jaki on miał charakter ? był rozrywkowy czy spokojny? tak pytam z ciekawości bo wydaje mi się pół na pół :)
Nieee wiem.
był bardzo wrażliwy i inteligentny- to z tego, co można poznać po jego wypowiedziach i tego, co mówiła jego rodzina i bliscy.
czy ja wiem... chodził na imprezy, ale czy siedział tam do rana? Nie mam pojęcia, czy był typem imprezowicza.
„Co robisz, kiedy wychodzisz wieczorami?
Nie chodzę do klubów nocnych, bo są za głośne. Lubię miejsca z dobrą muzyką i fajną atmosferą. W LA chodzę zazwyczaj w miejsca, gdzie mogę palić na zewnątrz (????). Dla mnie zakaz palenia w knajpach jest co najmniej dziwny. Ale najbardziej lubię zostawać w domu. "
=]
a tak a propo wywiadów , to mam jeszcze jedną proźbę , czy ktoś zan jakąś fajną stronę z jego wywiadami , lub książkę z jego biografią ?
Nie mam książki z wywiadami. Tutaj na filmweb,na stronie Heath'a można znaleźć temat poświęcony jego wywiadom.....
Co do kobiet, nie wiem. Sądze, że takie, które były wyjątkowe i spokojne.
Wiesz on był przede wszystkim osobą bardzo inteligentną.
Wywiady z nim świadczą o jego zainteresowaniu światem .
Był raczej osobą spokojną dążącą do wyznaczonych sobie celów.
Stwierdził nawet,że po 30stce może skończyć z kinem.
Heath byl moim faworytem. Byl spokojnym, inteligentnym czlowiekiem. Wystarczy wejsc na YouTube i mozna znalesc bardzo duzo z nim wywiadow. Heath bardzo sie cieszyl gdy urodzila mu sie coreczka - Matylda. Caly czas przebywal z nia, opiekowal sie. Zadnych ekscesow narkotykowych, zadnych dzikich imprez do rana, nie mial problemow z alkoholem. Jedynie palil papierosy. Chciala bym, by mogl jescze zyc bo takich aktorow mlodego pokolenia nie ma. Byl stanowczo za mlody.
:(
Hmmm... zadajesz bardzo dużo pytań. Ale ok. Szczerze to wątpię, raczej zależało mu na tym by rodzina była cała zwłaszcza, że chciał być za wszelką cenę z córeczką więc raczej to było rozstanie z jej decyzji.
Ja jestem ciekaw skad Wy to wszystko wiecie co on chcial, jak uwazal, co myslal, mowicie jakbyscie conajmniej z nim pili coca-cole, zenujace to jest.
dlaczego ? a jeszcze jedno pytanie on był z nią bo ją kochał , czy dlatego , że mieli dziecko ? pytam dlatego , że polubiłam tego aktora :)
nie chce się ośmieszć , poprostu mnie to ciekawi , a nie mam żadnych innych źródeł , które odpowiadają na moje pytania.
Przeciez nie ma źrodła w którym jest zapewnione, że kochał swoją żone! Tylko on to wiedział. To co ludzie tutaj wnioskują z wywiadów, to jest 5% jego prawdziwego ja, postrzeganie świata. Oczywiste jest, że nie powie wszystkiego co myśli, bo mogłoby to skończyc sie katastrofą, więc troche dystansu dziewczyno.
Heath i Michelle poznali się na planie TBM, zakochali się w sobie, to był związek dwóch dusz, pasowali do
siebie, uzupełniali się, pod koniec października 2005 roku urodziła się Matylda, owoc ich wielkiej miłości.
W tym czasie Heath stał się coraz bardziej rozchwytywanym aktorem, każdy jego krok budził gigantyczne
wręcz zainteresowanie, coraz trudniej było mu się z tym pogodzić. Chciał pracować, kochał swoją pracę,
ale przede wszystkim chciał mieć spokój, chciał aby jego dziecko dorastało w normalnych warunkach a nie
pod presją. Jego i Michelle zaczęło to wszystko przerastać, pojawiło się trochę kłopotów, potem oni sami
nie mogli dojść do porozumienia, Michelle odeszła, nie dlatego że przestała go kochać, ale dlatego żeby
móc odpocząć od siebie i móc się zastanowić nad tym, co dalej. Nic się nie zmieniało, Heath wpadł w
depresję, miał utrudniony kontakt ze swoim ukochanym dzieckiem, bardzo dużo pracował. Siłą rzeczy
pojawił się stres, wycieńczenie organizmu, hektolitry kawy, tabletki. Heath zaczął brać coraz więcej leków,
zmęczenie, przeziębienie, stres, depresja zagłuszane były kolejnymi lekami. To co się stało było wynikiem
nieszczęśliwego wypadku, Heath nie był typem samobójczym, nigdy nie mówił o śmierci w kategoriach
dobrowolnego odebrania sobie życia. W wyniku połączenia leków antydepresyjnych, przeciwbólowych (silnie
przeziębienie), nasennych (nie mógł spać, spał po kilka godzin dziennie, trapiło go za dużo myśli, był
ciągle pobudzony) i pobudzających (aktywna i wyczerpująca praca na planie wymagała tego) doszło do
zatrucia organizmu i zapaści...Po śmierci Heatha po pewnym czasie Michelle związała się ze Spikem
Jonzem, nie mogąc jednak dojść do siebie, nie mogąc nawiazać zdrowej relacji rozstali się. Michelle w
wywiadzie dla amerykańskiego Vogue'a przyznała, że zawsze będzie kochać Heatha, że to była miłość jej
życia i nikt ani nic tego nie zmieni. Matylda jest przedłużeniem życia Heatha i to jest ta cząstka na ziemi,
która jej po nim pozostała...
Wyprzedzając pytanie wszechwiedzących - nie, nie znałam Heatha, nie piłam z nim coli, ani nie
rozmawiałam z nim o życiu...dużo czytam i mam zdolności analityczne, z wypowiedzi, sposobu bycia i
określonych reakcji społecznych potrafię wiele odczytać...
Co do książek, kiedyś o tym pisałam na Forum, nie pamiętam w którym wątku, ale polecam Ci ten:
http://www.filmweb.pl/topic/1010331/Filmy+Heatha+-+oceniamy+i+uzasadniamy+swój+w ybór%21.html
Pozdrawiam
jedni mówią że tak, inni, że nie...
jak to było to nie wiadomomo.
Media donoszą o różnych cudach, według prasy Heath miał też romans z Lindsay Lohan.
nie zadawaj tylu pytań, bo to naprawdę męczące. i denerwujące.
tak trudno w googlach poszukać zdjęć?
jak Ci tak trudno, to już nie nasza sprawa.
nie odpisujcie jej, bo nie da wam spokoju. cały czas będzie zadawała swoje głupie pytania typu: a jaki był jego ulubiony kolor, czy lubił brunetki?