Jakub Gierszał

8,2
35 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)

kasia86_filmweb

haha ale sie wstrzelilysmy z tworzeniem tego tematu w tej samej minucie :)

ANTRACYT_

ja nie byłam bo pół Polski nie bede jechała ale zapewne wyobrażam sobie że było gorąco . Kuba na tych wywiadach z zimy lekko przywieszony to teraz mu współczuje podwójnie .

kasia86_filmweb

no jak ktos byl to niech opisze :)

kasia86_filmweb

tak więc, byłam na tym spotkaniu i muszę przyznać, że było mega sympatycznie. Janek i Kuba odpowiadali na pytania prowadzącego oraz publiczności a po całym maglu można było na luzie podejść, pogadać, pstryknąć fotkę. całość trwała niecałe 2 godziny.

ashtrayxheart

duzo bylo ludzi ?? tematy tylko o sali czy tak oglonie?? :)

ANTRACYT_

ludzi było sporo, wypełnili calą przestrzeń przeznaczoną dla nich na scenie. ciężko stwierdzic ile dokładnie, ale kilkadziesiąt było. a pytania dotyczyły głównie sali, ale były tez o nowym projekcie Komasy-mieście, a także o aktorstwie samym w sobie.

ANTRACYT_

ludzi było.. tak na oko moze z 80.. moze mniej moze wiecej.. w sam raz ze tak powiem. Tematy głównie o sali, ale wypowiadali sie też o innych projektach jak nowy film komasy o powstaniu warszawskim albo o relacjach miedzy sobą. Musze przyznać, że było to bardzo interesujące, atmosfera przyjemna. A komasa jako człowiek zrobił na mnie spore wrażenie. Gierszał też wydaje sie w porządku ale raczej nie wypowiadał sie aż tak dużo.

natiffc

jak to Kuba ;)

kasia86_filmweb

Kuba jak to Kuba- chciał być śmieszny. Trochę sobie poprzeklinał. Czasami też delikatnie zjechał kilka osób.Często też się nudził i np rozkręcał mikrofon lub był zainteresowany wszystkim, tylko nie maglem. Janek wywarł na mnie strasznie duże wrażenie. Niesamowicie wrażliwy i piekielnie bystry facet. Bardzo wyczerpująco odpowiadał na wszystkie pytania. I tu się powtórzę : Kuba jak to Kuba jak zwykle trochę pier*olił od rzeczy, ale jemu to można wybaczyć. Starał się być bardzo towarzyski na scenie. Na szczęście po zakończeniu maglu, przy tylim wejściu do teatru, spotkałam go na fajce. Zapaliłam sobie z nim (ponoć rzuca od przedwczoraj, ale zapalił ;D) pogadaliśmy z 15 min, o yumie, o festiwalu, o jego nowym projekcie i o wszystkich różnych innych pierdołach. I tu dopiero szło zauważyć takiego Kubę-Kubę. Nieco speszonego, trochę wycofanego ale jednak bardzo sympatycznego i inteligentnego faceta, z którym rozmawia sie tak naturalnie, jakby się go znało od lat.
Ps: Mimo wszystko Kubę nie męczą jego fanki z notesikami i fociaszkami. To też dla niego jakaś forma rozrywki ;)

nomercy1410

Dzięki za wyczerpującą relację ;)
Zazdroszczę Ci, że mogłaś porozmawiać z Kubą. Czy w takiej zwyczajnej rozmowie też jest taki małomówny i sprawia wrażenie jakby myślał nad każdym słowem? No i jak wygląda na żywo? Jaki jest jego kolejny projekt?

kasia86_filmweb

Ahahaha...czy był małomówny? No były takie momenty..
'Kuba! a jak podoba Ci się wrocław?
-dobrze'
Ale jak mówił o Yumie to się rozkręcił na maksa ;D Albo jak mówił o tym,ze on to rzuca fajki. Były też żarty żarciki ;D Wygląd? Jest na prawdę strasznie wysoki i szczupły. Myślę,ze ma ostro ponad to swoje 186cm ;D Ja przy moim 170 musiałam zadzierać głowę do góry. Yyyy...miał krótkie spodnie,niebieską koszulkę i jakąś kurtkę. Włosy mu już urosły nieco ;D I był dość opalony a jego blond czupryna wyjaśniała od słońca ;D Śmiesznie to wyglądało. A! i wszędzie chodził z plecakiem i z wielką wodą ;D Śmieszny Kuba, śmieszny. Bardzo pozytywnie.

