Jakub Gierszał

8,2
35 735 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Tak wiem, infantylne pytanie. Ale jestem ciekawa jak myslicie ;P

sombra02

Myślę, że nie miał dziewczyny ani jej niema...
ma chłopaka.

KawaBezCukru

HAHAHAHAHA.... jak zwykle prześmieszne żarty,żarciki. Dziękujemy Ci za zaspokojenie naszej ciekawości KawoBezCukru.

sombra02

Miał,Ma to nie ważne, ważne jest to że na pewno znajdzie sobie kiedyś jakąś ładną dziewczynę(jeśli aktualnie jej ni posiada),bo każdy facet w pewnym momencie swojego życia ma pilną potrzebę bycia z kobietą...
Może znajdzie ją sobie dopiero za 10,20 lat każdy jest inny a pan Jakub nie wygląda mi na wyrywacza dup jak to już ktoś tu napisał.Na bank jest nieśmiały moim zdaniem musi dorosnąć do związku choć od pięciu lat jest już pełnoletni :)
I raczej nigdy nie będzie chodził z żadną swoją fanką która spotka go na ulicy i on się w niej szczęśliwie zakocha??
Nie liczcie na to :)
Mam do tego aktora wielki szacunek ponieważ on ma szacunek do swoich wiernych fanów takie odnoszę wrażenie i mam nadzieję, że tak jest :):)
Na koniec dodam jeszcze, że Gierszał to najbardziej obiecujący polski aktor który godnie zastąpi naszych najlepszych aktorów których nazwisk nie będę wypisywać sami się pewnie domyślicie (nie przesadzam)
To JEST MOJE ZDANIE WASZE MOŻE JEST INNE ALE KAŻDY MA SWOJE!!

wiki11

na pewno znajdzie sobie kiedyś jakąś ładną dziewczynę(jeśli aktualnie jej ni posiada)

ee , a to że on sie nazywa Jakub Gierszał to znaczy że już brzydkiej dziewczyny mieć nie może ??
czy taka nie byłaby warta jego miłości ? nie przesadzajmy , on jest takim samym facetem jak reszta z naszego otoczenia i nie róbmy z niego nie wiadomo kogo to normalny chłopak przecież ;))

Może znajdzie ją sobie dopiero za 10,20 lat każdy jest inny

no nie przesadzaj , po 40 stce to troche późno ;)

Na bank jest nieśmiały

a z tym sie musze zgodzić . też mi się taki wydaje.

moim zdaniem musi dorosnąć do związku choć od pięciu lat jest już pełnoletni

ale z tym nie. on mi wygląda na bardzo dojrzałego a wręcz nawet dojrzalszego nad swój wiek -sądząc po wypowiedziach i zachowaniu oczywiście ;) tylko właśnie czasem jak ktoś w młodym wieku (te 23) lata jest dojrzalszy od rówieśników to ta dojrzałość czasem staje sie przekleństwem niż błogosławieństwem. nie w każdym przypadku ale no czasem tak sie dzieje. a widać jednak że Gierszał "odstaje" troche jeśli moge to tak ująć od swoich równolatków. No a pełnoletność to tak naprawde o niczym nie świadczy.

I raczej nigdy nie będzie chodził z żadną swoją fanką która spotka go na ulicy i on się w niej szczęśliwie zakocha??
Nie liczcie na to :)

nie liczymy , mi przynajmniej nie przeszło to przez myśl ani razu . nie wiem jak reszcie ? ;)

(nie przesadzam)
także się zgodzę ;)

To JEST MOJE ZDANIE WASZE MOŻE JEST INNE ALE KAŻDY MA SWOJE!!

miło słyszeć, ciekawy partner do dyskusji z Ciebie
pozdrawiam Cie wiki !!!

