Jakub Gierszał

8,2
35 728 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jakub Gierszał

Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)

panikociarka

Nie wiem czy mieszkałby z przyjaciółką. :)

gierszal_blog_onet_pl

ale przecież to normalne! Wiele osób, a już zwłaszcza studentów, wynajmuje z kimś mieszkanie. koedukacja pełną parą.

nomercy1410

dokładnie, znają się, lubią, dziewczyna jest reżyserką, więc nic dziwnego, że chętnie chodzi na festiwale :)
jeśli są parą, gratuluję Kubie :)
natomiast nie sądzę, żeby jedno wspólne zdjęcie miało przesądzać o tym, że tak faktycznie jest? też mam sporo zdjęć ze znajomymi i wcale nie oznacza, że z nimi jestem/ albo że z nimi mieszkam. Acha, i też przez 1,5 roku mieszkałam w studenckim 'koedukacyjnym' mieszkaniu ;)

nomercy1410

No rozumiem Olu, ale do tego dochodzą jeszcze fakty częstych wspólnych wyjść. :) Nic nie wiadomo.

gierszal_blog_onet_pl

Tak się złożyło,że większość moich znajomych to faceci. Często z nimi wychodzę...ba, spędzam z nimi każdą wolną chwilę. Nikt nigdy nie pokusił się o stwierdzenie,ze jestem z którymś z nim. Tak samo było i w innym przypadku, gdzie miałam dobrego przyjaciela. Chodziliśmy do kina, na imprezy, do parku a nie byliśmy parą. Także wspólne wypady i mieszkanie jeszcze nic nie oznaczają. A nawet gdyby to co się złego stanie?

nomercy1410

Ale to są tylko przypuszczenia nie denerwuj się. :D

gierszal_blog_onet_pl

Ależ ja się absolutnie nie denerwuję :) Tylko bronię chłopaka przed tym,żeby nie miał na sumieniu kilku samobójstw :D

nomercy1410

Zaczyna mnie przerażać to forum :D

kasia86_filmweb

Nikt się przecież nie chce zabić.

nomercy1410

nie przesadzajmy z samobójstwami ;) ale jakieś załamania nerwowe mogą się zdarzyć

niemamczasu

Kuba z kimś jest???

tinkerbella

nic nie wiadomo, z resztą wejdz sobie na bloga Ginewry i poczytaj ;)

niemamczasu

Oł jee, ale Ginka napisała teraz o fantazjach erotycznych Romy Gąsiorowskiej. xD

gierszal_blog_onet_pl

hahahahha ja chce poznac te fantazje ;D

niemamczasu

Może dajmy sobie spokój z tymi domysłami, jeśli są razem to pewnie się o tym dowiemy. A na tych fotkach nic takiego nie widać także spokojnie ;)

kasia86_filmweb

Dobra, to dajcie link do tego blgoa, z checia wejdę ;)))

tinkerbella

tinkerbella - Nie wiem czy Ginewra sobie tego życzy. Może niech sama Ci napisze.
monsoleil - Też raczej nie wygląda mi to na związek, choć podobno Kuba lepiej się dogaduje ze starszymi dziewczynami, także wszystko możliwe. Wszystko jest napisane na blogu ;) O informacje pytaj autorkę;)

nomercy1410

Wiecie co...jakoś nie wydaje mi się teraz aby oni byli parą. A skąd wiecie że oni razem mieszkają?

monsoleil

kurcze moze zakonczmy ten temat, bo to się bedzie ciągnęło i ciągnęło w nieskończoność ;))
ten temat zapewne powróci kolejny raz, a na razie ciszaaaaa :)
a kiedy beda zdj yahoogirl? ;D

niemamczasu

W sumie masz rację. Teraz koniec tematu:D

monsoleil

Wiecie co? Moja poczta mnie wnerwia. Otwiera mi się od tygodnia. Zaraz idę założyć jakąś zastępczą na wp i jakby Yahoo mogła je wysłać jeszcze raz... Przepraszam bardzo! ;/

