Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 647 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Nie przesadzajmy, owszem Heath moze i jest w miare aktorem, ale nie stawiajmy go tutaj wyżej niz takie osobistosci jak Edward Norton, Bruce Willis, czy nawet Clint Eastwood.
Ale jak sami filmwebowicze zauwazyli, "pozycja" w rankingu Heatha znacznie podskoczyla po jego śmierci. (tak to jest prawda, gdy zmarł znacznie wzroslo zainteresowanie nim i słynne 10/10 od połowy Polski - bo umarł) i nikt tego nie podważy bo to było zauważalne. Aktor dla mnie conajwyzej przeciętny, podobał mi sie tylko i wyłącznie w Mrocznym Rycerzu (tak, ogladalem wszystkie filmy). Tak więc stał sie on gwiazda po śmierci bo za życia nikt nie zwracał na niego az takiej uwagi jak teraz. Może jakies psychofanki. Podsumując i myśle większosc osób sie ze mną zgodzi, Heath nie zasłużyl na to 7 miejsce. Ja wiem ze zaraz dostane ostre nuke od jego fanów, "shanuuUj go psHecieSH UmarŁ", ale kit z tym.

Joanna_999

da sie, po 6 miesiacach.
to zalezy jak traktowac forum :)

emu_

da się, kiedy nie ma innych obowiązków.
nie licząc ostatnich dni i paru sporadycznych wypowiedzi to nie wiem kiedy się tu ostatnio wypowiadałam.

emu_

heeeeej, gratuluję 3000 filmów! ja mam prawie połowę tego :p

Joanna_999

dziekuje bardzo :) skoncze ta partie filmow co mam na dysku i wracam do seriali kotre wyszly, wiec bedziesz miala troche czasu by nadgonic!

emu_

jasne, ja ostatnio zupełnie nie mam czasu i oglądam jedynie w weekend, chyba, że seriale na bieżąco, ale dopiero wracają po przerwie świątecznej :p
swoją drogą w święta poznałam Ekipę i w parę dni obejrzałam wszystkie sezony, żałuję, że poznałam to już teraz, a nie w przyszłym roku, bo nie musiałabym wtedy czekać na ostatni sezon :p

Joanna_999

hymm no ja tez coraz mniej.
fringe 3, greek 4, dexter 5, star wars 3, no i x-files bede konczyl na mnie czekaja. troche mi sie nazbieralo :D
ja juz ekipe 2 razy przelecialem, pozatym jeszcze w lato ma wyjsc filmowa wersja ekipy.

emu_

ja nie oglądam wiele. House - na bieżąco (7), Dexter - całość, Lie to me - też na bieżąco (3) i Skins (teraz będzie już 5). a tak to w całości obejrzałam chyba tylko Prison Break i Six Feet Under (najlepszy serial jaki widziałam kiedykolwiek!).
o ekipie, tak, słyszałam, a w ogóle przypadkiem zaczęłam to oglądać.a postać Ariego jest tak rewelacyjna, że powinien być główną postacią :P
a i jeszcze Walking Dead, ale to miało dopiero 1 sezon i w sumie nie wiem czemu to oglądam, bo świetne nie jest

Joanna_999

oj no to faktycznie, u mnie troche by zajelo wymienienie wszystkich. nie lubie zabardzo ogladac seriali, bo to sa pozeracze zycia. gdy pierwszys raz dostaelm fringa w rece wzialem dzien urlopu, bo nie umialem przerwac :)
dla mnie ari jest bogiem :)

emu_

ja Twoje widzę, nie musisz wymieniać :p
eeeee modę na sukces oceniłeś na 10?
fragmentarycznie widziałam sporo, ale ważne są w całości :p
poza tym oglądam często anime. choć wolę te krótsze serie, bo dłuższe to prawdziwe pożeracze życia, masz rację :p
Ari&Lloyd! :D

