Postanowiłam dodać temat- informację dla zainteresowanych
Dziś o 0:20 na TVP1 leci "Ned Kelly"
Czemu filmy z Heathem są puszczane późno i zwykle kiedy następnego dnia idzie się wcześnie rano do pracy lub szkoły -.-
Pozdrawiam
dzisiaj właśnie wypatrzyłam ten film w gazecie, ale godzina... oO a jutro trzeba wstać o 6.30... ale chyba się poświęcę;)
ktoś jeszcze ogląda?
Chętnie bym obejrzała ale nie wiem jak rano wstanę. Mogliby czasem pościć "Tajemnice Brokeback Mountain", uwielbiam ten film.
Chciałabym, ale... szkoła :(
Może kiedyś objerzę w necie, jak znajdę, a może jeszcze kiedyś go puszczą w TV?
Też macie takie wrażenie (jak ja), że filmy z Heathem są nadawane tak "na odwal się"? Niby że fani mają być zadowoleni, ale lepiej puszczać ciągle Matrixa, I kto to mówi, Zabójcza broń, Zielona Mila, Superman, Spiderman itp itd? Nie, żebym coś miała do tych filmów, ale były kilka razy w telewizji.
W rocznicę śmierci Heatha na polsacie były Candy i Zjadacz grzechów. Ale... też dali je po północy.
Nie ma to jak powtarzanie tego samego do znudzenia... Piszę oczywiście o kanałach dostępnych dla wszystkich, a nie każdy przecież ma inne oprócz tych 7 podstawowych.
Zgadzam sie te godz.są nienormalne!!!!Chyba nie dotrwam do emisji!A jeśli chodzi o TBM również czekam na film w tv ale chyba się wszyscy niedoczekamy.Jak narazie w Polsce tylko tvn wykupił emisje do tego filmu i nierozumiem czemu nie wyemituje go powtórnie!!!!!!!!!!!!!!!Jakieś głupie filmu powtarza co jakis czas zamiast puścić prawdziwe arcydzieło!!!!!!!!!!
Mnie udało się obejrzeć,naprawdę polecam ten film,świetna rola Heatha!
I zgadzam się,że TBM TVN powinno już wyemitować ponownie,na co oni
czekają?