Spacerując dziś z koleżanką po Krakowie (jesteśmy tu tylko na 3 dni ;( ) widziałyśmy Kubę Gierszała, na rynku!!!
Na poczatku trochę 'spanikowałam' o mały włos a byłaby zachowała się jak dziewczyny o których pisała dziewczyna pod tym linkiem http://www.filmweb.pl/person/Jakub+Giersza%C5%82-1100397/discussion/Jakub+Giersz a%C5%82+by%C5%82+dzi%C5%9B+w+Z%C5%82otych!+P-1608428 ale kumpelka doprowadziła mnie do porządku. Podeszłyśmy do niego, ale tylko na małą chwilkę, nie miałyśmy nawet przy sobie długopisu, ani aparatu, nie udało nam się z nim sfotografowac ;( ale i tak to będzie przeżycie na zawsze! To swietny facet:)
ale przecież to normalne! Wiele osób, a już zwłaszcza studentów, wynajmuje z kimś mieszkanie. koedukacja pełną parą.
dokładnie, znają się, lubią, dziewczyna jest reżyserką, więc nic dziwnego, że chętnie chodzi na festiwale :)
jeśli są parą, gratuluję Kubie :)
natomiast nie sądzę, żeby jedno wspólne zdjęcie miało przesądzać o tym, że tak faktycznie jest? też mam sporo zdjęć ze znajomymi i wcale nie oznacza, że z nimi jestem/ albo że z nimi mieszkam. Acha, i też przez 1,5 roku mieszkałam w studenckim 'koedukacyjnym' mieszkaniu ;)
Tak się złożyło,że większość moich znajomych to faceci. Często z nimi wychodzę...ba, spędzam z nimi każdą wolną chwilę. Nikt nigdy nie pokusił się o stwierdzenie,ze jestem z którymś z nim. Tak samo było i w innym przypadku, gdzie miałam dobrego przyjaciela. Chodziliśmy do kina, na imprezy, do parku a nie byliśmy parą. Także wspólne wypady i mieszkanie jeszcze nic nie oznaczają. A nawet gdyby to co się złego stanie?
Ależ ja się absolutnie nie denerwuję :) Tylko bronię chłopaka przed tym,żeby nie miał na sumieniu kilku samobójstw :D
Może dajmy sobie spokój z tymi domysłami, jeśli są razem to pewnie się o tym dowiemy. A na tych fotkach nic takiego nie widać także spokojnie ;)
tinkerbella - Nie wiem czy Ginewra sobie tego życzy. Może niech sama Ci napisze.
monsoleil - Też raczej nie wygląda mi to na związek, choć podobno Kuba lepiej się dogaduje ze starszymi dziewczynami, także wszystko możliwe. Wszystko jest napisane na blogu ;) O informacje pytaj autorkę;)
kurcze moze zakonczmy ten temat, bo to się bedzie ciągnęło i ciągnęło w nieskończoność ;))
ten temat zapewne powróci kolejny raz, a na razie ciszaaaaa :)
a kiedy beda zdj yahoogirl? ;D
Wiecie co? Moja poczta mnie wnerwia. Otwiera mi się od tygodnia. Zaraz idę założyć jakąś zastępczą na wp i jakby Yahoo mogła je wysłać jeszcze raz... Przepraszam bardzo! ;/
Ktoś tam prosił o bloga: jakubgierszal.blog.onet.pl.
LUDZIE! xD Mam super wiadomość - po tygodniu prób otworzyła mi się poczta! :D Możecie być ze mnie dumni! xD
Otóż dziewczęta.... zdjęcia są w jakiejś chu*owej (nie ubliżając yahoogirl) wersji i nie ma jak ich otworzyć. Cierpliwości i wszystko w swoim czasie ! Niech moc Kuby będzie z wami ;D
PS: Czekałyście tak długo to poczekacie jeszcze troche. My z Hanią spróbujemy to ogarnać jak najszybciej.
A ten. ;D Korzystając z okazji to mogę Wam tu trochę spamu wrzucić? Bo mam sondę odnośnie tego artykułu z Romą i błagam Was kliknijcie "NIE". xd http://sonda.hanzo.pl/sondy,121174,Ydal.html
nie,nie.. nie pisz. To jest faktycznie głupi pomysł. Artykuł jest dość odważny a na bloga nie wiadomo kto wchodzi.
sala_samobojcow_21 - a myślisz, że nie chciałabym o tym nie pisać? Dużo osób chce żeby napisać artykuł, więc... Dawać na nie. ;)
DAWAĆ NA NIE! ;) Dobra, dobra, wychodzi na to, że i tak będę musiała to zamieścić... Zmieniamy temat. ;p