujemy Cie itd... a potem dalej robią swoje. Wiem że kurde bedziesz i tak wchodzić na to forum, żeby smarować pannę łatson, no nic.. skoro to ci daje taką satysfakcję... ja i tak nie zrozumiem waszej taktyki.

Post nie na temat, trywializowanie sprawy poważnej.
P.S. Załóż forum "wujek dobra rada" albo coś w tym rodzaju może :)

użytkownik usunięty
LadyCroft

Ja do tej osóbki, która śmie mnie pouczać: po pierwsze jestem osobą, która ma swój własny styl życia, więc nie przywykłam i nie przywyknę do tego, że ktoś mnie poucza. Po drugie tak jestem jednąz tych osób, które płakały po śmierci papieża. Po trzecie widzę, żeźle zrozumiałaś przez ciebie wspomniany mój koment. Ja zawiesiłam broń na czas żałoby narodowej. Po czwarte to forum nie na temat moich komentów, ale na temat Emmy Watson. No a powracając do naszej gwiazdy byłyście na www.miss-emma.org ?? autorka świetnie pisze. Widzę, że ostatnio wszyscy mają do mnie pretensje. Trudno, taki los buntownika...
Jeśli ktoś jeszcze ma do mnie pretensje to niech pisze, ale na innym forum.
wnerwiona someone

użytkownik usunięty

I może powiesz mi jeszcze że uważasz sie za prawą chrześcijanke, wnerwiona someone?? Papież byłby z ciebie "dumny"....

użytkownik usunięty

Powiem krótko a zrozumiale : ODWAL SIĘ ODE MNIE!!!
someone

A ty skąd wiesz, uważasz się może za Jego następcę...

użytkownik usunięty
LadyCroft

Sorka, że wprowadziłam was w błąd. Ta stronka, którą podałam to jeste stronka dla FANÓW E.Watson

witam :))

Dorgi Fanie/Fanko :P jeszcze do Ciebie nie dotarło że Twoje wspaniałe wypowiedzi nie zmienią naszego podejścia do emmy? Po co tracisz sobie nerwy? Jeszcze bedzie na to czas:P- np. koniec kariery Twej bogini watson :P

pozdrawiam antyfanki i antyfanów :D:D

ag_

Oj tak, to będzie dopiero spektakularny koniec :)))

ag_

Ludzie, ludzie, ludzie. Someone, w poście dotyczącym tego tzw. "zawieszenia broni" napisała, że NIE BĘDZIE WIĘCEJ BEZ POWODU OBRAŻAĆ INNYCH LUDZI, tutaj EMMY W. (słowa niedokładne, to jest to co ja wywnioskowałam z jej posta). A czy zrobiła to od tamtego czasu? Bo ja jeszcze nie przeczytałam żadnego obraźliwego określenia napisanego przez nią. Może coś ominęłam, opuściłam, ale zdaje mi się, że obietnicy dochowała.

A rozmowy o przykładnych katolikach to za poważny temat jak na forum o Emmie W. i prowadzone być powinny z pewnością w zupełnie innym miejscu jak FilmWeb.

Pozdrawiam, Ta Co jej Znowy Długo Nie było, czyli w skrócie Carol

Carol

Po 1:
Czemu uwarzacie że Emma chodziła z Danem to jest plotka.
Po 2:
Nawet jakby chodziła to co to nas interesuje to jest jego życie prywatne i może mu sie podobała.
Po 3:
Czemu jak ktoś chdzi z Danem to wy mówići że to szmata itp.

Pozdro dla wszystkich NORMALNYCH którzy wejdą na to forum Domiśka:-)

użytkownik usunięty
Domiska

Odwalcie się ode mnie! W kółko someone, someone, someone! Mam dość! to ja Watson jestem?Bardzo mi miło :/ Proszę bardzo! Nie chcecie mnie tu to nie! Dowidzenia!

Dziewczyna ktora pisala przede mna ma nierowno pod sufitem... No coz sa tez tacy...

użytkownik usunięty
Mrs__Silas

O co ci chodzi? Zmieniłam ksywę! To ja someone! No cóż...Dziewczyna której podoba się Brad Pitt MUSI wyciągać POCHOPNE wnioski. Chamstwo się szerzy! Mówię wam ludzie!

użytkownik usunięty

Acha i zróbcie jeszcze najlepiej na mnie nagonkę! Przecież to forum od tego jest! Proszę!

AAAAAGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEES SSJA! Dawaj Someone, dawaaaj !! :)
P.S. A co do osoby o absurdalnym nicku "Domiśka", to chyba trafiłaś pod zły adres kochanie, o tfu Radcliffie tfu tfu tu nikt jeszcze nie wspomniał...
POZDR. Dla AFEW :*

ag_

hejka ludziska :P Dawno mnie nie było bo miałam kłopoty z netem :) W żadnym wyrazie nie przeszłam na "Ciemną stronę" :P :P :P Widzę, że niektórzy forumowicze z przyczyn niewiadomych piszą tu o Danie :| Hymmm... to ciekawe :P Coś ominęło mnie ważnego? Jakie tam ploteczki o Emmie powstały w ostatnim czasie? No dalej opowiadać! :)

użytkownik usunięty
Mary_Kate

Dlaczego nie piszcie??? Stało się coś, czy co??? A może POLUBILIŚCIE Watson :/??? W każdym razie ogłaszam wszem i w obec, że wszelkie docinki w stylu dziewczyny która pisała, że mam nie równo pod sufitem mnie nie przejmą. Będę dalej pisać i wypowiadać się na temat Watson.

Pozdro dla Antyfanów

Padme Amidala=someone, Avrilka