Allicja888

'' on mi wygląda na bardzo dojrzałego a wręcz nawet dojrzalszego nad swój wiek -sądząc po wypowiedziach i zachowaniu oczywiście ;) tylko właśnie czasem jak ktoś w młodym wieku (te 23) lata jest dojrzalszy od rówieśników to ta dojrzałość czasem staje sie przekleństwem niż błogosławieństwem. nie w każdym przypadku ale no czasem tak sie dzieje. a widać jednak że Gierszał "odstaje" troche jeśli moge to tak ująć od swoich równolatków. No a pełnoletność to tak naprawde o niczym nie świadczy.''
W tym miejscu,na potwierdzenie Twoich słów, pozwolę przywołać sobie słowa, którymi kiedyś posłużył się Jan Komasa a mianowicie to,ze sam on widzi,ze Kuba o wiele lepiej czuje się w starszym od siebie towarzystwie. Łatwo zauważyć,ze wszyscy jego filmowi partnerzy są kilka/kilkanaście lat starsi. Dowodzi to temu,ze jednak musi miec w sobie bardzo wypracowane impulsy emocjonalne.
No i warto zauważyć,ze pełnoletność nie zawsze idzie ze sobą w parze. Myślę,że w tym przypadku to bardzo wartościowe ;D

nomercy1410

Moim zdaniem może nawet nie chodzi tu o dojrzałość, ale o to, że Kuba jest normalnym chłopakiem, jakich teraz rzadko można spotkać.
Przynajmniej ja takich nie poznaję, a chciałabym...
Myślę, że to prawdziwy facet z klasą, wartościami, a przy tym bardzo sympatyczny, z dystansem do siebie i całego otoczenia. Dodatkowo ma w sobie "coś", jest tajemniczy, intrygujący i ciekawy. Chyba właśnie dzięki temu cieszy się takim zainteresowaniem płci przeciwnej.
Mam nadzieję, że ten cały "szołbiznes" go nie zmieni.

kasia86_filmweb

"Moim zdaniem może nawet nie chodzi tu o dojrzałość, ale o to, że Kuba jest normalnym chłopakiem, jakich teraz rzadko można spotkać.
Przynajmniej ja takich nie poznaję, a chciałabym...
Myślę, że to prawdziwy facet z klasą, wartościami, a przy tym bardzo sympatyczny, z dystansem do siebie i całego otoczenia. Dodatkowo ma w sobie "coś", jest tajemniczy, intrygujący i ciekawy. Chyba właśnie dzięki temu cieszy się takim zainteresowaniem płci przeciwnej.
Mam nadzieję, że ten cały "szołbiznes" go nie zmieni."

ciekawy profil osobowości mu stworzyłaś. podpisuję sie pod twoją wypowiedzą obiema rękami.
i szczerze ci powiem że on właśnie jest typowo normalny - a tego to dziś na świecie jak na lekarstwo dlatego wydaje sie tak szalenie ciekawy , inny.
Patrz kasia jaki paradox - normalny a jak krańcowo od innych odstaje własnie swoją normalnością ;)
takie czasy , ja też takiego normalnego nie spotkałam tylko jakiś samych p.o.j*banych dlatego dziwi mnie to skąd on sie urwał z jakiej choinki że go wychowali na takiego porządnego człowieka.

nomercy
nie słyszałam akurat tego wywiadu z komasą co mówił z kuba czuje sie lepiej w starszym towarzystwie ale miło słyszeć bo to potwierdza moje przypuszczenia o których pisałam wcześniej w tym temacie ;))

Allicja888

haha, od razu wpadły mi do głowy te słowa,gdy przeczytałam Twojego posta Allicja. Otoż Komasa mówił o tym chyba w dwóch wywiadach. W jedym pamiętam powiedział coś na kształt tego,że Kuba tak na prawdę pracować zaczął, z dużo od siebie starszą Romą. Że to jej potrafił się przyporządkować i to z nią złapał wspólny jezyk. Może wynika to nie z dojrzałości?nie wiem. Fakt faktem- wywiad mi się przypomniał ;D

nomercy1410

nomercy !
szkoda że nie masz linku bo widze faktycznie fajny wywiad z tego co opowiadasz ;)
no z tego że sie przyporządkował dla Romy to raczej nie świadczy o jego dojrzałości lecz podporządkowaniu, uległości bądź co bądź ona doświadczona starsza to może z szacunku do niej troche może ze strachu no i napewno chciał sie od niej nauczyć dużo ;)

