Wczoraj miałam przyjemność oglądania "Batmana" i muszę przyznać,że postać,którą wykreowała zrobiła na mnie niesamowite wrażenie.
Najbardizej ujęła mnie scena,w więzieniu ze strażnikiem,gdy mówił mu o tym nożu,o ulotnych emocjach,ten jego śmiech psychopaty.Nigdy nie będzie już takiego jokera! ;)
Ja moją znam od urodzenia. Ale wycieczki czasem są złe, czasem dobre. Na jednej pokłóciłam się z moją przyjaciółką i się bardzo nie lubimy.
Wiem coś o tym. W pierwszej klasie też była strasznie dziwna i niesympatyczna atmosfera. Wszyscy chodzili niezadowoleni :/ Może zeszłoroczna się udała, bo mieszkaliśmy u rodzin w osobnych domach i nie mieliśmy czasu się sprzeczać...? Całkiem możliwe.
Wiem też jak to stracić przyjaciółkę. Miałam jedną. Nadal mieszka na jednym podwórku, a jak się mijamy, to udajemy, że się nie widzimy. Okazało się, że jest fałszywa i znajomość się zakończyła :(
Ja ciągle czekam i mam nadzieje że może jakimś cudem Heath pojawi się na jakiejś gali i powie " Ukrywałem się bo musiałem odpocząć , ale wracam do pracy " . Niestety tak się nie stanie ... :(
oni są genialni :) a premierę Iron Mana 3 odliczam cały czas :D ostatnio zauważyłam Że lubię filmy na podstawie komiksów :/ Jutro oglądam zakochaną złośnicę :P muszę sobie popatrzec na jego cudowny uśmiech i ten glosss :D
Ja też jutro koniecznie muszę oglądać *.* uwielbiam ten film.
Ja też bardzo lubię ekranizację komiksów. Z DC oczywiście Batman wygrywa. Avengersi mi średnio podeszli,ale Iron Man skradł moje serce ;) Ile razy te zwiastuny oglądałam... ojojoj
Nie mogłam się przekonać do obejrzenia Kapitana Ameryki, bo to podobno niewypał, chociaż jaka jest prawda- nie wiem. Thor też taki przeciętny.
Kapitan Ameryka za pierwszym razem podobał mi sie bardzo , ale kiedy teraz o tym pomyśle to ... no mógł byc lepszy :P Thor tak samo . Ale Iron Man niezwykły , chya dlatego że gra tak Robert :D Czekam na dalsze cżęci wszystkich trzech filmów :D A oglądałaś może Królewna Śnieżka i Łowca ?
Z " Thorem " a właściwie aktorem który go gra :D
Tak, Chris Hemsworth.
Ten film jest na mojej liście filmów do obejrzenia. Jakoś nie było okazji. A Ty widziałaś? Warto?
Ja widziałam, poszłam do kina z klasą, kiedy grali w kinach i warto. Jest bardzo fajny. Gra w nim "Thor" i Kristen Stweart. Wogóle fajny, polecam.
Film fajny ,ale Kristen w nim taka sobie :) Mi osobiście się podobał , byłam nim bardzo zaskoczona :) Zauroczyłam się soundtrack;iem tego filmu "Breath of life " Florence + The maschine (czy jakos tak ) :D Naprawde polecam :D
Naprawde warto :D chciałam obejrzeć sobie Królewnę Śnieżkę ale bardzo się zdziwiłam bo to nie była wersja bajkowa i subtelna tylko bardzo mroczna i pełna nadzieji :)
Bardzo lubię też Charlize Theron, więc jak w końcu skończę "W drodze", wezmę się za to. Ostatnio strasznie mi się filmy w internecie zacinają :(
Ja oglądam na Zalukaj :) Oczywiście wykupuje konto ale nie kosztuje dużo jakieś 3.66 (chyba ) na cały tydzień :D Wiec jak mam czas to oglądam cały dzień filmy :D oglądałam wczoraj "Poradnik pozytywnego myślenia " i bardzo mi się podobał :D
Uwielbiam Bradley'a Coopera i strrrasznie chcę obejrzeć ten film :D
Zastanawiam się tylko, czy najpierw nie zacząć od książki :)
W czasie ferii chciałam obejrzeć, ale nie działało na playtube :(
Film bardzo fajny :) ale nie wiedziałam że jest na podstawie książki :P Może przeczytam :D W filmie Cooper jest w ogóle nie podobny ... dopiero jak zobaczyłam nazwisko to wszystko stało się jasne :P Na zalukaj film działa, więc zapraszam :P Jeżeli chodzi o książkę to przymierzam się do "władcy pierścieni'', ale nigdzie nie mogę znaleźć :P ( do pożyczenia )
U mnie w bibliotece "Władcy Pierścieni" zawsze pełno :)
Bradley Cooper najlepiej moim zdaniem wyglądał jako Phil w Kac Vegas :) komedia świetna. Alan wymiata.
P.S. Przypominam, że dzisiaj Zakochana Złośnica <3
właśnie skończyłam oglądać i ACHHH !!!! Uwielbiam Go !! :D Czemu Bóg nam go zabrał ? Zawsze jak oglądam z nim filmy to się uśmiecham do nieba bo wiem że nas widzi : Jego fanów :) Teraz kilka dni będę znowu miała obsesje i przeczytam miliony artykułów o Nim :) Uwielbiam jego Głos , Uśmiech oraz Loczki :p
Jak oglądam z Nim filmy to też mam taką kilkudniową fazę! Nie mogę przestać o Nim myśleć! Wspaniały człowiek :)
Ja też chciałam, ale "oszczędzam", bo lubię to uczucie, że jakiś film będzie dla mnie nowy i że Heath czymś mnie jeszcze zaskoczy. Dlatego w kółko oglądam te same,a te nieoglądane pomijam :)
Johnny Depp, Robert Downey Jr, Al Pacino, Gary Oldman, Garrett Hedlund, Mark Wahlberg, Chris Pine, Gerard Butler, Edward Norton, Christian Bale, Tom Hardy, Tom Hanks, Bradley Cooper, Joaquin Phoenix, Keeanu Reeves, Paul Walker, Piotr Adamczyk, Robert Więckiewicz, Daniel Craig... sporo tego,a pomijam żeńską część Hollywood