Jakub Gierszał

8,2
34 784 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Cześć ! Mam dla Was krótki filmik z konferencji na festiwalu, Kuba mnie tutaj rozbroił, dystans do siebie to on ma !
http://www.youtube.com/watch?v=81L4-KhPeKA

nomercy1410

Mój po tym weekendzie wszystko przyjmie :D

nomercy1410

Wiadomo co Kuba robi ze studentami. ^^

gierszal_blog_onet_pl

Nie gadaj, że TO :D

kasia86_filmweb

ZE STUDENTAMI. Nie ze studentkami, o tym to już nie wspomnę, ale Tobie to widzę przeszło przez myśl. O.o

gierszal_blog_onet_pl

Jak zawsze :D
Ze studentkami to nic nie robił, jak jest taki nieśmiały, na jakiego się kreuje, to pewnie ciężko mu nawet do dziewczyny zagadać.

kasia86_filmweb

Hahahaha

"Ze studentkami to nic nie robił, jak jest taki nieśmiały, na jakiego się kreuje, to pewnie ciężko mu nawet do dziewczyny zagadać."

To ze studentami nie jest nieśmiały przy... eem?

gierszal_blog_onet_pl

Do monsoleil i innych !!!
Ludzie ! Weźcie sie ogarnijcie !!!
Jak można takie ploty rozsiewać ?
Ta Gosia która rzekomo piszecie że niby jest mamą kuby i która miała konto na nk i której miniaturkę daliście tu niestety NIE JEST MAMĄ KUBY .
Dlatego iż kiedy jej konto było jeszcze aktywne na nk wystarczyło policzyć po klasach do których była wpisana że MAMĄ KUBY NIE JEST BO MUSIAŁABY GO URODZIĆ MAJĄC 11 LAT .
Na drugi raz jak podajecie takie informacje to sprawdźcie czy są na serio prawdziwe a nie dajecie do obiegu i wprowadzacie innych w błąd.

dziękuje

Allicja888

aha, dziękuję za informację. :) Dobrze wiedzieć. Ona usunęła profil, prawda?

gierszal_blog_onet_pl

i nie denerwuj się tak - skąd miałyśmy to wiedzieć?

gierszal_blog_onet_pl

Śmieję się przecież ;)
Kuba z pewnością jest rozrywkowy, ale nieśmiały w stosunku do dziewczyn ;)

kasia86_filmweb

Ja to kierowałam do Alicji. :P

gierszal_blog_onet_pl

A ja odpowiedziałam na Twoje wcześniejsze pytanie ;)
Alicja - bez nerwów :D

kasia86_filmweb

Kim jest w koncu ta blondyna?

nie_patrz_mi_w_oczy

to jest jego laska czy nie?;)

nie_patrz_mi_w_oczy

oj bo mnie to denerwuje jak ktoś innych wprowadza w błąd bo chce zabłysnąć extra newsem :/
do was nic nie mam - wy to tu poszkodowani przez wadliwy system informacji ;);)
mi wydaje sie że jednak Kuba nie jest nieśmiały w stosunku do dziewczyn tylko narazie na te sprawy ma po prostu wy***ane ;P może po prostu mu sie nie chce narazie z nikim wiązać bo mu sie po prostu nie chce albo jest typem samotnika ? o tym to nikt nie pomyśli a to najczęstsze powody ;) ;)

szczerze to mu współczuje bo jak on nie mówi czy ma kogoś to media chcą sie tego dowiedzieć a jakby powiedział że ma jakąś laske - to by też mu nie dali spokoju. Przerąbane troche.

co do blondyny to nie wiem kto to ;) nie przedstawiała mi się ;D
ale obstawiam że ktoś z rodziny bo jakaś nad wyraz podobna ;)

Allicja888

Kiedy blondyna ostatni raz byla z nim widziana? studiuje psychologie wiec po nitce do klebka rozwazymy to:)

nie_patrz_mi_w_oczy

Nie wiem... Siostra, kuzynka może... Ciocia? ;D

nie_patrz_mi_w_oczy

*załamuje ręce* co was to obchodzi, czy to jego dziewczyna, matka, wujek czy córka? myślicie, że dojdziecie do tego, pomimo, że on sam chroni swoją prywatność jak tylko może? nie rozumiem tego wgłębiania się w sprawę i późniejszego lamentowania. dajcie mu żyć. i sobie również

ashtrayxheart

Kto stawia,ze to jego laska,reka w gore :D

nie_patrz_mi_w_oczy

eh, niektórzy są niereformowalni.

ashtrayxheart

nie czepiaj sie,jest wolny kraj,demokracja i wolnosc slowa,padł watek,wiec ja go kontynuuje.

