Heath Ledger

Heath Andrew Ledger

8,9
56 639 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Heath Ledger

co by się inni nie gotowali ;)

użytkownik usunięty
KAOS_79

????????????? ile?

KAOS_79

a już myslałam ;D
yyymm. no to jakie masz te filmy?? ;D

użytkownik usunięty
KAOS_79

Poczta. Przesyłka polecona. Paczka.;)

no cos kolo tego . jak liczylam kilka miesiecy temu to tyle bylo .. a teraz nie wiem :/

użytkownik usunięty
KAOS_79

To na czym je masz? Masz jakiś terabajtowy dysk zewnętrzny? Czy wszystko na płytach DVD?

KAOS_79

a co bys chciala ? .... ja nagrywam 5 filmow na plyte ... wiec moze powiedz jakie filmy chcesz a ja ci nagram ;D

KAOS_79

wszystko na plytach ... na kompie mam tylko zakochana zlosnice i wanted ;D

użytkownik usunięty
KAOS_79

.. ja byłem pierwszy;D

ale jakie te filmy masz, bo ja tak samam to nie wymyśle, masz jakies burtona, czy z deppem??

rozilla

burtona mam :

Gnijąca panna młoda

Charlie i fabryka czekolady

Sweeney Todd

Jeździec bez głowy

Edward Nożycoręki

Sok z żuka

z deppem :

Wrogowie publiczni

Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Sekretne okno

Marzyciel

Rozpustnik

Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły t

Blow

Z piekła rodem CzekoladaŻona astronauty

Dziewiąte wrota

Las Vegas parano

Donnie Brasco

Odważny

Don Juan DeMarco

Na żywo

Arizona Dream

Benny i Joon

Pluton

Koszmar z ulicy Wiązów

+ te co u burtona

KAOS_79

Charlie i fabryka czekolady

Sweeney Todd

Jeździec bez głowy

Edward Nożycoręki

Sok z żuka
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka

Sekretne okno

Marzyciel

Rozpustnik

Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2
Don Juan DeMarco

Na żywo

Benny i Joon

można tyle?? ;)
ja mam kilka filmów, ale obawiam się że ty tez je masz ;)
jak coś to oddam ci kasę za płyty ;)

rozilla

jasne :p tylko ze

Sweeney Todd , Edward Nożycoręki , Na żywo i Benny i Joon

mam z napisami :/ takie tez moga byc ??

i oczywiscie nie musisz placic za plyty ... zawsze kupuje po 1OO plyt w paczkach :p nie zabraknie mi :]

KAOS_79

a to ty masz z lektorem???? O_o
ja uwielbiam z napisami :D

rozilla

Dziękuję Polala:)
Od razu zamawiam! :)

edekL

yarecki dzięki ;)) jednak jestem kobietą ;D

użytkownik usunięty
edekL

Nie ma za co! Cieszę się, że mogłam Ci pomóc ;))

użytkownik usunięty
kotto18

Nie, nie o reżysera, co i tak nie zmienia faktu, że film polecam! :)

Charlie i fabryka czekolady - dubbing

Sweeney Todd - np lub lektor ( do wyboru )

Jeździec bez głowy - jedna lektor

Edward Nożycoręki - napisy

Sok z żuka - lektor

Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka - lektor

Sekretne okno - napisy

Marzyciel lektor

Rozpustnik - lektor

Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2 - lektor

Don Juan DeMarco - napisy

Na żywo - napisy

Benny i Joon - napisy

tak to jest :D sprawdziłam ;D czyli mam rozumiec ze napisy ci nie przeszkadzaja :D to dobrze ;D ja tez wole czytac. lektor czasami nie tlumaczy tego zbyt dobrze ... i mozna sie troche angielskiego nauczyc ;D

KAOS_79

noo
ok ;))
kochana jesteś, dasz swoje gg, bo mi prywatne wiadomości na filmwebie nie działają, a sa ponoć ...

rozilla

5764740 ;D

KAOS_79

Hej :p co tu znowu tak ucichło ?

Słyszeliście te nowa piosenkę Jacksona ??

Mi się podoba :D co prawda to nie to samo co Jego starsze piosenki ale jest całkiem fajna :D

KAOS_79

Ta "nowa" piosenka Jacksona jest z 1991 roku. Nie trafila na album, bo Jackson uznal ,ze jest za slaba.

kotto18

na pewno `? przecież mówili ze ta nowa piosenka jest z Jego nowego albumu i nosi tytuł taki sam jak film który będzie w kinach.

przeczytałam coś takiego na jakiejś stronie :

" ... "This is It" to nie tylko tytuł filmu opowiadającego o życiu Michaela Jacksona, ale i jego nowy, niepublikowany jeszcze utwór."

"nowy" .. to czemu mieli by dawać do filmu jego stare piosenki jak przecież przed śmiercią skomponował ponoć dużo nowych.

