Jakub Gierszał

8,2
35 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Jeśli ktoś z Was był dzisiaj na spotkaniu we Wrocławiu z Komasą i Gierszałem to poproszę o jakieś informacje. Jestem ciekawa jak to wyglądało :)

niemamczasu

Zgaduj, Kasiu, no, zgaduj. :P

- Pi pa pu!
- Wiesz? Ty jesteś jednak na poważnie je.bnięty. :D

gierszal_blog_onet_pl

Ej mam takie pytanko, jak się dodaje album na cba? Bo zapomniałam, wiecie może? xD

gierszal_blog_onet_pl

ja nie wiem, nic tam nie wrzucam :)
Tak, tak MILION DOLARÓW ahahah
"ja nie jestem głupi tylko nerwowo chory"

gierszal_blog_onet_pl

To z "Miliona Dolarów" pewnie ;)
To określenie na... ? :D

kasia86_filmweb

taki tik nerwowy:)

anet__

Dzięki :D Chyba jako jedyna nie widziałam tego filmu. Ale wstyd !

kasia86_filmweb

Dziewczyny ! "Sala" ma już podwójną przewagę nad filmem "Daas" :D

kasia86_filmweb

bardzo ładnie, "ss" zasługuje na to! :)
spokojnie, masz czas go jeszcze obejrzec ;d

niemamczasu

Chyba nie, bo nigdzie go nie grają blisko mnie :-/
Może będzie niedługo na necie :x

niemamczasu

Jak oceniasz rolę Kuby w tym filmie?

kasia86_filmweb

Wiem znowu nie ja mam pisać, ale napiszę. :P Idź ze względu na Kubę, nawet jak to jest "typowa" polska komedia, to jego gra jest powalająca. :)

gierszal_blog_onet_pl

Pytanie w zasadzie powinnam do wszystkich skierować ;)
Dużo tam Kuby ?:D Bo w zapowiedziach miałam wrażenie, że jego rola jest epizodyczna :)
Ja idę niedługo 3 raz na "Salę", ciągle mi mało ;)

kasia86_filmweb

Moim zdaniem "Milion Dolarów" jest filmem śmiesznym, ale tylko dla tego, że Kuba zagrał w nim nieprzystosowanego do życia Pawełka, gdyby nie ta rola film byłby mało śmieszny :)
No troche go tam jest, nawet bardzo dużo.
aa ja juz byłam 3 razy, ale ze mną juz nikt nie chce chodzic, wiec juz nie pojde, czekam spokojnie na DVD ;D

niemamczasu

dużo go jest. ale film słaby, tylko on jakoś trzyma jego poziom.
szalone jesteście:)

anet__

Okej, w końcu dodałam zdjęcia. :P

gierszal_blog_onet_pl

hahahahha fajnie ze jestem na jednym zdjeciu :) ale nie komentuje mojego ryjca, wiec ok :)
noo duzo masz tych zdjec, nie powiem ze nie ;d

gierszal_blog_onet_pl

dziewczęta a co wy takie mało uśmiechniete co??:)

anet__

Szalona to moje drugie imię :D
Zdjęciaaaa ! :D

niemamczasu

To dziwne, bo ja raczej czytałam negatywne opinie o tym filmie i jego roli.
Ja pójdę na "Salę" 24 czerwca, a potem już spokojnie będę czekać na DVD i odliczać dni :D

kasia86_filmweb

Brzydkie są. Wiem.

gierszal_blog_onet_pl

czemu brzydkie?

alien2011

Bo niewyraźne i ja na nich jestem? O.o

gierszal_blog_onet_pl

hahaha no co Ty nie przesadzajxd

alien2011

Co Ty! dobrze jest! ;d

niemamczasu

Mniejsza z tym. Mam też jeden filmik, zaraz przed "KUR.WA!", ale trwa tylko 12 sekund i taki lichy jest. :P

gierszal_blog_onet_pl

szkoda ze PRZED a nie w TRAKCIE "ku**a" ahaahah ;d
kurde no ja taka miejscowe mialam daremna ze nie bylo co kamerowac!

niemamczasu

A masz jakieś zdjęcia? Gdzie siedziałaś nie widziałam Cię. ;p

gierszal_blog_onet_pl

po prawej stronie chyba w 3 albo 4 rzedzie.. ale zanim doleciałam do siedzeń to pierwsze rzedy byly juz zajęte xd
mam, ale takie srakie, bo sa zamazane i mi glowami 2 dziewczyny zaslanialy, wiec u Kuby widac praktycznie tylko glowe..

