Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)
ja nie wiem, nic tam nie wrzucam :)
Tak, tak MILION DOLARÓW ahahah
"ja nie jestem głupi tylko nerwowo chory"
Wiem znowu nie ja mam pisać, ale napiszę. :P Idź ze względu na Kubę, nawet jak to jest "typowa" polska komedia, to jego gra jest powalająca. :)
Pytanie w zasadzie powinnam do wszystkich skierować ;)
Dużo tam Kuby ?:D Bo w zapowiedziach miałam wrażenie, że jego rola jest epizodyczna :)
Ja idę niedługo 3 raz na "Salę", ciągle mi mało ;)
Moim zdaniem "Milion Dolarów" jest filmem śmiesznym, ale tylko dla tego, że Kuba zagrał w nim nieprzystosowanego do życia Pawełka, gdyby nie ta rola film byłby mało śmieszny :)
No troche go tam jest, nawet bardzo dużo.
aa ja juz byłam 3 razy, ale ze mną juz nikt nie chce chodzic, wiec juz nie pojde, czekam spokojnie na DVD ;D
hahahahha fajnie ze jestem na jednym zdjeciu :) ale nie komentuje mojego ryjca, wiec ok :)
noo duzo masz tych zdjec, nie powiem ze nie ;d
To dziwne, bo ja raczej czytałam negatywne opinie o tym filmie i jego roli.
Ja pójdę na "Salę" 24 czerwca, a potem już spokojnie będę czekać na DVD i odliczać dni :D
Mniejsza z tym. Mam też jeden filmik, zaraz przed "KUR.WA!", ale trwa tylko 12 sekund i taki lichy jest. :P
szkoda ze PRZED a nie w TRAKCIE "ku**a" ahaahah ;d
kurde no ja taka miejscowe mialam daremna ze nie bylo co kamerowac!
po prawej stronie chyba w 3 albo 4 rzedzie.. ale zanim doleciałam do siedzeń to pierwsze rzedy byly juz zajęte xd
mam, ale takie srakie, bo sa zamazane i mi glowami 2 dziewczyny zaslanialy, wiec u Kuby widac praktycznie tylko glowe..
jak wszyscy podbili do niego po autografy to zrobilam 2 zdj: jedno ale jest troche zasloniety (stoi bokiem i nie widac prawie twarzy) i drugie zrobila nam pewna dziewczyna (na tym zdj jestem ja, moja kolezanka i oczywiscie Kuba) ;D
zapodaj maila i zaraz je bedziesz miala :D
moze wysle Ci wszystkie nawet te zamazane to sobie zobaczysz jak mniej wiecej wygladaja, najwyzej skasujesz :)
aaa i na tym naszym wspolnym zamaże ryjce bo to zdj mi sie nie podoba, przynajmniej ja na nim wygladam jak nieogar xd
a moglabym Cie prosic abys mi tez wyslala zdj ktore Ty robilas? Nawet te ktorych nie zamiescilas na blogu, mozesz wymazac swoja twarz jesli chcesz, mnie to tam nie robi roznicy ;d
i oczywiscie nie wrzuce ich na zadne blogi, bo takowych nie prowadze, nigdzie ich nie upublicznie :)
tą dziewczyną byłam ja :) o ile podbiłyście po to zdjęcie na koniec, jak już chcieli zamykać teatr, bo pamiętam, że grupka 3 dziewczyn mnie prosiła :) potem zrobiłam zdjęcie sobie. Niestety, ale chyba ze względu na oświetlenie na sali moje zdjęcia też nie wyszły najwyraźniejsze, ale to nic :)
niestety to nie Ty, jak juz zamykali teatr to ja siedzialam w PKSie :D
pamietam tylko, ze kolezanka ktora robila nam zdj miala czerwona teczke takze jakby to przeczytala to pozdrawiam ahahah ;d
fajnie ze nie moge maila wpisac, bo jest niby niezgodny z Regulaminem Serwisu -,- ciekawa historia..
w kazdym razie zaraz Ci wysle zdj, to odeslesz na tego samego maila :)
Grupka 3 dziewczyn?? Jeżeli robiłaś zdjęcie 3 dziewczynom Kubie i Jankowi toż to znowu byłyśmy my :)
witam,mogłabyś przesłać mii zdjecia i filmik na poczte okuliki@gazeta.pl ?(PRZED CHWILĄPODAŁAM ZŁY ADRES:?),DZIĘKUJĘ :)
kurde ja to jednak jestem ciekawa czy on w koncu ma zamiar wyjechac do Warszawy jak juz skonczy szkole czy jednak pozostanie w Krakowie :)
z reszta on ja konczy w tym roku czy za rok? bo sie troche pogubilam :D
On teraz miał kończyć, ale coś słyszałam, że robi sobie rok przerwy? Może chce się skupić na filmach?
Może chce, żeby ucichło całe to zainteresowanie jego osobą, chociaż raczej mu się to już w tym roku nie uda, bo za chwilę premiera DVD, a potem "Yuma" ;)
Yuma Yuma! juz to się tak ciagnie.Dobrze,ze za kilka miesiecy zobaczymy nowy film Mularuka! Czekam i czekam na te produkcje!