Jakub Gierszał

8,2
34 739 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA

monsoleil

Do Wąchocka, do willi z winogronem i whisky! ;D

gierszal_blog_onet_pl

Ej, laski, spokojnie, jakie spotkanie z Komasą? Jak my już tu chcemy wykorzystać Kubę :D Może dwóch naraz :D Co się będziemy rozdrabniać!

kasia86_filmweb

jaki spotkanie z Komasa? o co cho? :)

niemamczasu

Nie wiem o co cho :D

kasia86_filmweb

Kube do Wąchocka? W zasadzie, jak to było w "Madagaskarze" ? "Wielkie Potwory ze strasznego Wąchocka"? Kuba wysoki jest... :D Pasuje!

gierszal_blog_onet_pl

ale na premiere "Yumy" trzeba by było go wypuscic.. :D

niemamczasu

Zajumamy go i koniec, kropka!

niemamczasu

kuuurde fajnie jakby w premiere DVD bylo jakies spotkanie..

niemamczasu

O co chodzi? Co z Komasą? Chcecie Komasę to sobie go weźcie, ja się chętnie zajmę Kubą ^^

gierszal_blog_onet_pl

Ja gdzieś wyczytałam, że Komasę chcecie zabrać na spotkanie w Kraku :D Ja też biorę Kubę, może być trójkąt :D

niemamczasu

Pewnie będzie. Spotkanie fanów i wariatek w Empikach :D Półki z DVD "Sali" będą puste!

kasia86_filmweb

Oj tak. Chciałabym jechać...... hm, mało prawdopodobne...

gierszal_blog_onet_pl

Co z tym zlotem w lipcu? Jakieś newsy?

kasia86_filmweb

Jak ja mam się zapisać na zlot, skoro nie mam Facebooka?:D Skąd ja się urwałam :D
http://www.facebook.com/pages/Zlot-fan%C3%B3w-Sali-Samob%C3%B3jc%C3%B3w/21099621 8941180

gierszal_blog_onet_pl

jakby było gdzies blisko to czemu by nie pojechac? wystarczy Kraków ;D
aa to chcialysmy ich obu zalatwic na Zlot fanow, ale na pewno nam to nie wyjdzie ;)

niemamczasu

Kraków, Rynek, połowa lipca ;) Ja mam do Krakowa 2h także luz :]

kasia86_filmweb

dokladnie, ja tez, ale kase trzeba załatwic :)

niemamczasu

Ja mam kasę, mogę nawet za godzinę jechać, jeśli wiedziałabym, że spotkamy tam Kubę :D Spontany są najlepsze :P

kasia86_filmweb

Ja też, ale nie wiem czy się opłaca, słaba organizacja.

gierszal_blog_onet_pl

no właśnie, też nie mam fejsbuka.

gierszal_blog_onet_pl

zmywam się na jakiś czas. ;p

gierszal_blog_onet_pl

No to wszyscy się zmywamy :P

gierszal_blog_onet_pl

Mądra dziewczyna :P

gierszal_blog_onet_pl

No ale na "Magiel" jakoś się grupa zorganizowała ;) Może trzeba to jakoś inaczej promować, bo mało kto wie o tym blogu, a na FB też nie każdy ma konto...

kasia86_filmweb

No właśnie. Nie wiem, coś co by często ktoś odwiedzał, bo lubi Kubę, ale nie ma za bardzo nic takiego, chyba żeby poprosić ogólnie autorów jakiejś strony o reklamy, gdzie często wchodzą młodzi ludzie...

gierszal_blog_onet_pl

mam do was pytanie .
kto to była ta kobieta co siedziała koło Kuby na festiwalu ? ta w pomarańczowym żakiecie blondynka ?
to jego mama była czy dziewczyna czy kto wiecie może ?
choć na dziewczyne to nie wiem czy pasuje bo jakaś starsza mi sie wydawała .
wie ktoś kto to ?

Allicja888

jezu, błagam cię, nie rozpętuj tego piekła ponownie, tylko spójrz kilka stron wstecz...

ashtrayxheart

Zgadzam się z koleżanką powyżej. :)

Allicja888

TAAK, poczytaj 2 ostatnie strony, bo wiekszosc raczej nie chce do tego powaracac :))

niemamczasu

I nie dobijaj nas jeszcze bardziej. ^^

kasia86_filmweb

36 FPFF GDYNIA 2011

CZERWONY DYWAN
http://www.tvp.pl/filmoteka/aktualnosci/gwiazdy-na-czerwonym-dywanie-w-gdyni/467 1431
ROZDANIE NAGROD
http://www.tvp.pl/filmoteka/wywiady-i-wydarzenia/festiwal-polskich-filmow-fabula rnych-w-gdyni/36-fpff/36-festiwal-polskich-filmow-fabularnych-w-gdyni-uroczystos c-rozdania-nagrod/465918

