A ja go widzialam :) grał w 1 sezonie Zagubionych i powiem jeszcze że bylo o nim wtedy dość glośno (przynajmniej w gazetach dla dziewczyn) sama mam z nim kilka plakatow z tego okresu.
Ale to było naprawdę dość dawno ;xx
teraz gra w Vampire Diaries. A wysoko jest, ponieważ facet ma naprawdę talent ;x
Eee, nie wiem dlaczego jest tak wysoko. Oprócz łądnej buźki nie prezentuje nic ciekawego. Widziałam go w Lostach, gdzie grał jak kłoda, no i w Vampire Diaries, gdzie też nie prezentuje nic ciekawego.
No po dwóch serialach chyba zbyto nie można oceniać aktora prawda ? a ty to robisz a potem masz pretensje że jest tak wysoko jak sie nim widziało tylko 2 produkcje to nic dziwnego ............
On był bardzo popularnym modelem po prostu. Do tego na tyle ciekawym wizualnie, że dostrzegli go producenci filmowi i postanowili zrobić z niego aktora. Więc jeśli interesowałbyś się modą, nie pytałbyś, co to za facet.
A co do filmów, to nie gra w komedyjkach, ale w produkcjach klasy C po prostu i gra tam jak wszyscy, czyli marnie, na tyle marnie, że to trochę boli. Do zniesienia były dla mnie jego "kreacje" w "Jeźdźcach z zaginionego miasta", w "Tournament" czy w "Życiu jak dom". To, co zrobił w "Żyć szybko, umierać młodo", to dla mnie absolutne mistrzostwo; widać, rola skrojona na niego. A w "Zagubionych" poszło mu, uważam, całkiem nieźle; interesującą postać stworzył.
Widziałam z nim wiele filmów i seriali, powiem szczerze, że powalił mnie
tylko w "the rules of attraction" (zagrał brawurowo) i w Pamiętnikach
wampirów- gdyby nie on, nie oglądałabym tego serialu. Co do innych pozycji-
widziałam parę i nie popisał się szczególnie, bo też role nie były zbyt
błyskotliwe czy wymagające. Ian ma potencjał i może dużo osiągnąć, tylko
musi lepiej dobierać role :)
No i na marginesie to najprzystojniejszy aktor jak dla mnie. :)
Gra w Pamiętnikach wampirów i ma tam bardzo dobrą rolę.Z niecierpliwością czekam na każdy odcinek z nim :)
w Vampire Diaries jedna z lepszych serialowych ról ostatnich kilku lat, jeśli chodzi o ten rok i nowe seriale to na pewno najlepsza. Widziałem tylko 6 odcinków ale to co on tam pokazał było na prawdę świetne. Jednak w Top 100 za wysoko jak na razie. Hugh Laurie, Michael C.Hall zasłużenie na swoich miejscach, on jeszcze nie powinien tu być. Jak pociągnie na takim albo lepszych poziomie jeszcze ze 2 sezony to tak ale na razie z serialowych aktorów powinien się zamienić miejscami z Michaelem Emersonem