Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)
Jezu, bardzo Was przepraszam. -,- Mnie się zawsze myli Łódź z Gdynią, kretynka ze mnie, po prostu ŻAL.
no to jestem nienormalna.
Ja z Katowic, strasznie go błagałam żeby tam się pojawił. xD No jasne, już to widzę. ;d
no wlasnie myslalam nad Gdynią, ale to tez za daleko :) z reszta lepsze sa takie spotkania jak we Wrocku ;d
Tak, Wrocław zdecydowanie lepiej. :) Ale nie zamierzam na tym poprzestać, ale w tej Gdyni na pewno nie będę... Wiecie może którego dnia Oni się tam pojawią?
Aha, no i tak przy okazji skoro już mowa o późniejszych spotkaniach - rzecz jasna Kuby tam nie będzie, ale koleżanka postanowiła zorganizować zlot fanów "Sali Samobójców" w lipcu w Krakowie. Nie wiem czy to wypali, ale to nie ja się tym zajmuję, tylko ona, a szczegóły macie na jej blogu: salasamobojcow-zlot.blog.onet.pl.
Zlot to świetny pomysł :D
PS. Myślę, że pojawią się w Gdyni 15 czerwca, kiedy będzie uroczyste rozdanie nagród ;)
Wybaczcie, ale źle napisałam ;)
Finałowa uroczystość rozdania statuetek 36. Festiwalu Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni
będzie miała miejsce w sobotę 11 czerwca w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Także pewnie wtedy Kuba pojawi się w Gdyni ;)
hmm, ja nic nie wiem o Gdyni :)
o Krakowie slyszalam, ale czy to spotkanie wypali hm? Z reszta na razie nic nie mowie, bo nic nie wiem :)
Na pewno będzie, tylko pytanie czy zobaczymy tam Kubę, bo on raczej "ucieka" przed mediami ;)
Trzymajcie kciuki za "Salę"! Niestety ma dość poważną konkurencję, ale uważam, że powinna dostać chociaż jedną nagrodę, bo zasłużyli na to wszyscy, którzy stworzyli ten obraz!
Adrian Panek zadebiutował. Jego debiutem jest właśnie Daas. Jest to film kostiumowy opowiadający o 'naszych losach kilka wieków temu'. Ma bardzo dobrą obsadę a i widzowie bardzo go chwalą. Polskie kino niezależne zdecydowanie się rozwija :)
No raczej ;) Najbardziej cieszyłabym się z nagrody od publiczności, bo to by wreszcie zamknęłoby gęby tym, co nie wierzą w film i odbierają go powierzchownie.
Jakoś trudno mi uwierzyć w to, że Polacy tak lubią filmy kostiumowe. Dla mnie i tak "Sala" wygrała, w każdej kategorii ;)
Uuuu to nie ma opcji :-/ Za mało czasu. Ale za to już w sobotę się dowiemy czy dostali inne nagrody.
oczywiście,ze da rade! Wdrążcie znajomych i głosujemy. W tym momencie juz Sala jest pierwsza! Trzeba jeszcze głosować! :)
Niespodzianka. :) Potwór znów się pojawił i zamieszcza zaraz artykuł z "Dziewczyny" i zdjęcia. :) Spokojnie możecie za niedługo wbijać na bloga. ;)
pieknie pieknie! Zaraz wbijam i bedzie ok :)
a "ss" juz jest pierwsza w głosowaniu, wiec jest dobrze :D
Ja się wkopię jeszcze bardziej jak dodam zdjęcia.
Fuuuuj, zobaczycie moją ohydną mordę. Są niewyraźne i brzydkie te zdjęcia. Jedyny plus to Kuba. Też niewyraźny!!! FUC.KKKKKK
jak juz wrzucisz to daj znac :) bo tak wchodze, wchodze i nic jeszcze nie ma ;D
ee tam, wazne ze cos tam mniej wiecej bedzie, z reszta trzeba było twarza zamazaaaac xd
Nie ma to jak profesjonalny artykuł... Ja pier*** jak można dać do druku taki tekst... Mimo wszystko, dzięki ! :)
Też nad tym myślałam.
Nie, no tajemnica największa? Chyba największą tajemnicą jest wielki temat Filmwebu: "Czy Jakub Gierszał ma dziewczynę?!". ;D Tak właściwie to chciałam Go poprosić o PI-PA-PU, hahahaha. xdd