Joanna_999

no baa, moda na sukces to jest jeden z lepszych seriali na swiecie. znasz jakis serial gdzie wystarczy zobaczyc 1 na 1000 i wiesz dokladnie co sie dzialo przez ostatnie 999 ?:D dawno juz nie ogladalem zadnych anime.

emu_

nie znam, bo w żadnym takim się nie specjalizuję :p ale średnią mu zawyżasz! i to duuuużo!
ja oglądałam wczoraj. moja ulubiona bajka z dzieciństwa ("Królewna Śnieżka") okazała się filmem japońskim :) co prawda znalazłam tylko po włosku, ale, że znam na pamięć, i dzięki podobieństwom do hiszpańskiego, dało się zrozumieć :P

Joanna_999

moda na sukces to serial mojego dziecinstwa, zawsze jak wracalem ze szkoly to moja ciocia ogladala. :)
ja musze sobie dextera i residenta zalatwic, bo slyszalem od znajomych ze nawet im wyszlo.

emu_

tak, a moja babcia niezależnie od tego co się działo musiała to obejrzeć i mówiła, że to niesamowicie interesujące, a jak leciał jakiś film, który był wcześniej reklamowany, albo widziała gdzieś jednego z aktorów, to mówiła, że to na pewno powtórka! :P
jakiego Dextera? to nie oglądasz?

Joanna_999

wyszedl chyba z rok temu krotkometrazowki anime o wczesnych mordestwach dextera, jeszcze niestety nie widzialem!

emu_

anime? ja slyszalam tylko o tym
http://www.filmweb.pl/serial/Dexter+Early+Cuts-2009-543456

Joanna_999

no o tym mowie, to animacja przeciez :)

emu_

ale nie anime

Joanna_999

Wielu ludzi dowiedziało sie o nim dopiero przez
jego śmierć, to było nie uniknione
tak jest zawsze . Czasami w ludziach
odzywa sie coś niezrozumiałego że dopiero po
śmierci zaczynają czcić artyste ,mimo ze wczesniej
gnoili go albo wogóle nie znali, takich przypadków jest
masa . Ale jeśli tylko ktoś jest w stanie zrozumieć
to co przekazywał grając w filmach , to super ,
o to w tym tak naprawde chodzi , żeby l,udzie zrozumieli że
to nie był jeden z tych aktorów którzy grają
w czym popadnie dla kasy .

Jak się masz Joanna :)))

nashla

a fantastycznie, dzięki :)
:p a co u Ciebie Nashla?

Joanna_999

aa ujdzie , zawsze ,mogło byc gorzej :)
leżałam w szpitalu dłuższy czas , ale narazie
jest dobrze :)

nashla

ojej, ale mam nadzieję, że nic poważnego!

Joanna_999

mam zaburzenia wazowagalne
czyli na ludzki język , cierpię na omdlenia .
Można z tym normalnie życ ale trzeba uważać na to
co sie robi .
W moim wypadku jest ciężko bo robie różne
rzeczy bardzo spontanicznie nie panuje nad tym hehe

nashla

masakra, szczerze współczuję!

Joanna_999

a to jest roznica pomiedzy anime, a animacja ?

emu_

właściwie anime jest animacją japońską i tyle. ale różnice owszem istnieją.

Joanna_999

codziennie czlowiek sie uczy :)

emu_

już myślałam, że po prostu nie tolerujesz tej nazwy, tak jak ludzie na mangę mówią komiks.

Joanna_999

nie, nie wiedzialem ze czym sie to rozni :)
komiks to komiks, a manga to manga.

emu_

tak, ale nie wszyscy tak uważają:(

Joanna_999

wiem że teraz pewnie narobie sobie
niezłego wstydu z tym filmikiem, wypadłam z obiegu
mój ostatni filmik który zrobiłam to było chyba z rok temu
ale umieszcze bo może komuś się spodoba ;)
http://www.youtube.com/watch?v=gWm3R8x7ErE

nashla

No właśnie, bez jaj, daję mu 2. xD