Ktoś tam prosił o bloga: jakubgierszal.blog.onet.pl.

gierszal_blog_onet_pl

ok, ok, na spokojnie :)

monsoleil

Koniec tematu ;) Przecież te rozkminki są chore :P

kasia86_filmweb

LUDZIE! xD Mam super wiadomość - po tygodniu prób otworzyła mi się poczta! :D Możecie być ze mnie dumni! xD

gierszal_blog_onet_pl

Super :D Czekamy na foty ;)

gierszal_blog_onet_pl

jestem dumna! :D i również czekam na zdjjjjjjjjjjjjj

niemamczasu

Haha, tylko teraz muszę ściągnąć załącznik, ale na 100% dzisiaj wklepię. ;)

gierszal_blog_onet_pl

Wreszcie nauczę się cierpliwości dzięki Tobie :D
Ale na pewno warto ;)

kasia86_filmweb

dla Kuby zawsze warto ;D

nomercy1410

Eee... Olu... Może Ty to powiedz...

gierszal_blog_onet_pl

Co to za tajemnice? :P

kasia86_filmweb

wlasnie wlasnie? co jest? :D

niemamczasu

Nie, nie! :D Nie każcie mi tego mówić! To nie moja wina, że był zły format pliku! :D

gierszal_blog_onet_pl

nie da się ściągnąć zdjęć? :))

niemamczasu

Otóż dziewczęta.... zdjęcia są w jakiejś chu*owej (nie ubliżając yahoogirl) wersji i nie ma jak ich otworzyć. Cierpliwości i wszystko w swoim czasie ! Niech moc Kuby będzie z wami ;D
PS: Czekałyście tak długo to poczekacie jeszcze troche. My z Hanią spróbujemy to ogarnać jak najszybciej.

nomercy1410

A ten. ;D Korzystając z okazji to mogę Wam tu trochę spamu wrzucić? Bo mam sondę odnośnie tego artykułu z Romą i błagam Was kliknijcie "NIE". xd http://sonda.hanzo.pl/sondy,121174,Ydal.html

gierszal_blog_onet_pl

Nie każcie mi tego pisać! xD

gierszal_blog_onet_pl

nie,nie.. nie pisz. To jest faktycznie głupi pomysł. Artykuł jest dość odważny a na bloga nie wiadomo kto wchodzi.

nomercy1410

Wiem, ale oni mi głosują na tak! Dziewczyny, pomóżcie! :F

gierszal_blog_onet_pl

po prostu nie pisz i już.. btw. po co pisałaś na blogu ten temat skoro nie chcesz o nim pisać ?

gierszal_blog_onet_pl

Ja bym to chętnie przeczytała ;)

kasia86_filmweb

oo jakieś fantazje, no w sumie też bym przeczytała z ciekawości ;DD

niemamczasu

A ja bym chciała zobaczyć Romę :x

kasia86_filmweb

sala_samobojcow_21 - a myślisz, że nie chciałabym o tym nie pisać? Dużo osób chce żeby napisać artykuł, więc... Dawać na nie. ;)

gierszal_blog_onet_pl

Co w nim takiego strasznego/bulwersującego ? :D
Mogę to zobaczyć? :P

kasia86_filmweb

Jak możesz to napisz GG tutaj lub na priv to Ci wyślę fragment. O.O Myślałam, że padnę. ;D

gierszal_blog_onet_pl

jak chce, to chyba na 'tak' lol

sala_samobojcow_21

Zamiast męczyć dziewczynę to można przejść się do biblioteki. Tam są stare wydania magazynów :)

nomercy1410

DAWAĆ NA NIE! ;) Dobra, dobra, wychodzi na to, że i tak będę musiała to zamieścić... Zmieniamy temat. ;p

gierszal_blog_onet_pl

jak już napiszesz to przynajmniej będziesz miała spokój ;)
jakas dziewczyna widziała Kubę w galerii Mokotów w sobotę pfff - to tak na zmianę tematu, bo nie wiedziałam co napisać :D