Moim zdaniem powinien powstać film pełno metrazowy , o życiu tego człowieka.Jedynym
problemem wydawało by sie jednak to , kto mógłby odegrać Heatha .. Glowkowalem już
nad tym sporo , lecz wciąż nie mam pomysłu.
Pasuje tylko zewnętrznie .. Sam nad nim myślałem , ale nawet zwracając uwagę na jego talent , myśle ze nie podolal by tej roli .. Z reszta on jakos tak mocno podobnyn nie jest , ale to chyba dla tego ze ma w sobie tez szczytem Edwarda Nortona.
Andrzej Wajda niech nakręci: "Heath - człowiek, który został Jokerem". W roli głównej do wyboru: Szyc, Karolak, Adamczyk, Kot, Pies...
też się nad tym zastanawiałam mógłby powstać cudowny film od Australii - Pert po Hollywood . Jego miłość do córki , praca na planie , bezsenność , marość , cytaty , wywiady itp. Tylko no właśnie kto mógłby go zagrać ?!
Na razie nie ma takiego aktora .
Jeżeli już chciałabym film dokumentalny z wywiadami Matildy , Michelle , Kim ( ojca ) , Sally i jego sióstr oraz aktorzy którzy go znali . Chciałabym dowiedzieć się jaki był
...w tej chwili również tak myślę,ciekawe jaki byłby efekt....na pewno się nadaje...ale jak poszperać,no może znalazłby się ktoś jeszcze...chociaż z Deepem,jeśli chodzi o sylwetkę Ledgera...mało kto miałby większą szansę się wykazać....myślę że Deep'a i Ledgera łączyła jakaś cecha charakteru,nienamacalna,nieuchwytna,wolna...poniosło mnie teraz ale tak myślę,chociaż Heath przegrał z wrażliwością...to niełatwy element w życiu do pokonywania trudów i zaaklimatyzowania się na naszej pięknej planecie z parszywymi ludzmi... ;-/
mi sie wydaje że są w miarę podobni, ale przede wszystkim mimika twarzy jest u nich zabójczo podobna, jeśli sie przyjrzysz, np gra ledgera w mroczny rycerzu a deppa w piratach. Już dawno to zauważyłem