http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ftRf8c0kSys
Powiem jedno: TO BĘDZIE HIT.
A tak serio, z całym szacunkiem - wyczuwam niestety aktorską i fabularną padakę.
Właśnie, oglądała Pólnoc i Południe, jakaś bawełna czy pióra mi się kojarzą.
Nom, raczej tak, tu masz trailer
http://www.youtube.com/watch?v=vJI-KXARcGg
Mam nadzieję :)
A Armitage grał kiedyś w takim serialu który kiedyś oglądałam o Robin Hoodzie. Oglądałaś? Grał tam czarny charakter, ale może by ci się spodobało
Słyszałam o tym serialu ale niestety nie oglądałam może zacznę oglądać jak nie ma dużo odc. Jest też z nim fajny serial Kontra Operacja Świt jak chcesz to powiedz siostrze ( o ile tego już nie oglądała), lub Dom na Wrzosowisku Bardzo fajny Miniserial :)
Coś mi się kojarzy że kiedyś nawijała o jakiejś kontrze, więc pewnie oglądała. Ok, ja już znikam, miłego wieczoru :)
On raczej nie ma co liczyć na nic innego, niż PCA ,albo TCA (czyli naprawdę nic nie znaczące nagrody). Taka prawda.
O to samo spytaj swego odbicia w lustrze, skoro nie umiesz się wypowiedzieć na temat. Tylko sucharami rzucasz, nic nie wnosząc do dyskusji...
Dziecko czy ty się słyszysz jakimi sucharami to nie jest żaden kawał.A do wypowiedzi chciałam wnieść to że jesteś jakimś dzieckiem który nie ma nic do roboty tylko wszystkich wokoło 'hejtuje' .Masz jakieś problemy ze sobą czy jak ?
Nie mam w zwyczaju hejtowac. Po prostu domyślam się że szału z tej produkcji nie będzie, tak trudno to pojąc czy uszanować? Wiem że Cię boli że nie sikam na widok Iana, ale nie możesz oczekiwać że każdy będzie spełniał jakieś Twoje wyobrażenia...
To na wszystkich produkcjach na których szału nie ma zaczynasz "hejtować' ?Bo ja jakoś nie sądzę.A wiesz to że lubię jakiegoś aktora nie znaczy że od razu "sikam na jego widok".A tak wog to gdzie ja ci to niby napisałam że masz go uwielbiać ?bo ja jakoś nie widzę...
Oczywiście że nie. No i moje lakoniczne przypuszczenie, jakoby ten film miałby być "wybitną" nędzą nie uważam jeszcze za hejtowanie. Dlatego nie rozumiem czemu się mnie czepiasz personalnie. Chociaż może to coś faktycznie tkwi we mnie;)
Coś ostatnio często na tym portalu mi się zdarza, że ledwo się odezwę to ludzie czują się jakoś dziwnie urażeni, hm.
Nie do końca jest mi jasne dlaczego.
Mówię to jako była fanka Iana. Był taki czas zamierzchły, konkretnie w trakcie emisji 1 sezonu Pamiętników Wampirów, kiedy Ian zachwycał mnie dość szczególnie jako Damon. Zachęcona powiedzmy jego tam kreacją zdecydowałam się na karkołomny krok zapoznania się z resztą jego filmografii. I to był BŁĄD. Dosyć że prawie każdy film z Ianem okazał się scenariuszowym gniotem, na domiar złego Somerhalder wypadał tam z reguły gorzej niż kiepsko. Aż nie mogłam uwierzyć w to co widzę. Było mi przykro, bo spodziewałam się po nim znacznie więcej. Pełna początkowo dobrych przeczuć musiałam zaktualizować moje zdanie na temat aktorstwa tego pana. Każda kolejna produkcja z nim obejrzana tylko utwierdzała mnie w tym przekonaniu. Obecnie sądzę że Ian jest w istocie mierniutkim aktorem, któremu wyjątkowo udało się złapać rolę Damona, i w którą swego czasu wcielał się perfekcyjnie. IMO teraz to przeszłość, teraz Ian nawet w TVD jedzie na dobrej opinii z I sezonu. Nie potrafi zapanować nad mimiką w ogóle. Jakieś nieporozumienie.
Te wnioski pozwoliły mi przypuszczać że "Time Framed" szału nie zrobi, ot cała tajemnica.
A co ma do tego tolerancja? Chyba się nie rozumiemy. Chyba że masz na myśli tolerancję na tandetę. Wtedy przyznam, moja tolerancja na tandetę umiera. Mam dosyć szmir.
To nie będzie Bond i dobrze. Ian jest za młody na Bonda. A ten film i ta rola będą niesamowite.= Złoty Glob.
Dlaczego? Czy jest coś niepoprawnego w mojej wypowiedzi? Jakieś błędy? Czy może zabronione jest wyrażanie własnych opinii?
Nie, gadanie że ten film i ta rola zasłużą na Złotego Globa.
Jeśli coś takiego będzie miało miejsce, zmienię się w Gandalfa Białego.
Świetnie. Widziałeś film = NIE. Zmieniam wypowiedź prawdopodobnie, możliwe Złoty Glob. Nic nie wiemy. Ty też nie, więc nie oceniaj filmu po zwiastunie.
Szczerze dziękuję.
Jestem bardzo zawiedziona nie wklejeniem tu pełnego filmu, yyy zwiastunu znaczy się.
http://www.youtube.com/watch?v=7TJyAe07J-Q
O kieffa. Fakin emejzing. A tak serio, gołym okiem widać jaka to "scenariuszowa speluna";) Zróbmy z Iana Prawie Bonda, ale oczywiście będzie na maska damonowaty. Twórcy mają świadomość że ten tytuł będzie bazował tylko i wyłącznie na popularności Iana. Jedno jest pewne, na mnie nie zarobią ani centawa.
Ponoć będzie walczył o darmową energię dla świata. I nie śmiej się, to bardzo poważne....
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
No uchwyciłam tam coś takiego, ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahha sorry nie wyszłoXDDDDDD