KAOS_79

Owszem podobno okolo 100 utworow nagral, dla zabezpieczenia finansowego swoich dzieci, na wypadek smierci.
Ale fakt jest taki ,ze kawalek ktory promuje film jest z 91 roku. Jackson odrzucil go przy skladaniu płyty, bo uznal ,ze jest slaby. Dzisiaj wykorzystuja go do promocji filmu.
Takie fakyt

kotto18

hmm nie wiedziałam :p pytanie tylko czemu podawaja go jako ten "nowy" otwór. Chcą na tym zarobić ? Jego wielcy fani pewnie i tak wiedza ze to stara piosenka. Ja słyszałam ja pierwszy raz :p

KAOS_79

Właśnie jestem jego "fanką" dobre 12 lat, a nie słyszałam jej.Może 12 lat to nie dużo, ale naprawdę słyszę po raz pierwszy.

edekL

Wiekszosc uslyszala pierwszy raz. Nic dziwnego, tego utworu nie bylo nigdzie, Jackson odrzucil go przy wybieraniu kawalkow na plyte. A to ,ze podkleja pod te piosenke metke nowej, to juz tylko gra słów.
Jesli dostaniesz buty, to traktujesz je jak nowe, nie patrzysz czy byly wyprodukowane miesiac, rok czy 10 lat temy, dla ciebie sa nowe. Tak samo piosenka dla fanow. Wiekszosc slyszy tam glos Jacksona przed smiercia i mowi "eee... konczyl sie facet, to nie to samo co kiedys" A prawda taka ,ze nagrywal to bedac w najlepszej formie.
Mowie wam co wiem. A wiem ,ze kawalek jest z 91' no moze sie myle i z 90' ale to juz malo istotne.

kotto18

Dobrze wiedzieć:) Ale szczerze to też nie umieściłabym tej piosenki na płycie, jest jakby troszkę za słaba.Chociaż podoba mi się bardzo.
W tym jego fenomen, że każda piosenka jest niesamowita.Po prostu nie potrafię którejkolwiek nie polubieć ;)

KAOS A co ty na to abyśmy się wymieniły książkami;> Ja wysłałabym Ci Johnnego, a tym mi Brokeback Mountain.Będziemy miały gwarancję, że oddamy sobie nawzajem ;)

edekL

kurcze no chętnie ale umówiłam się już z rozuską :p

chyba ze masz jeszcze jakieś inne książki do zamiany to chętnie skorzystam :D

KAOS_79

hehe, jakby ktoś chciał to mam wszystkie prawie części harego potera, oprócz czary ognia, i całą serię dziedzictwo, to od eragona. książki nie filmy ;D

rozilla

Drodzy... KWA ;)
" ah ah :D nasz temat jest na pierwszej stronie :pp jacy my popularni teraz :]" też zauważyałam i dlatego tu wpadłam, nie wiedziałam, że tak tu się rozwinęła rozmowa :)
Polala jest! I Blondanka! nie mogę uwierzyć!
A dzisiaj miałam iść na Dystykt 9 i niestety musiałam odwołać :/ Wybierałam się też na "Weronika postanawia umrzeć", ale w końcu byłam na filmie, którego tytuł wstydzę się zdradzić :p A "Bękarty wojny" świetne! Bondziorno! :)
"Co do anime to ja akurat uwielbiam, szczególny sentyment mam do Miyazaki'ego, mistrza swojego gatunku.
"Księżniczka Mononoke", "Spirited Away" czy "Podniebna poczta Kiki" należą do moich ulubionych! " ja się zbieram i zbieram za obejrzenie wielu jego filmów i jakoś nie mogę... A widziałaś Tonari no Totoro? (musiałam po japońsku, no :p "Mój sąsiad Totoro"). Mnie oczarował ;) Totoro, Totoro, Totoro, Totoro (http://www.youtube.com/watch?v=LSFOu7kgwkw).
Ariwederczi! ;P Albo tam zostając w moim temacie, to sayonara ;)

Joanna_999

Sorry bo ja troszke zacofany jestem.
Co to jest to KWA ?

kotto18

Oj nie chcesz wiedzieć ;)

użytkownik usunięty
KAOS_79

Umówiłaś się z Rozuską? Ekhm.. chciałbym zauważyć że ona jest jeszcze nieletnia.;)

KAOS też ;)

użytkownik usunięty
edekL

Żartujesz...

użytkownik usunięty

A ja myślałem że 79 w nicku to data urodzenia.;)

Nie hehe sama bym chciała mieć tyle lat co ona :)
A 79 to nie wiem o co kaman heh ;)

użytkownik usunięty
edekL

Czyli ile??? 16ście??? 15ście???

A chyba 16 :)

użytkownik usunięty
edekL

Ech.. same dzieciaki. Nie licząc Blondanki i Polali... i mnie.:/

użytkownik usunięty

..bez obrazy za te 'dzieciaki'..;)

Jak są wspólne tematy to nie ważny wiek :)

użytkownik usunięty
edekL

A Ciebie można zapytać o wiek?:)

No można ;) Ale też młoda ;P Mam 19

użytkownik usunięty
edekL

Już lepiej..;) 19acha to star du.. już...:D (joke;)

Wiem, ze stara:D Właściwie już 20 leci powoli ;) Ale to jeszcze kupe czasu :)

użytkownik usunięty
edekL

Żartuję...;).. nie bierz tego co piszę zbyt na poważnie.. ja często żartuję..:)

19ście to ok..

użytkownik usunięty
edekL

..ale pozwolę sobie jeszcze zauważyć że powinnaś zmienić nicka.. ten 'edek'..:).. no wiesz.;)

Nie no wiem, że żartujesz ;)
Edek to od Edyty ;) Wszyscy tak do mnie mówią :) Wolę to niż Edzia :D