Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 639 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Uważam, że zasłużył na tego Oscara za "Mrocznego rycerza". Naprawdę należało mu się,
świetnie zagrał tę rolę.

Krasawica97

Zgadzam się w 100%. Najlepsza postać z TDK (najlepiej zagrana). Szkoda, że się nie mógł pocieszyć Oskarem i wszystkimi innymi nagrodami, no ale co poradzić.

daxor

Bardzo szkoda, że nie pocieszył się tym Oscarem, najwyraźniej miał wielkie powody, żeby to zrobić...

Krasawica97

Najbardziej jednak żałosne, że nagrody posypały się po jego śmierci. Jakby mu je dali z litości a przecież miał wielki potencjał. Sporo było ról, za które zasłużył na jakieś nagrody. W ,,Candy'' albo TBM itd

Krasawica97

Ktoś mi niedawno pisał, że kiedy był nominowany do oscara za tajemnice to bardzo się stresował, że bedzie musiał wystąpić przed wszystkimi i dziekowac dlatego czuł ulge po ogłoszeniu wyników. Świetne by było gdyby zdobyli tamtego wieczoru razem z Michelle Oskary. W efekcie tym Heath miałby już dwa Oskary a to nie lada zaszczyt.

Krasawica97

Zgadzam się z Tobą. Oglądając Batmana i patrząc na "Jokera" bałam się go. Nie widziałam Heath'a a postać którą gra. Nie mogłam wyjść z podziwu jego umiejętności i talentu. To niesamowite, bo nie często zdarza się tak uzdolniony aktor w tak młodym wieku, z takimi możliwościami.