Allicja888

Allicja, jak bedę miała chwilę czasu, to poszukam owego wywiadu i postaram Ci się go przesłać ;D

kasia86_filmweb

Tak jego tajemniczość jest taka, taka seksi:):)
PS:do wszystkich
Byłam pewna że w temacie czy Jakub ma dziewczynę znajdę same komentarze "A kogo to obchodzi i tak go kocham"
A jednak są tu dojrzali ludzie:):)

kasia86_filmweb

Ja też mam taką nadzieję:) Chłopak jest niezwykle intrygujący, jak dla mnie:) A w kwestii faceta Kasia, to zrób, tak, jak ja:P wiesz, o co mi chodzi :)

Allicja888

Wielkie dzięki :):)
Dobrze że chociaż na filmwebie w temacie Jakuba nie ma tylko szalonych zakochanych fanek które robią z niego normalnie Bibera "Ależ on sweetaśny","Kocham GO"
no ludzie nie wygląd się tu licz tylko jego talent który nie jest mały(wręcz przeciwnie)

na pewno znajdzie sobie kiedyś jakąś ładną dziewczynę(jeśli aktualnie jej ni posiada)

ee , a to że on sie nazywa Jakub Gierszał to znaczy że już brzydkiej dziewczyny mieć nie może ??
czy taka nie byłaby warta jego miłości ? nie przesadzajmy , on jest takim samym facetem jak reszta z naszego otoczenia i nie róbmy z niego nie wiadomo kogo to normalny chłopak przecież ;))

Chodziło mi o to że dla niego będzie ładna nam się nie musi przecież podobać jego życie :)

Może znajdzie ją sobie dopiero za 10,20 lat każdy jest inny

no nie przesadzaj , po 40 stce to troche późno ;)
NIGDY NIE JEST ZAPÓŹNO :):) no dobra czterdziestka trochę przegięłam :)
Alicja888 serdeczne dzięki za komplement i też pozdrawiam :):)

wiki11

NIGDY NIE JEST ZAPÓŹNO :):) no dobra czterdziestka trochę przegięłam :)

tak tak wiem nigdy nie jest za późno. ja mam po prostu tyle lat co on i jak napisałaś że dopiero za 10 20 sobie znajdzie dziewczyne to tak sobie wzięłam to do siebie i pomyślałam o jezus maria to ja mam jeszcze 20 lat na miłość życia czekać ? ;) <żartuje oczywiście > wiem o co Ci chodziło
choć wiesz co masz troche racji bo takim ludziom jak Jakub ( wiesz spokojny, ułożony, odpowiedzialny, troche nieśmiały itp itp itp ) to jest trudniej znaleźć drugą połówkę niż wiesz tym takim duszom towarzystwa i stałych bywalców dyskotek . To i troche prawdy w tej Twojej wypowiedzi jest ;);)

Allicja888

O kuź.wa, znowu adrenalina. Wyświetlcie sobie wszystkie wypowiedzi, przejrzałam odpowiedzi na pytania tej dziewczyny i wychodzi na to, że wie o nim całkiem sporo, więc bardzo możliwe, że...

http://zapytaj.com.pl/Category/019,002/2,9714998,Sala_samobojcow_.html

gierszal_blog_onet_pl

hmm, nie wiem czy chodzi o autora wpisu "mój chłopak tam gra...", jeśli tak, to nie sądzę :) chyba ze mówimy o kimś innym, bo nie bardzo rozumiem w ogóle idee tego portalu o którym mowa ;)

yahoogirl

podpisuję się pod tym.

nomercy1410

Proszę Was, chyba nie wierzycie w jakieś głupoty, które ktoś wypisuje...
Ten temat powinien być już dawno zakończony :P

kasia86_filmweb

Ale mówiłam Wam, żebyście sobie dziewczyny przejrzały inne odpowiedzi na pytania tej laski. :p Chociaż może to fejk? Nie wiem. ^^

gierszal_blog_onet_pl

w sensie, że jej odpowiedzi na pytania innych ludzi? czy odwrotnie, jej pytania i odpowiedzi?
nie wiem, co w sumie pisze takiego, czego nie wiedziałaby większość osób, które choć troszkę poczytały o Kubie. Natomiast sądzę, że jeśli ma dziewczynę, pewnie w wieku mu podobnym, ta raczej nie ma czasu na spamowanie takich stronek ;)

gierszal_blog_onet_pl

No chyba nie sądzisz, że dziewczyna Kuby będzie się tym chwalić na takim portalu :D

kasia86_filmweb

Być może, może zmyśla te wszystkie informacje. :? Gdzieś napisała, że zna go cztery lata, no i wie kiedy ma urodziny i takie tam pierdoły. Kto wie, może zmyśla. o.o

gierszal_blog_onet_pl

Ale ja tu nie widzę żeby coś o nim pisała, gdzie Ty to masz? Tam nic o nim nie pisze :P Chyba się nie dogadałyśmy ;)

kasia86_filmweb

Jak ludzie zadają różne pytania, dotyczące Kuby to ona odpowiada. :>

gierszal_blog_onet_pl

Zapodaj linka do takiej wypowiedzi, bo ja nie mogę znaleźć :-/

kasia86_filmweb

Już daję.

