Izabella Miko

Izabela Anna Mikołajczak

6,4
3 298 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Izabella Miko

Zadufana w sobie lala, która udaje gwiazde z Hollywood...

japieprze

raczej nie usłyszysz że nienawidzi Polski czy Polaków,Iza raczej zawsze podkreśla że jest Polką czuje się Polką i jest z tego dumna
co do mienienia sie hollywoodzką gwiazdą jeszcze nie słyszałam żeby się za taką miała ale jak ktoś ma linka do jakiegoś wywiadu to poproszę,natomiast z tych wywiadów które z nią widziałam i czytałam wynika że jest raczej skromną i nieśmiałą osobą,często też mówi jak wiele pracy i trudu kosztuje w Stanach zdobycie choćby małej rólki i cieszy sie że na razie choć tyle jej sie udaje,
ja jak zwykle życzę jej powodzenia i trzymam kciuki aby udawało jej się więcej

fenix

wystarczyło luknąć w 'magiel towarzyski' by wyłapać, że adnotacja o notesie z jej danymi to czyste przechwałki..

diana6echo

znajdę gdzieś ten magiel? i co za adnotacje do notesu z danymi?

fenix

tvn style

desHouse

tez dałam jej 1 strasznie zadziera nosa-nie mam pojęcia kto jej wmówił że jest gwiazdą hollywood.ona uważa się za nie wiadomo kogo, takich lasek jak ona jest w USA pełno;/

nessaa

Teraz wakacje,to może powtórzą ten odcinek Magla Towarzyskiego,z Izą.

desHouse

2/10 i chyba tylko za to, że zna angielski i coś tam tańczy(o tańcu akurat nie mam zielonego pojęcia więc nie wiem czy jej to dobrze wychodzi ale...........). Sprawia wrażenie zarozumiałej, zadziera nosa, żadna z niej piękność i grać też niespecjalnie potrafi.

użytkownik usunięty
desHouse

Ja oglądam właśnie filmiki z tą panią na YouTube i wydaje mi się że to co wy postrzegacie jako "zadufanie" to po prostu żywotność i wesołkowatość panny Miko... nie widzę w tej dziewczynie żadnego poczucia wyższości z tego powodu czym się zajmuje... ona jest po prostu taką "świergotką" co tak dużo i szybko mówi, często się śmieje - i tyle. Wiem, że wielu ludzi irytuje ten typ, mnie z reguły też, ale dajcie spokój, żeby aż tak się nad nią pastwić...

czemu pastwić? Wyrażanie swojego zdania to jest!

Power_Attraction

Zgadzam się z wyrażaniem swoich opinii na rózne tematy i kazdy ma do tego prawo ;]
Dałam 6/10 bo podobało mi się jak tańczy w Save the last dance 2 ;P wymiata i w balecie i normalnie tancząc w tym filmie ;P
A co do niej osobiscie to nie jest moją kumpelą z wojska żeby oceniać jaka jest czy nie jestt ;p a jeśli chodzi o Majewski show i jej zachowanie to przy tym wariacie to nikt chyba nie wie czy ma sie tam śmiać czy płakać ^^ ;D

desHouse

Ja osobiście nie uważam ją z aktorkę. Po obejrzeniu paru jej ról, stwierdzam iż jest to osoba próbująca być aktorką z powiedzmy sobie szczerze marnym skutkiem. Nie sądzę zatem że jest to jakaś karierowiczka z Holywood, bo ona akurat z wielkimi Holywoodzkimi produkcjami nie ma nic wspólnego. A co do charakteru to się nie wypowiadam bo Pani Izy Miko osobiście nie znam ;) [Ode mnie niestety 1 ;/ ]

desHouse

Ma bardzo sztuczny uśmiech.
Wydaje się taka zimna, wyniosła i zarozumiała.Ale może to tylko moje zdanie...Pzdr:)

Sophie1926

okropna! gdyby było 0/10 to bym jej tyle dała

za grosz inteligencji, pusta jak butelka po piwie i takie role też gra

desHouse

Nawet jej nie znacie a wydaje wam się, że ją znacie na tyle żeby oceniać.To się nazywa zazdrośc!

Killer_Queen

sorry, pokazuje się w telewizji, widzimy jaka jest. a jesli w rzeczywistości jest inna a tylko w tv kreuje się na taką idiotkę to mimo wszystko musi być idiotką. nikt normalny tak nie robi.

desHouse

Ja tez szczerze jej nienawidzę, ale to przez ten sztuczny usmiech i braku jakichkolwiek zaawansowanych umiejętności aktorskich.