ANTRACYT_

Oo, super, dziękuję. :*

ANTRACYT_

mi sie te filmy włączyć nie chcą, bo nie mam jakiejś wtyczki -,-
w każdym razie rano oglądałam jakiś filmik z czerwonego dywanu, ale nie widziałam na nim J. Komasy ani Kuby :D
a na tym filmiku coś jest?

niemamczasu

Ja nie wiem, bo mi się ładuje. :P A co do filmików to jeden link nie działa. ^^ Wrr, żeby tam tej OSOBY nie było. ;d

gierszal_blog_onet_pl

http://www.tvp.pl/filmoteka/wywiady-i-wydarzenia/festiwal-polskich-filmow-fabula rnych-w-gdyni/36-fpff/36-festiwal-polskich-filmow-fabularnych-w-gdyni-uroczystos c-rozdania-nagrod/4659182

ANTRACYT_

ok teraz dziala chyba wszystko :)

maly print screenik
http://i52.tinypic.com/23sekgx.jpg

ANTRACYT_

antracyt, zniszczę Cię za to. :D

gierszal_blog_onet_pl

bring it on ;)

p.s. kudy jest relatywnie sporo w pierwszych 20 minutach

ANTRACYT_

o masakra :)
ale i tak filmik mi się nie włącza, z resztą widziałam to już wczoraj, wystarczy mi :D

niemamczasu

Swoją drogą to szkoda,że Kuba nie dostał nagrody za debiut, tzn zupełny debiut to nie był,ale skoro dla filmów była kategoria "debiut i drugi film" ...to w takim razie jestem ciekawa czy w ogóle był brany pod uwagę w tej kategorii. A ta dziewczyna która dostała role za debiut właśnie to też z krakowskiego PWST,chyba nawet z Kubowego roku;)

noname22

to była jego pierwsza główna rola, więc debiut raczej był i żałuje, że nie dostał nagrody, bo wydaje mi się, że mu sie nalezała, ale Srebrne Lwy nam wystarczą -w koncu to druga najwazniejsza nagroda :)

niemamczasu

oj należała i to jak, jak puścili scenę w szatni przy nagrodzie za dźwięk to sobie pomyślałam, że tyle razu już widziałam tę scenę i ciągle robi na mnie wrażenie a przecież nawet nie umywa się do końcowej sceny gdzie Dominik był na prochach, kurde należała mu się tak nagroda jak nic, ciekawa jestem strasznie co by powiedział przy odbieraniu:) i jednak kurde chyba lepiej Kubie w czarnych włosach:) taki mrohhhhny jest!

blaha_fw

wczoraj czytalam gdzies, ze wlasnie najprawdopodobniej nagroda za debiut aktorski trafi do Kuby i bylam pewna, że ją otrzyma, a tu takie coś..
i tez zastanawialam sie co powie przy odbieraniu statuetki, czy walnie jakims tekstem, komu podziekuje itp. i sie nie dowiedzialam :) Jestem tez ciekawa co sobie myslal jak puszczali urywki "sali.." np. przy tej scenie w szatni ;D dobrze, ze nie puscili tej koncowej, bo juz bym miala szklanki w oczach.. :)

niemamczasu

pewnie myślał: "i co kutwa?? i kto tu jest najlepszy?? hę?" ale bardzo gorąco oklaskiwał tę dziewczynę, która wygrała, specjalnie operator pokazał:) w każdym bądź razie szacun dla niego anyway bo te sceny z sali robiły największe wrażenie, i myślę, że wiele osób podziela moje zdanie:) i też jestem z siebie dumna z tego powodu:) dobra idę spać bo pieprzę:)

kasia86_filmweb

WHISKEY Z WINOGRONAMI?! lmao, przecież to się idzie zbełtać ;D

nomercy1410

e tam :) damy rade

niemamczasu

My byśmy nie dały rady?! :D
Żołądek Kuby-studenta, pewnie już nie jedno "widział" :D:D

kasia86_filmweb

hahahahahahhahhahahaha, ale on jest przecież taki spokojny ;>

niemamczasu

Taaa, spokojny :P Już ja znam takie "ciche wody" :D Takie osoby to są gorsze czasem od całodobowych krejzoli :P Ale może Kuba jest cały czas taki spokojny, kto wie ;) Jakoś w to nie wierzę ;)

kasia86_filmweb

hahaha, mój żołądek też nie jedno 'widział' lecz czegoś takiego bym nie ruszyła ;D