Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 372 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

tak sie zastanawiam czy ktoś z tutaj siedzących przygłupów wie jak się prawidłowo wymawia nazwisko swojego ukochanego złotego chłopca? :P

greenman_3

Hiff'a to ty możesz mieć. Wymawia się "Het Leżer". Ale to T w imieniu tak bardziej jak TF

mieszkoxxx

http://www.merriam-webster.com/dictionary ;-)

szuwarcia

ja bym sie wlaczyl do trojkata ale nie wyobrazam sobie dwoch na jedna;P chyba ze zamkne oczy i jakos to bedzie:D
a tak serio to naprawde ciekawe przejscie z tematu do tematu.Ale zawsze tak jest..Randka sam na sam i nie wazne na jaki temat sie rozmawia bo i tak wszytie tematy prowadza w jedna strone:D

Peterson_B

hehehe jakie życiowe spostrzeżenie ;P

Eleonora

co prawda to prawda :)

Kamiska000

sprawdźcie czy u was chodzi? ---> http://pl.youtube.com/watch?v=IQI_MYpk6VI

no siedziałem dzisiaj przy tym chwile, i chwile nie siedziałem :P

Darkly

dziala :)

a co znaczy: "no siedziałem dzisiaj przy tym chwile, i chwile nie siedziałem :P " hehe... cos ci sie pokickalo... :PP hehe

Darkly

fajny filmik, fajne fotki... tylko ten byczek na poczatku mi sie nie podoba.. mimo ze smieszny jest, to jakos nie wzbudzil mojej sympatii w stosunku do tego filmiku ;]

Kamiska000

nie muuuuu - siał :> ci się podobać, to taki znak firmowy miał być ;), ale nie zrozumiesz . .. .

pozdrawiam

Darkly

niby czemu mam niezrozumiec? dzieckiem nie jestem :)

Kamiska000

ale ja jestem :> .. muuu, muuuu ... słuchaj jestem wieśniakiem, i mam fermę z krowami, dla tego pisze ze krowa to mój znak firmowy ;P

Darkly

to chyba dzuecjuen jednak nie jestes, skoro masz juz ferme :P to ile masz lat, bo nie wiem jak odbierac twoje zarty :) ale szczerze... hehe... a co do krowek, to ja je bardzo lubie i nie mam ci przeciwko takim znakom firmowym... oryginalnie :P

Darkly

tam mialo byc "dzieckiem".. nie wiem co mi wyszlo, hehe :P

Kamiska000

dziecko nie dziecko sikanie Ty masz :> ... a wiesz, jak to powidział mój znajoy Mieszkoxxx - "Greenma, może ty mi odpowidz, mo .. kto te wszytskie laski dupczy??" - no i sam się tak zastanawiam?? ... przecież nie Ledger ?

greenman_3

Pytanie źle zadał. Powinno być: kogo te wszystkie laski bzykają? :)

szuwarcia

hehe, a to ja z chęcią się podstawię pod jakąś jędrną dupcię, która chce poskakać? :>
Bo Szuwarcia wiesz sama, jak to się mówi "Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia" .. ale mi tam juz wszysto jedno .. czy u góry czy na dole wszędzie mogę ;P

użytkownik usunięty
mieszkoxxx

To forum poświęcone Heathowi,a wam tylko dupy w głowie :) ech,masakra...

mieszkoxxx

Hju Ledże tak mniej więcej.A mówi Wam o ty student filologii angielskiej wiec nie pyskowac.Pa:)

8Stepo8

a moim zdaniem ,skoro pełne imię brzmi Heathcliff to będzie