tak sie zastanawiam czy ktoś z tutaj siedzących przygłupów wie jak się prawidłowo wymawia nazwisko swojego ukochanego złotego chłopca? :P
ja bym sie wlaczyl do trojkata ale nie wyobrazam sobie dwoch na jedna;P chyba ze zamkne oczy i jakos to bedzie:D
a tak serio to naprawde ciekawe przejscie z tematu do tematu.Ale zawsze tak jest..Randka sam na sam i nie wazne na jaki temat sie rozmawia bo i tak wszytie tematy prowadza w jedna strone:D
sprawdźcie czy u was chodzi? ---> http://pl.youtube.com/watch?v=IQI_MYpk6VI
no siedziałem dzisiaj przy tym chwile, i chwile nie siedziałem :P
dziala :)
a co znaczy: "no siedziałem dzisiaj przy tym chwile, i chwile nie siedziałem :P " hehe... cos ci sie pokickalo... :PP hehe
fajny filmik, fajne fotki... tylko ten byczek na poczatku mi sie nie podoba.. mimo ze smieszny jest, to jakos nie wzbudzil mojej sympatii w stosunku do tego filmiku ;]
nie muuuuu - siał :> ci się podobać, to taki znak firmowy miał być ;), ale nie zrozumiesz . .. .
pozdrawiam
ale ja jestem :> .. muuu, muuuu ... słuchaj jestem wieśniakiem, i mam fermę z krowami, dla tego pisze ze krowa to mój znak firmowy ;P
to chyba dzuecjuen jednak nie jestes, skoro masz juz ferme :P to ile masz lat, bo nie wiem jak odbierac twoje zarty :) ale szczerze... hehe... a co do krowek, to ja je bardzo lubie i nie mam ci przeciwko takim znakom firmowym... oryginalnie :P
dziecko nie dziecko sikanie Ty masz :> ... a wiesz, jak to powidział mój znajoy Mieszkoxxx - "Greenma, może ty mi odpowidz, mo .. kto te wszytskie laski dupczy??" - no i sam się tak zastanawiam?? ... przecież nie Ledger ?
hehe, a to ja z chęcią się podstawię pod jakąś jędrną dupcię, która chce poskakać? :>
Bo Szuwarcia wiesz sama, jak to się mówi "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" .. ale mi tam juz wszysto jedno .. czy u góry czy na dole wszędzie mogę ;P