moja 24 letnia kobietka jest fanka Jareda ale sama przyznaje ze gdyby nie jego uroda nie zachwycala by sie jego muzyka czy tez gra aktorska.Z tego co obserwuje oni maja wiecej fanow w Polsce niz na calym swiecie .
czy ktoś prosił Cię o komentarz? zapytałam bo odpowiedź nie była podczepiona pod mój wpis, więc dla jasności wolałam się dopytać.
jasne, nie mi to oceniać, ale jak inaczej nazwać osobę, które lubi kogoś tylko za urodę?
jestem płci męskiej ale potrafię też powiedzieć czy dany mężczyzna jest przystojny czy nie. Oczywiście jak coś takiego powiedziałem przy znajomych to stwierdzili że jestem pedałem. No ale przechodząc do tematu nie mogę sobie wyobrazić jak Jared Leto może się podobać. Jak na niego patrzę to mnie skręca. Na głupim Kwejku pełno jakichś obrazków z nim i musiałem je szybko przewijać. Szczególnie nie podobają mi się jego oczy.
Hmm... każdy ma inny gust ! Jednym sie on podoba innym nie - jakie to ma znaczenie ? Najważniejsza jest muzyka i jego niesamowita energia, którą razem z zespołem przenoszą na swoich fanów ! :)
Jego oczy - według mnie są piękne ! sama bardzo chciałabym mieć takie duże, błękitne oczy :) ale jeśli CI sie nie podobają to ok.. Oczy to przeciez nie wszystko... Co Ci sie jeszcze w nim nie podoba ?
A mi ogólnie on się podoba.. Jest przystojnym facetem.. Jak na swój wiek prezentuje sie świetnie ( nie jeden mężczyzna w jego wieku chciał by tak wyglądać ) :) no ale uroda - urodą, kestia gustu i tego kto na co patrzy.
hmm.. to w takim razie posłuchaj jego kawałków, a właściwie to 30 Second To Mars ! POLECAM !!! Tak się składa że to mój ulubiony zespół i pewno nie jednej osoby, która pisze na jego forum w filwebie..
No i ja się podpisuję, bo myślami o tym samym bym napisał, ale po co jak ktoś to dobrze i dokładnie opisał :)
Dzięki :)
Nie ma za co :) ciesze się że sie z tym zgadzasz... :) Co do urody - mysle że niezależnie od tego jak wyglądał by Jared lubiła bym jego jak i jego muzyke... Tylko pseudo - fani 30stm patrzą na Jareda jak na " cukierek do zjedzenia " .... Trzeba umieć patrzej głębiej --> w serce ---> i to co z tego serca komuś wychodzi, a Jaredowi zamiłowanie do muzyki wychodzi IDEALNIE!
Dokładnie, nie ma czegoś takiego jak "Co do urody - myślę że niezależnie od tego jak wyglądał by Jared lubiła bym jego jak i jego muzykę." - jest przystojny, i tylko gdybać tym którzy myślą inaczej, ma tez piękne serce do muzyki talent jakiego mało, i dusze pisarza, pisze piosenki upatrzone życiem......kto tego nie zrozumie, a musi, niech się nie wypowiada....
POPIERAM W 100 % :) Jared ma dusze pisarza - niezwykła dusze ! Co świadczy też o tym że jest bardzo wyjątkowym człowiekiem... ! :) My to rozumiemy - inni fani też, a Ci którzy nie rozumieją może niech postarają sie choć w połowie poznać go dzięki różnym wywiadom, piosenką, filmom - bo większość wcale go nie zna - a ocenia po głupich pozorach,które tak często mylą... :/ :(
Głupie pozory to to jak inni wpływają na zdania....sam się przekonaj że magia muzyki 30 STM jest wielka....
zanurzysz się głębiej doznasz relaksu, spokoju, wyciszenia, przeniesiesz się na Marsa, i zagrasz z nimi :)
Tak - ja często tak mam - albo właściwie to zawsze, gdy słucham ich piosenek... :) Prawdziwy relax i takie odpłynięcie od rzeczywistości... :) A czasem warto odpłynąć - zapomnieć choć na chwile o jakiśch problemach i całej codzienności. Ich muzyka przekazuje pozytywne emocje ! I daje prawdziwą MOC ! :)
Masz rację, i po tym jak się zakończy słuchanie, człowiek jest w skowronkach - HIPNOZA SZCZĘŚCIA !
Ooo tak :D właśnie taka hipnoza, euforia.. :D a potem chce się jeszcze więcej i więcej... :D !!
Ja zaczełam dzień słuchając Marsów z samego rana... :) potem skończyłam ale nie na długo - słuchalam ich przez cały dzień a to w laptopie, czy w komórce, mp3 i nie było końca :) na smaczną przystawkę mogłam sobie dołożyć jeszcze film z Jaredem :P
Niezła mieszanka, ja mam tak samo :)
od rana tylko Marsi :)
Do pracy jadę to słucham z MP3, no i praktycznie cały dzień, na dobranoc oglądam filmy, i słucham ponownie, i jeszcze raz....
30 stm - 24 godzine na dobe :D Doslownie wypełniają cały nasz dzień :D Ja dostalam takiego bzika że ustawiłam sobie ich zdjęcie jako głowne w telefonie, dzwonek - a beautiful lie :) nawet na kompie mam ich tapete :D nie dają o sobie zapomnieć :)
Też tak mam, wszystko o marsach....nawet sobie pokój myślę pomalować na kolory 30 STM....ale czy to nie za odważne ?
ważne żeby Tobie sie podobało.. :P ja myśle że do odważnych świat należy :D to nie jest głupi pomysł.. warto przemyśleć.
moje ściany właściwie też są " Marsowe " :P wszędzie plakaty :D
Wszędzie to i ja mam plakaty.....ale na kolorki to się chyba na dowagę zdobędę, i pomaluję a co tam - fan to fan na 100 % :)
a to w ten weekend zamierzasz robić ? :P szybko :P ale racja, nie ma na co czekać :P