spoko spoko, po 19 roku życia zaczynają się pojawiać zmarszczki. No, także ja właśnie już je zaczynam mieć,bo jestem rocznik '92
Kupię Ci krem, nie martw się ;) To forum się przerodziło w jakiś kącik zwierzeń :D
ROZMOWY W TŁOKU normalnie :D
to sie wtrącę! mi na brodzie jakieś dupstwa wyskoczyły, ale jakos daje sobie z tym rade ;D
i nie tylko Ty jestes, że tak powiem gówniarą na tym forum :) mam jeszcze czas na bycie dorosłą, a mam prawie 18 na karku ;|
kolezanko gdzie jest Twoj blog? znaczy widze, ze zmiana adresu, wiec mozna prosic o link? :) mozesz pisac na privie jakby co :D sie przestraszylam, ze usunelas!
eee ja tam stara nie jestem! :D dzieki za link
w kazdym razie bylo tam cos napisane, kliknelam na to, ale wyskoczyla mi pusta strona, wiec pomyslalam, ze to nie to, ojeeejku :*
eeeeeeeeeeeeeej, serio premiera "Yumy" odbedzie sie dopiero w 2012r?!
kurde, napaliłam się juz na listopad!
No właśnie wkurzyłam się. ;/ Przecież już skończyli kręcić, no chyba, że to taki błąd. 18 marca na plejada.pl pojawił się artykuł o "Sali Samobójców" (awatary), że premiera będzie... 4 lipca. Może to z "Yumą" to też pomyłka, ale wątpię...
w sumie to kazdy moj poczatek dnia bedzie wygladal zle, bo bede miala swiadomosc, ze premiera YUMY została przesunieta ;| choc z drugiej strony bede zyla nadzieja, ze to jest tylko błąd :D
a to ja juz nie wiem co jest z tym artykulem ;d
to nie takie proste..
A co do Yumy to moze byc niestety taka prawda,ze produkcja wypusci ja nieco poźniej. Tym bardziej,jeśli gazeta powołała się na PAP ;o
Jest taka możliwość,ponieważ kina nie mogą wypuścić w danym czasie zbyt wielu polskich produkcji. Być może Yuma przegrała owy przetarg lub ktoś ją zwyczajnie pobił. Co ma być to będzie :) zobaczymy
Ale to nie fair. ;/ Nawet ten prowadzący się pomylił i mówił, że "Yuma" w październiku, a nie w listopadzie, a tu nagle 2012?! ;/
no skończyli skończyli. Do września spokojnie zdążą z montażem i wszystkimi ulepszeniami. Potem troche promocji i na listopad w sam raz by było.
Ps: Kaśka! gg!
no tak, ale to by było piękne: sierpien: premiera DVD - szaaaaaaaaaał, a w listopadzie YUMA i moje urodziny ahaha :)
wlasnie wiem, ze najprawdopodobniej nie doczekam sie premiery w listopadzie i to jest ZŁE!
16 listopadaaaaaa ;dd
Żeby tylko ta premiera była na początku sierpnia... Bo już w kinie kolejny raz mi filmu nie puszczą na życzenie:)
hahaha. Mój będzie 4. Trochę to nienormalne,bo zazwyczaj nie oglądam filmów więcej niż 2x. Jedynymi wyjątkami jest Zapach Kobiety i Ojciec Chrzestny. I filmy z Deppem ;D
ja tez nigdy nie chodzilam na filmy wiecej niz raz, kolejnym razem ogladalam je w domu :) a tu zaskok: 3 razy kino odwiedzilam i mialam ochote na wiecej niestety brak pieniedzy dał o sobie znac, a takze nie mialam juz z kim iść, wiec musiałam sobie odpuścic.. ;dd
niie, to ja do kina wiecej niż raz nie chodzę. A na salę chodziłam ze znajomymi. Tu jeden kolega chciał zobaczyc, tam drugi,to ja chętnie poszłam.
u mnie tez jedni chcieli obejrzec, potem drudzy, a potem juz zabrakło chętnych :D
u mnie tez nie ma, musiałabym jechac do Zabrza, niby blisko, ale mi sie nie chce :)