Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
55 801 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

Uważam że jest to bardzo dobry aktor,ale nie przesadzajmy nie zasługuje na 7 miejsce w rankingu aktorów za nim są takie gwiazdy jak Sean Connery,Tom Hanks,Denzel Washington,Bruce willis za niedługo wyprzedzi Freemana i Ala Pacino.Gratuluje głupoty ludziom którzy są w niego wpatrzeni jak w obraz,jak mówiłem wcześniej gość zasługuje na 20-25 miejsce w rankingu bo jest dobry ale są lepsi a on najlepszy nie jest więc głosujcie rozważnie i nie obsypujcie go dziesiątkami tylko dlatego że zaćpał się na śmierć. 8/10

artur4114

a ja współczuje ludziom dla których rankingi są najważniejsze ....

nashla

W którym filmie Bruce Willis jest lepszy od Ledgera? Śmiech na sali.

artur4114

zgadzam się z Tobą chłopie,ale z tym willisem to przesadziłeś- to drewniak.!

artur4114

Tak a'propos masz go ocenionego 9/10 i na dodatek w ulubionych. Poza tym historia jego śmierci jest nieco skomplikowana.

Znawczyni

hmm musiałem pomylić się w ocenienia nawet jako aktora go lubie więc dałem do ulubionych,ale nie jest to taki najbardziej ulubiony jest gdzies na szarym końcu ulubionych aktorów...Jak historia jego śmierci jest nieznana czy tam skomplikowana wszystko jasne przedawkował narkotykii tyle co tu niejasnego widzisz...

artur4114

Poszukaj troche więcej to się dowiesz.

Znawczyni

Dobry aktor to "kameleon" potrafi się wcielić we wszystkie role, a nie grać tak samo we wszystkich... Al Pacino i reszta których wymieniłeś zyskali swoja sławę wizerunkiem, który przedstawiają praktycznie w każdym filmie tak samo... Bruce Willis? Wszędzie tak samo... Denzel? daj spokój... Heath był przede wszystkim wszechstronnym aktorem, potrafił się wcielić w każdego. Chce jeszcze podkreślić jedna kwestię, otóż Nolan dał mu pełną władzę w kreowaniu postaci jokera, moim zdaniem nikt by tego tak nie zrobił jak on. Także, ocena rankingu aktorów nie podlega obserwacji ich popularności, lecz talentu aktorskiego, który Heath miał i to zdanie jest niepodważalne.

Viksonxd

Otóż to;)