Gary Oldman

Gary Leonard Oldman

8,6
116 906 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Gary Oldman

Według mnie super zagrał w tym filmie zaraz po Natalie Portman i Jean Reno oczywiście ;)

Tymbarkowa_2

Tak zgadza się ale ja bym się nie rozdrabniał w związku z nim. On jest świetny w każdym filmie.

Tymbarkowa_2

Według mnie w Leonie o wiele lepszy od nich.

Viny

zgadzam sie, uwielbiam ten film, podobala mi sie kreacja Reno, ktory zagral bardzo dobrze, ale Oldman byl niesamowity

Tymbarkowa_2

"Lubię tę chwilę ciszy przed burzą!"

bubble_2

Przecież na jesieni i w zimie nie ma burz w Polsce !!!

Tymbarkowa_2

Taak, zgadzam się - dla mnie też Norman Stansfield to najlepsza kreacja Oldmana. Czyste zło. :) Przez ten film zacząłem go wielbić.

myszur

Za Leona , powinien dostać Oskara , nie ma co. Psychopatę zagrał fenomenalnie i zasłużył na nagrodę.

mati793

oceniła tego aktora na 10, ponieważ jak byłam młodsza oglądając ten film :Leon Zawodowiec tak bardzo go znienawidziłam, że uznaje go teraz za bardzo dobrego aktora, który potrafi wzbudzać emocje adekwatne do odrywanej przez niego roli :) Dobry aktor

anielka0000

Ależ ja się go bałem jak oglądałem za dziecka Leona. Naprawdę, wszystkie durne horrory wymiękają. Świetna rola

myszur

Ja miałam to samo :) Po roli w "Leonie" stał się jednym z moich ulubieńców. I jako aktora wolę go raczej w takiej wersji - moim zdaniem jest wprost stworzony do grania "tych złych"

Tymbarkowa_2

Uważam, że w tym filmie zagrała najlepiej z całej obsady. Kolejne mistrzostwo brytyjskiej gwardii.

goslawa25

A ja nie mogę mu wybaczyć do tej pory że zabił Leona :)))

Tymbarkowa_2

A ja sądzę, ze on zagrał najlepiej w tym filmie i przyćmił reszte aktorów. Do tej pory go nienawidzę, za zabicie Leona :)
Za to kocham jego rolę za całokształ i za to, że przez tyle lat moja nienawiść do Stansfielda nie wygasła :)

attra

No dokładnie. Ten film jest bardzo dobrze zagrany i przy tak dobrej grze Oldman potrafił tak zdominować film swoją rolą. Rola Stansfielda to mistrzostwo świata !

Tymbarkowa_2

zgadzam się mnie też najbardziej podobał sie w Leonie, świetnie zagrana rola.

Tymbarkowa_2

Wykorzystał potencjał tkwiący w swej 'czystej' postaci!