Szkoda, że dopiero teraz doceniono/zauważono tego aktora. Jak tu byłem ostatnim razem miał średnią 7,9.
Uważam, że Gary w zupełności zasługuje na obecne miejsce w rankingu, potwierdził to chociażby rolą w Leonie. Gary wykreował niezwykły czarny charakter i właśnie z takimi postaciami kojarzy mi się jego twarz.
Nie tylko zresztą z takich ;) Mam nadzieję, że w przyszłości Gary będzie miał okazję zagrać dobrze napisane, pozytywne postacie. Szkoda by było, gdyby ludzie zapamiętali go tylko jako świra :)
Szkoda by było, gdyby Gary chałturzył dalej. Nie oszukujmy się - role w Batmanach i Harry Potterach są wdzięczne i miłe dla oka, ale dla aktora o takich warunkach to grubo poniżej możliwości.
ha, tez to zauwazylam... nawet mialam zakladac podobny temat ale patrze i juz taki jest, wiec mysle sobie, wypowiem się...:D zaszaleję:D ja sie z tego niesamowicie, chociaz modle sie by nie zyskal mnostwa glupich, rozchichotanych fanek, ktore gadaja ze go uwielbiaja tak jak fanki Deppa i HSM bo to by bylo jeszcze gorsze. nie kazdy zasluguje by byc fanem Gary'ego.:P ale mam nadzieje ze ten przyrost popularnosci pomoze Oldmanowi w zdobyciu wreszcie oskara. bede sie o to modlic.:)W imie Gary'ego! :PP
patrzcie linijka druga mojej wypowiedzi: tam mialo byc ze sie "niesamowicie z teog ciesze" ale klawiatura mi plata psikusy.:/ sorki:P
Jak trochę dłużej zostanie w Top 10, to może weryfikatorzy w końcu zmienią to zdjęcie na jakieś lepsze (i pewnie czarno - białe :D).
Super! Wreszcie trafił do Top10!!! Nie sądziłam, że tego dożyje;)
Ale zdjęcie trzeba by zmienić. Stanowczo. Nieciekawie to wygląda - całe Top10 ma czarno-białe zdjęcia, tylko Gary nie... A zwłaszcza, że na tym zdjęciu wyszedł średnio. Jest dużo ładniejszych.
taaak... najlepsze by bylo czarno biale i to jakies z zarostem...:D haha powinnismy jakąs imprezke z tej okazji urzadzic..:PP tez nie myslalam ze dozyje oldmana w top10 :PP
no nareszcie:) odkad pamiętam miejsce Oldmana wahało sie między 25 a 35. Szkoda, że dopiero po jego roli w Batmanach, ale lepiej późno niz wcale;)
pozdrawiam:)