nomercy1410

nawet wypowiedział się na temat wywiadu dla BRAVO, który tak zbulwersował większość osób :)
po prostu chłopak nie miał wyjscia, inaczej oni sami napisaliby to co by chcieli napisać, więc wolał, żeby była tam ukazana sama prawda na temat jego osoby, tyle :)

niemamczasu

'Napisaliby jeszcze,ze Jakub Gierszał prywatnie też się tnie, siedzi w kącie i jest uzależniony od facebooka. To już wolałem udzielić im tego wywiadu. Wiem,że to bravo. Ja mam kumpli w toruniu do których kiedyś bede musiał wrócić'

nomercy1410

dokladnie tak to było :)
i jeszcze: "jakbym był taki jak Dominik to zapewne poszedłbym usiąść tam w kącie" czy jakos tak to leciało, jakby co przepraszam za pomyłki :d

niemamczasu

a w którym numerze bravo był ten wywiad ? bo ja mam nr 8, nie wiem czy to ten

nomercy1410

Dziękuję nomercy1410 i niemmczasu ;)
Prawie poczułam się, jakbym tam była.
Zobaczyć Kubę,a przede wszystkim porozmawiać z nim to bezcenne. Szczerze mówiąc to on wydaje się taki zamotany, onieśmielony, że nie wiem czy umiałabym z nim gadać na luzie i zadawać dobre pytania. Specyficzny chłopak.

kasia86_filmweb

Kasiu...niiiieee. Ja też myslalam,ze nie bede umiała się odezwać. Ale na prawdę się tego nie odczuwało.
Jak chcesz porozmawiać o szczegółach,to zapraszam do prywatnej wiadomości ;)

nomercy1410

nie, nie, jak masz więcej jakichs wiadomosci to pisz tutaj :) ja tez sie chetnie uslysze wiecej niz tyle ile uslyszalam w czasie spotkania :D

niemamczasu

ja chetnie też posłucham tutaj;d;d;

niemamczasu

nie wiem,czy moge tak na forum. Potem dostane zjebe jak go znów spotkam ;D Mimo wszystko on dość dokładnie obczaja internet ;D

nomercy1410

myslisz, ze siedzi na filmwebie? :D jak dobrze pamietam to jesli ma czas wejsc na komputer to wchodzi na maila i chyba tylko informacje, o reszcie informuje go mama ;d
w kazdym razie moge tez poprosic o jakies szczegoly na privie? :)

nomercy1410

Kochana, a tak szczerze to powiedz czy on jest przystojny na żywo czy tylko dobrze wychodzi na zdjęciach ?;) Strasznie mnie to ciekawi :)
No i zazdroszczę, że mogłaś usłyszeć jego głos na żywo. Bardzo mi się podoba.
Z jego zachowanie chyba można wywnioskować, że jest nieśmiały, trochę zagubiony, ale w tym wszystkim naturalny i spokojny.
PS. Myślisz, że będzie jakaś relacja z tego spotkania? Byli tam dziennikarze, robili zdjęcia, nagrywał to ktoś? Czy raczej było kameralnie?
Aha, pewnie 90% to były dziewczyny? :D

kasia86_filmweb

Też byłam, jak coś to mam coś na blogu o tym, bo obiecałam relację kilku osobom. :)
gierszal.blog.onet.pl

gierszal_blog_onet_pl

Dzięki !
PS. Nie mówili nic o tym, czy pojawią się na Festiwalu w Gdyni ?:)

gierszal_blog_onet_pl

Jak macie jakieś zdjęcia to wyślijcie, ok? ;)

gierszal_blog_onet_pl

ja nie wiem gdzię♦ napsiałas cos;P

gierszal_blog_onet_pl

ok jzu widze ;*

alien2011

mam, ale wiekszosc zamazane bo z ukrycia.. nie chciałam walić fleszem w trakcie spotkania :)

niemamczasu

jeśli możesz to prosze wyslij mi te zdjęcia na poczte,ja nie wziełam wcale aparatu,
nawet zamazane sie przydadzą :):):)
poczta- okuliki@gazeta.pl
dzieki

okuliki

ok, przesle ale dopiero tak po 15 ok? :D

niemamczasu

ok :)
:)

gierszal_blog_onet_pl

wlasnie, wlasnie, wiadomo czy zostaje w Krakowie po skonczeniu studiow? :)