niemamczasu

A potem jakieś mu zrobiłaś? Jak już wszyscy zaczęliśmy z nimi rozmawiać?

gierszal_blog_onet_pl

jak wszyscy podbili do niego po autografy to zrobilam 2 zdj: jedno ale jest troche zasloniety (stoi bokiem i nie widac prawie twarzy) i drugie zrobila nam pewna dziewczyna (na tym zdj jestem ja, moja kolezanka i oczywiscie Kuba) ;D

niemamczasu

Wyślesz? :>

gierszal_blog_onet_pl

zapodaj maila i zaraz je bedziesz miala :D
moze wysle Ci wszystkie nawet te zamazane to sobie zobaczysz jak mniej wiecej wygladaja, najwyzej skasujesz :)
aaa i na tym naszym wspolnym zamaże ryjce bo to zdj mi sie nie podoba, przynajmniej ja na nim wygladam jak nieogar xd

gierszal_blog_onet_pl

a moglabym Cie prosic abys mi tez wyslala zdj ktore Ty robilas? Nawet te ktorych nie zamiescilas na blogu, mozesz wymazac swoja twarz jesli chcesz, mnie to tam nie robi roznicy ;d

niemamczasu

i oczywiscie nie wrzuce ich na zadne blogi, bo takowych nie prowadze, nigdzie ich nie upublicznie :)

niemamczasu

tą dziewczyną byłam ja :) o ile podbiłyście po to zdjęcie na koniec, jak już chcieli zamykać teatr, bo pamiętam, że grupka 3 dziewczyn mnie prosiła :) potem zrobiłam zdjęcie sobie. Niestety, ale chyba ze względu na oświetlenie na sali moje zdjęcia też nie wyszły najwyraźniejsze, ale to nic :)

yahoogirl

niestety to nie Ty, jak juz zamykali teatr to ja siedzialam w PKSie :D
pamietam tylko, ze kolezanka ktora robila nam zdj miala czerwona teczke takze jakby to przeczytala to pozdrawiam ahahah ;d

niemamczasu

Spoko, to wyślij mi - gierszal@onet.pl.
A na jaki adres mam Ci je wysłać?

gierszal_blog_onet_pl

fajnie ze nie moge maila wpisac, bo jest niby niezgodny z Regulaminem Serwisu -,- ciekawa historia..
w kazdym razie zaraz Ci wysle zdj, to odeslesz na tego samego maila :)

gierszal_blog_onet_pl

dzieki wielkie, a filmik jest dobry :) krotki, bo krotki, ale JEST :D

niemamczasu

dziewczeta a co w takie malo usmiechniete co;)??

yahoogirl

Grupka 3 dziewczyn?? Jeżeli robiłaś zdjęcie 3 dziewczynom Kubie i Jankowi toż to znowu byłyśmy my :)

gierszal_blog_onet_pl

witam,mogłabyś przesałac mi zdjecia i filmik na poczte- okliki@gazeta.pl ?dzikuje:)

gierszal_blog_onet_pl

witam,mogłabyś przesłać mii zdjecia i filmik na poczte okuliki@gazeta.pl ?(PRZED CHWILĄPODAŁAM ZŁY ADRES:?),DZIĘKUJĘ :)

kasia86_filmweb

kurde ja to jednak jestem ciekawa czy on w koncu ma zamiar wyjechac do Warszawy jak juz skonczy szkole czy jednak pozostanie w Krakowie :)
z reszta on ja konczy w tym roku czy za rok? bo sie troche pogubilam :D

niemamczasu

On teraz miał kończyć, ale coś słyszałam, że robi sobie rok przerwy? Może chce się skupić na filmach?

kasia86_filmweb

chyba po prostu chce sobie zrobic wolne od tego wszystkiego :)

niemamczasu

Może chce, żeby ucichło całe to zainteresowanie jego osobą, chociaż raczej mu się to już w tym roku nie uda, bo za chwilę premiera DVD, a potem "Yuma" ;)

kasia86_filmweb

Yuma Yuma! juz to się tak ciagnie.Dobrze,ze za kilka miesiecy zobaczymy nowy film Mularuka! Czekam i czekam na te produkcje!

nomercy1410

Rzecz pierwsza - jasne, zaraz wyślę zdjęcia okulik.
Rzecz druga - nie, powiedział, że chce sobie odpocząć i dopiero w przyszłym roku wraca na czwarty rok.

:)