teoretycznie wszystkie portale i artykuły piszą,że premiera będzie 11 listopada. Nie zapominajmy jednak,że PAP podał najświeższe informacje czyli to,że premiera będzie stycznień-marzec.
PAP to najbardziej kompetentne źródło informacji ;)
Zresztą nawet na FW jest napisane, że premiera światową jest w listopadzie, więc pewnie w Polsce premiera przewidziana jest na styczeń/luty/marzec ;)
Może szykują się na jakiś festiwal filmowy z "Yumą"?
Może wreszcie Kuba dostanie nagrodę!
nie no miał być listopad! no ok, moze w koncu ogarne, ze premiera bedzie w 2012 pfff ;d
mozliwe, ze sie szykują, mam nadzieje ze bedzie transmisja w tv!
być może Kuba znów poleci na Sundance do USA ;d Z tym tylko,że to jest festiwal offowy... i częściej jest grudzień/styczeń. Ale być może. Mularuk przecież skończył szkołę filmową w USA wiec może jakoś im się uda?
Co do listopada to może być jeszcze Camerimage Film Festiwal w Łodzi. No chyba,że Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Wenecji przenieśli z września. Więcej pomysłów nie wiem lub też więcej festiwalów nie znam.
odnośnie do Sundance - jakiś czas temu natrafiłam na krótki artykuł o "WCK" na tym festiwalu, w którym Jacek Borcuch mówił: ”To niesamowite, ale Mateusz, Kuba i Olga są tu rozpoznawani. Kuba dostał nawet propozycję z dużej hollywoodzkiej agencji." (źródło: http://www.intarnet.pl/www1.atlas.okay.pl/index_full.html?action=full&id=15159)
hahahahaha,zabawne zrządzenie losu,bo ja dzisiaj rano też czytałam ten artykuł :)
A Kuba zrezygnował bo 1. chce zostać w Polsce 2. zaczynał już wtedy projekt z Jaśkiem Komasą
http://film.wp.pl/id,119343,title,36-FPFF-Sala-samobojcow-przegrala-jednym-glose m,wiadomosc.html?ticaid=1c84b zapewne o tym wiedzialyscie, ale wole wstawic :D
hahahaha
Jest straszliwie bystry i inteligentny, w dodatku przesympatyczny i potwornie wrażliwy na świat. No po prostu..magiczny ;D
trzeba przyznać - jest magiczny :)
i podoba mi się to jak odpowiada na kazde zadane mu pytanie, nie wiem czemu ehh ;D
On to na jedno pytanie pół godziny odpowiada. :) Ale fajnie, że jest taki otwarty i wrażliwy na świat.
no po prostu przesłodkie pismo, przesłodkie wyznanie + Bieber -.-
najlepsze jest: "Kocham Cię <3" no nie moge ;d
chociaż ten filmik nie jest jeszcze taki zły.. widziałam photobloga, na który dziewczyna wstawiała zdjęcia "OŁTARZYKU DLA GIERSZAŁA" - musiałybyście to zobaczyć -,-
http://www.photoblog.pl/cocainexaddict/91357905/oltarzyk-dla-gierszalka-3.html - tu jest link, ale konto jest skasowane wiec nic tu juz nie zobaczymy, ale wstawiłam jakby ktoś nie wierzył , że niestety takie coś w ogóle ISTNIALO :)
przypatrzcie sie... tak wyglada czlowiek, ktory obejzac "Rocky'iego 4" o jeden raz za duzo... ;) ... bo te leki co w szpitalu przepisali to trzeba brac regularnie... nie mozna opuscic zadnej dawki bo potem wchodzi sie na filmweb i pisze cos o kazachstanie... ;p
Ej, no spoko, ja mam gierszałową kapliczkę. xd Nie no żart. ;D Tak to nazywam, ponieważ w tym miejscu gdzie mam takie jedno zdjęcie Kuby podpisane w rameczce wisiała moja pamiątka komunii świętej, ale ją zdjęłam, bo jakiś czas temu odrzuciłam religię. Nie no teraz to wyszło jaki ze mnie gumochłon i pokemon. ;p Mówię tak na to, bo to tak trochę śmiesznie wygląda. o.o
ona miała okno, na parapecie pelno zdj Kuby w ramkach, na scianach poprzyklejane kartki z wydrukowanymi tekstami typu: KOCHAM CIE, OLTARZ DLA GIERSZAŁKA itp + przyklejone zdjecia.. no to jest dosyć dziwne :D
niestety to jest prawda, a szkoda, że juz nie ma tego fbl, bo bym chetnie zobaczyła co ona tam jeszcze ciekawego powrzucała ;dd
spokojnie dziewczyny RobertJova17 ma dzis okres i troche jej odbija... zrzuta na tampony i antydepresanty.?? trzeba dziewczynie pomoc...widac ze sobie z zyciem nie radzi wiec z uporem maniaka trolluje na fw :P
Twoj avatar moze byc mylący, z resztą moze piszesz jak baba dlatego inni mysla, ze jestes dziewczyna? nie wiem, nie wiem, ale uspokoj sie, bo nikt Cie tu nie obraza
PMS górą. :D A jeśli to płeć męska to może przeżywa brak mutacji, brak zainteresowania ze strony płci pięknej lub poprawkę w sierpniu? Kto wie, różnie w życiu bywa, ale jakoś pomożemy. :)