kasia86_filmweb

przepraszam, że sie wtrące :))
racja, z osób które przyszły 90% to dziewczyny, Kuba jest przystojny na żywo i ma świetny głos, cieszę się, że mogłam go wczoraj posłuchać.
Pamiętam, że chodziła jakaś kobieta i robiła im zdjęcia, nagrywane to raczej nie było, chyba, że ktoś prywatnie na swojej cyfrówce kamerował :)
możliwe ze gdzies zdjęcia się pojawią, ale gdzie? trzeba bedzie raczej w internecie poszukać

niemamczasu

Ja zamieszczę niedługo tylko znajdę / pożyczę kabel usb. ;) Zrobiłam paru osobom, bo mnie prosiło i sobie potem ze stronki wezmą. :) Świetne to było. :)

gierszal_blog_onet_pl

jak znajdziesz kabel to przeslij mi prosze na poczte
okuliki@gazeta.pl
:)

niemamczasu

Może będzie relacja w jakiejś wrocławskiej gazecie albo na stronie Teatru.
Moim zdaniem on w Krakowie nie zostanie, może zrobić karierę w Warszawie albo i poza Polską. Jeśli oczywiście będzie wciąż dostawał dobre role i nie zacznie mu odbijać "sodówka".
niemamczasu - mówił coś o festiwalu w Gdyni? Będą tam?

kasia86_filmweb

Kasiu: wiem, że nie mnie pytasz, ale z tego co wiem to tak. I na razie nic nie robi, a przynajmniej do końca roku nie ma zamiaru. :)

gierszal_blog_onet_pl

Ciebie też o to pytałam ;) Dzięki za informację. Kilka razy już trafiłam na Twój blog i muszę przyznać, że jest NAJlepszy ! :)
Nie dziwię się, że chce odpocząć, bo chyba ostatnie 3 lata spędzał na planach filmowych.

kasia86_filmweb

Dzięki. :)

gierszal_blog_onet_pl

gadałaś z nim?:P

alien2011

Ja? Tak. :)

gierszal_blog_onet_pl

hah tak , tak TY;) no własnie czytam twoja recenzje na blogu;) super;) hehhe a serio tak wolno mowi?:P

alien2011

On ma taki głos... Taki inny. ;D No mówi wolno, w sumie mówi. W sumie żeby szybko mówił to tylko chyba w "Milionie Dolarów" tekst Pi-pa-pu. xD

gierszal_blog_onet_pl

haha no tak spokojny jakby czy cośxd ehhe no a co tam ciekwego mowil jeszczexd

alien2011

Wiesz co, ja nadal nie mogę się na niczym skupić, bo mam taki umysł w amoku. xD Hmm, dużo osób się zastanawiało czy on nie jest podobny trochę z charakteru do Dominika. Padło też takie pytanie co zmieniło się w życiu Kuby i Janka po "Sali Samobójców". Hm, jak Komasa się rozgadał to chyba 15 minut opowiadał, tak że Kuba zapomniał jakie było pytanie. xD To znaczy to chyba miał być żart chociaż bym się nie zdziwiła, gdyby rzeczywiście zapomniał. :D I tylko powiedział coś takiego, że "no ja sobie teraz siedzę tutaj, a wy chyba wiecie jak ja się nazywam". xD On ma takie popieprzone wypowiedzi, to jest świetne. ;D

gierszal_blog_onet_pl

hahah takie konkretnie z du*py hahahahahah

gierszal_blog_onet_pl

Sądzę, że Kuba mógł zapomnieć pytania :D On jest w swoim świecie, taki rozkojarzony, wycofany, zdystansowany do tego wszystkiego i chyba sam do końca nie wie co dzieje się wokół niego. To właśnie jest takie intrygujące :)

gierszal_blog_onet_pl

ogolnie podziwiam za odwage zeby pogodac, nie;) ja to nie jestem az tak odwazna ahahhah chyba ryby tak maja o.o

gierszal_blog_onet_pl

On ma chyba taką "manierę", ale podoba mi się to. Jest taki spokojny, a przynajmniej taki się wydaje ;)
Ktoś widział uśmiech Gierszała albo patrzył mu się w oczy ? :D Czy nie odważyłyście się? ;)

kasia86_filmweb

do nomercy1410 : i co wymieniliście się z Jakubem nr telefonów przy tej fajce ?:D