Jakub Gierszał

8,2
35 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)

niewazne_fw

tez mnie to caly czas zastanawia:P

alien2011

Jezu, bardzo Was przepraszam. -,- Mnie się zawsze myli Łódź z Gdynią, kretynka ze mnie, po prostu ŻAL.

gierszal_blog_onet_pl

o matko jedyna matko jedyna a ja juz ucieche miałam

alien2011

przepraszam! :(

gierszal_blog_onet_pl

gierszal_blog_onet_pl

gierszal_blog_onet_pl

no i żeś mnie teraz załamała:(((((((((((((( xdxd

alien2011

:/

A z Łodzi jesteś?

alien2011

no to jestem nienormalna.

Ja z Katowic, strasznie go błagałam żeby tam się pojawił. xD No jasne, już to widzę. ;d

gierszal_blog_onet_pl

hehehhe no do Łodzi tez fajnie;) mowisz, ze go blagalaś i nic? OJ!

gierszal_blog_onet_pl

Jestes z Katowic? Mam do Ciebie 40 min jazdy busem ahahahha :)

niemamczasu

fajnie jakby był w Katowicach, wtedy moge tam byc cala noc ;dd

niemamczasu

Ja też mam 40min do Katowic ;)

gierszal_blog_onet_pl

no wlasnie myslalam nad Gdynią, ale to tez za daleko :) z reszta lepsze sa takie spotkania jak we Wrocku ;d

niemamczasu

Tak, Wrocław zdecydowanie lepiej. :) Ale nie zamierzam na tym poprzestać, ale w tej Gdyni na pewno nie będę... Wiecie może którego dnia Oni się tam pojawią?

gierszal_blog_onet_pl

Aha, no i tak przy okazji skoro już mowa o późniejszych spotkaniach - rzecz jasna Kuby tam nie będzie, ale koleżanka postanowiła zorganizować zlot fanów "Sali Samobójców" w lipcu w Krakowie. Nie wiem czy to wypali, ale to nie ja się tym zajmuję, tylko ona, a szczegóły macie na jej blogu: salasamobojcow-zlot.blog.onet.pl.

gierszal_blog_onet_pl

Zlot to świetny pomysł :D
PS. Myślę, że pojawią się w Gdyni 15 czerwca, kiedy będzie uroczyste rozdanie nagród ;)

kasia86_filmweb

Wybaczcie, ale źle napisałam ;)
Finałowa uroczystość rozdania statuetek 36. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni
będzie miała miejsce w sobotę 11 czerwca w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Także pewnie wtedy Kuba pojawi się w Gdyni ;)

gierszal_blog_onet_pl

Czekam na ten wywiad z "Dziewczyny" ;)

gierszal_blog_onet_pl

hmm, ja nic nie wiem o Gdyni :)
o Krakowie slyszalam, ale czy to spotkanie wypali hm? Z reszta na razie nic nie mowie, bo nic nie wiem :)

niemamczasu

Nie przyjmiesz zaproszenia ? ;)

kasia86_filmweb

mam nadzieje, ze jaką relacja z tego festiwalu beddzie

alien2011

Na pewno będzie, tylko pytanie czy zobaczymy tam Kubę, bo on raczej "ucieka" przed mediami ;)
Trzymajcie kciuki za "Salę"! Niestety ma dość poważną konkurencję, ale uważam, że powinna dostać chociaż jedną nagrodę, bo zasłużyli na to wszyscy, którzy stworzyli ten obraz!

kasia86_filmweb

http://film.wp.pl/fpff2011_plebiscyt.html

alien2011

Dzięki ! "Sala" walczy z filmem "Daas". Ciekawe co to za dzieło...

kasia86_filmweb

Adrian Panek zadebiutował. Jego debiutem jest właśnie Daas. Jest to film kostiumowy opowiadający o 'naszych losach kilka wieków temu'. Ma bardzo dobrą obsadę a i widzowie bardzo go chwalą. Polskie kino niezależne zdecydowanie się rozwija :)

nomercy1410

trzeba rozesłac to głosowanie;)

alien2011

No raczej ;) Najbardziej cieszyłabym się z nagrody od publiczności, bo to by wreszcie zamknęłoby gęby tym, co nie wierzą w film i odbierają go powierzchownie.

nomercy1410

Jakoś trudno mi uwierzyć w to, że Polacy tak lubią filmy kostiumowe. Dla mnie i tak "Sala" wygrała, w każdej kategorii ;)

kasia86_filmweb

no trzeba wylac no musza wygrac głosowanie do jutra:)

alien2011

Uuuu to nie ma opcji :-/ Za mało czasu. Ale za to już w sobotę się dowiemy czy dostali inne nagrody.

kasia86_filmweb

jak sie to rozesle to da rade:P

alien2011

oczywiście,ze da rade! Wdrążcie znajomych i głosujemy. W tym momencie juz Sala jest pierwsza! Trzeba jeszcze głosować! :)

nomercy1410

Niespodzianka. :) Potwór znów się pojawił i zamieszcza zaraz artykuł z "Dziewczyny" i zdjęcia. :) Spokojnie możecie za niedługo wbijać na bloga. ;)

gierszal_blog_onet_pl

pieknie pieknie! Zaraz wbijam i bedzie ok :)
a "ss" juz jest pierwsza w głosowaniu, wiec jest dobrze :D

kasia86_filmweb

przjme przyjme tylko musze ogarnac gdzie to sie akceptuje, bo jakos nie ogarniam tego filmwebu :D

niemamczasu

tak, już piszę artykuł z dziewczyny, daję jedną recenzję i już wklejam zdjęcia. :*

gierszal_blog_onet_pl

film JACKA Komasy -,- ładnie się wkopali :)

niemamczasu

Ja się wkopię jeszcze bardziej jak dodam zdjęcia.

Fuuuuj, zobaczycie moją ohydną mordę. Są niewyraźne i brzydkie te zdjęcia. Jedyny plus to Kuba. Też niewyraźny!!! FUC.KKKKKK

gierszal_blog_onet_pl

jak juz wrzucisz to daj znac :) bo tak wchodze, wchodze i nic jeszcze nie ma ;D
ee tam, wazne ze cos tam mniej wiecej bedzie, z reszta trzeba było twarza zamazaaaac xd

gierszal_blog_onet_pl

kolezanko wyslalam Ci zapro, wiec byloby dobrze jakbys zaakceptowala :)

niemamczasu

oke, zaakceptowałam. ^^

gierszal_blog_onet_pl

Nie ma to jak profesjonalny artykuł... Ja pier*** jak można dać do druku taki tekst... Mimo wszystko, dzięki ! :)

niemamczasu

Tak btw mogłyście się Kuby spytać o jego DOKŁADNĄ datę urodzenia ;)

Nibenet

a o tym to nie pomyślałam, to jest chyba najbardziej strzeżona tajemnica :)

niemamczasu

To dopiero byłoby święto dla fanek :D

niemamczasu

Też nad tym myślałam.
Nie, no tajemnica największa? Chyba największą tajemnicą jest wielki temat Filmwebu: "Czy Jakub Gierszał ma dziewczynę?!". ;D Tak właściwie to chciałam Go poprosić o PI-PA-PU, hahahaha. xdd

gierszal_blog_onet_pl

Ja nie jestem w temacie ! O co chodzi z tym PI-PA-PU?
PS. Myślę, że nie ma czasu na głupoty :P

gierszal_blog_onet_pl

to jest druga strzezona tajemnica :)
PI PA PU hahahhahahahahahha o matko ;d