nie_patrz_mi_w_oczy

a ja stwierdzam, że jest poniżej jakiegokolwiek poziomu :) poza tym, był tu chyba temat 'czy Jakub ma dziewczynę' (czy jakoś tak), ten się zwie 'festiwal w gdyni'. potem sie ludzie dziwią, że to aktor nastolatek, skoro prym na internecie wiodą takie pogawędki (;

ashtrayxheart

Ja jestem ciekawa, ale myślę, że poniekąd obie macie rację. (; To że będziemy tu siedziały godzinami i rozprawiały kto to jest (chociaż może to być zwykła zbieżność nazwisk) nie przyniesie żadnych skutków, natomiast każdy tu siedzi, bo... Co chwila ktoś wyskakuje tutaj z jakimś newsem. Bez endu. (:

gierszal_blog_onet_pl

No to wyglada na to,ze Kuba nie jest do wziecia...:D przykro mi,a dziewczyna nie jest blondyna;) tyle powiem

nie_patrz_mi_w_oczy

A skąd niby wiesz, że nie jest?

gierszal_blog_onet_pl

Bo znam sytuacje :)

nie_patrz_mi_w_oczy

obczaj swojego posta sprzed 55 minut. żebys się nie fatygowała, przypomnę ci jego treść: 'Kim jest w koncu ta blondyna?'. przestańcie wypytywać o co chodzi, bo to fejk jak stąd do Tokio. w dodatku mało wyrafinowany jak na studentkę psychologii (;

ashtrayxheart

Troche trzeba czasem podpuscic towarzystwo;)

nie_patrz_mi_w_oczy

Chyba jednak nie podpuszczałaś. ;>

nie_patrz_mi_w_oczy

ja nie wiem co Wy w koncu za akcje macie ;D

niemamczasu

wszystkim chodzi o zlokalizowanie faktu czy Kuba ma dziewczyne po ktorejs stronie; prawda albo fałsz :D ot i cała rozgrywka

Allicja888

Rany, o co te nerwy? I o jakiego newsa Ci chodzi? Spytałam tylko czy zauważyliście tą blondynkę co siedziała obok niego. A jeżeli chodzi o jego mamę to napisałam tylko to co ja wyczytałam. Skąd miałam wiedzieć czy to jest prawdziwe konto czy też nie:|

kasia86_filmweb

z tego co tutaj czytam to chyba wnioskuje, ze ta co byla z nim na tym festiwalu to jego laska jest, ale no wiadomo pewnosci nikt nie ma :P ale w sumie ona dosyc staro wyglada parawda:P xd chyba ze tylko wyglada stara a ma 20 lat :P

alien2011

a kiedy byl niby ten festiwal? i skad wniosek,ze ona jest jego laska? :D kazda sie tu wzajemnie podsyca!!

nie_patrz_mi_w_oczy

no był w ten weeknd jakby w Gdyni haha xd mowie ze nie wiem tylko przypuszczam, bo wszdzie z nia chodzi , nawet na planie WCK wiec to tylko moje domysły i przypuszczenia;PPPP

alien2011

kurde, przeciez każdy bedzie tutaj pisał co innego, dajmy sobie na ta chwile spokoj :) było miło i znowu zaczeła się dyskusja na temat blondynki z festiwalu :D Jak będziemy miały pewne informacje wtedy możemy o tym pogadać, TYLE :D

niemamczasu

czujecie jak ja uszy piekna ;P wspolczuje jej:P

alien2011

a tak wgl na anecie jest milion dolarów:P

niemamczasu

blondynka z festiwalu jest fuuuuuuuuuu jak noc! :D

nie_patrz_mi_w_oczy

no co zrobisz , nikt nie jest idealem:)

alien2011

ale może mieć zaj.ebisty charakter.

gierszal_blog_onet_pl

Obejrzałam właśnie połowę "Miliona" i stwierdzam, że Kuba jest genialny :D

kasia86_filmweb

gdzieś dorwałaś ten film? ;p

ashtrayxheart

Na ekino :x

kasia86_filmweb

Widzisz Kasia, mówilam Ci,ze film Kondriatiuka jest dobry. Jak wiekszość jego filmów :)

nomercy1410

Nie widziałam jego innych filmów :x
Ogólnie słabiutki, tylko Kuba nadrabia ;)

gierszal_blog_onet_pl

Dokładnie, nie zawsze super wygląd=super charakter, raczej rzadko się to zdarza, ale są wyjątki :P

kasia86_filmweb

Skoro Kuba ją szanuje, to my też musimy.

gierszal_blog_onet_pl

a na chomiku jest ten film:P
a ja ogladałam dzisiaj na YT poki jeszcze byl bo teraz juz skaowany jest :<

alien2011

Nie wiedziałam, że był na YT ;)
A ja mam za to "Salę" z YT, ale kiepska :x