Emma WatsonII

Emma Charlotte Duerre Watson

8,3
70 172 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Emma Watson

Z tego powodu, że wczesniejsze forum niestety sie popsuło przenosimy się tutaj :D! Jak widzicie nie poddajemy się :). Pozdrawiam wszystkie anty-fanki które są współautorkami tego forum :D!!

To co pisałam na wczesniejszym forum zostawiam bez zmian-

należę do grona anty-fanów emmy i mam cos do powiedzenia..
wkurza mnie ze "wielki faneczki emmusi" (które prawie zachowuja sie jak lesbijki) gadaja ze anty-fanki są zazdrosne o emmę. nie wszystkie. ja np. nie jestem zazdrosna bo wcale nie ma co jej zazdroscic. Urody???-emma wcale nie jest taka piekna a jesli mam byc szczera to ja jestem ładniejsza od niej ,Kasy???-jest wielu bogatych ludzi.a ja nie naleze do takich osób co uwazają ze pieniądze nadaja sens zyciu (zresztą co z tego ze emma ma kase jak ubiera sie jak wieśniara ).Sławy???-emma wcale nie jest jeszcze wielką hollywoodzką gwiazdą.na początku to jest fajne, kazdy by chciał byc sławny,ale pozniej to meczy.Po jakims czasie dochodzi do tego ze jak sie wychodzi z domu to jest sie oblaganym przez takie właśnie pseudo "fanki" i fanów.jest pełno aktorów którzy maja dość sławy-zaczynają wpadac w depresję, ćpać itp. Oczywiście nie wszyscy:)
pozdrowienia dla anty-fanów

ag_

http://www.emmaempire.net/de_emma.php?ewe=galleries&pid=12149&site=2#img [www.emmaempire.net/de_e ...]
BUHAHAAAAAA i może ktoś mi powie, że ona się fajnie ubiera lol
POZDR. dla AFEW

LadyCroft

Ja osobiscie jej nie lubie....ale i nie bede az tak zle o niej mowic.
oto 2 punkty dlaczego jej nie lubie:
1. Zagrala w HP i to tyko z tego powodu ma byc tak wysoko przeciez aktorzy ktorzy sa nizej od niej sa o wiele lepsi. Tak nie powinno byc podam przyklad ze Nicolas Cage,Keira Knightley i inny o wiele lepiej graja on EW. czyz nie jest to prawda?
2. Nie podoba mi sie jej gra (ogladalam wszystkie czesci HP jakie wyszly narazie)jest trosze sztuczna.
pozdro:)

ag_

dziwię sie tobie że zakladasz taki anty-klub tutaj na filmwebie jeśli juz chcesz taki anty-klub robić to lepiej zaluz sobie bloga ja nie lubie i tak anty-klubów nawet jeśli sa o kims kogo nie lubie a co do emmy moim zdaniem nie jest taka zla

użytkownik usunięty
ag_

ludzie wy jesteście tacy żałośni, że szkoda słów. naprawdę nie szkoda wam czasu na jakieś pisanie o tym jak nienawidzicie emmy watson i spinanie się z jej fanami?
zacznijcie żyć własnym życiem!
zazdrościcie jej czy co?
a co do autorki postu, mówisz, że nie zazdrościsz sławy emmie ale zakładanie takich tematów chyba o czymś świadczy! Sama pewnie chciałabyś być taka jak ona tylko najpierw trzeba mieć talent. a ty za pewne go nie masz tylko krytykujesz i narzekasz a sama nic nie robisz. emmie się udało, a ty jesteś jakaś zakompleksiona chyba .

Ciekawe czy choć 5% z was dało by radę studiować w Stanach i pracować w europie na planie Filmu HP i insygnie śmierci...

ag_

Na początku spytałem siebie - jakie gówno trzeba mieć w głowie żeby założyć taki temat, ale jak go przeczytałem to doszedłem do wniosku, że tak naprawdę jesteś fanką Emmy Watson i to nie żart. Bo pomyśl sobie - dla mnie jest piękna, bogata, fajnie się ubiera i na dodatek nie ma problemów z fankami. Może spokojnie wychodzić z domu i nie jest oblegana przez pseudo fanki i fanów. Tym samym nie popadnie w depresję i sława przyniesie jej szczęście. Dlatego też zostałaś wybrana NAJPRAWDZIWSZĄ FANKĄ WSZYSTKICH FANEK I NAJPOTRZEBNIEJSZĄ. Gratuluję!

ag_

ag ty się od Emmy odwal, ona jest ładna i utalentowana, nie tak jak ty paszczurze. Ty to możesz po niej co najwyżej kibel czyścić.

ag_

EJ LUDZIE DAJCIE SPOKÓJ! Nie przejmujcie się takimi tematami, niech ci którzy mają IQ poniżej 1 się tu powyżywają.

Wojnarukf

omg, ja ją lubię za grę aktorską! Nie mówię, że jesteście zazdrośni, tylko, że nie macie co robić. opanujcie się, bo to niczemu nie służy. łączcie się na jakiś forum, a nie tutaj.

ag_

tititi masz nasrane w główce bejbasku + nie nie jestem lesbijką ale jak się
tak z tym obnosisz to gratuluję.