gierszal_blog_onet_pl

http://zapytaj.com.pl/Category/019,010/2,9744225,Wie_ktos_kiedy_ma_urodziny_Jaku b_Gierszal.html

gierszal_blog_onet_pl

Hmm no jakoś w to nie wierzę. Kuba ma 23 lata. Sądzisz, że jego koleżanka pisałaby na takim portalu? No chyba, ze ma 15 lat i jest jego kuzynką :P
Myślę, że to kolejna "chora" fanka Kuby ;)

kasia86_filmweb

Być może. Zwłaszcza, że Kuba jest zodiakalną rybą (20.02 – 19.03).

gierszal_blog_onet_pl

Teraz się te znaki jakoś pozmieniały, więc może ma urodziny 7 lutego :)

kasia86_filmweb

Z tego nowego wynika, że Koziorożec: 20 stycznia - 16 lutego ;)

kasia86_filmweb

no coWy wierzyc w takie cos? lol dziewczyny takie cos moze sobie kazdy napisac;/ ja tez sobienapisze ze urodziny ma 10lutego...a na bank nie ma 7 lutego skoro jego znak zodiaku to ryby a ryby sa w przedziele od 20 lutego do 20 marcatakze sciema az w oczy walixd

alien2011

No trochę tak. :)

gierszal_blog_onet_pl

e tam, dziewczyna chyba chce być fajna, ale nie za bardzo jej to wychodzi :)
przecież każdy może takie coś napisać, a szczerze to nic nowego o nim nie napisała, bo to, że się urodził w Krakowie i ma 23 lata to każdy wie.
I szczerze to więcej rzeczy się dowiem z Twojego bloga niż z jej wypowiedzi, a przeciez ciebie się nikt nie pyta czy jesteś jego dziewczyną, bo masz takie informacje na jego temat :))
także spokojnie ;dd

niemamczasu

Oficjalnie kończymy tą rozkminkę :D

kasia86_filmweb

dobra, rozpocznijmy akcję "szanujemy prywatność Kuby". :D

kasia86_filmweb

no i ok :D

niemamczasu

...A wracając do tematu (dobra, żartuję). :D

niemamczasu

Raczej "Szanujemy prywatność Kuby, ale jesteśmy cholernie ciekawe czy ma dziewczynę" :D:D:D:D

kasia86_filmweb

A więc myślę, że... :D

gierszal_blog_onet_pl

Jest singlem :D

kasia86_filmweb

KONIEC DYSKUSJI. :)

gierszal_blog_onet_pl

Tak, to odpowiedni moment na zakończenie tej dyskusji ;)
A swoją drogą, jeśli mama Kuby przegląda takie fora, to nieźle się uśmieje :D

kasia86_filmweb

No właśnie jestem ciekawa czy kiedyś tu była. ;p

gierszal_blog_onet_pl

ciekawe, chyba nawet mu to wszystko przekazuje, więc okeeeeeeeej :D

gierszal_blog_onet_pl

Pozdrawiamy Mamę! :D

kasia86_filmweb

Wątpię, by Go to obchodziło, ale może Jego mama kiedyś to przeczyta... W każdym razie...

POZDRAWIAMY PANIĄ, SYNA, PROSZĘ MU PRZYPOMINAĆ O JEGO ZAJE.BISTOŚCI ZA KAŻDYM RAZEM JAK PRZESTANIE SIĘ UŚMIECHAĆ!

gierszal_blog_onet_pl

Jak on przestanie się uśmiechać to świat się skończy :D
Czemu ja takich facetów nie poznaję?!

kasia86_filmweb

uwielbiam Was:D:):):)

anet__

Trzeba mieć dystans :D