Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

"Pan Życia i śmierci", "Requiem dla snu", "Przerwana lekcja muzyki", "Fight Club" - świetne kino, chyba nie ma młodego aktora, których takich produkcji w swojej filmografii nie chciałby mieć. Szkoda tylko, że idzie w muzykę, a nie w film...
Dla mnie Jared aktor - tak, Jared muzyk - niestety już nie.

ms_rosencrantz

Dokladnie! W wielu dobrych filmach gra zauważalne, choć czasem drugoplanowe role:) W requiem zagral bardzo dobrze, podoba mi sie ten gosc:))))

czikiii

Tak zagrał w wielu bardzo ciekawych filmach szkoda tylko, ze nie jest doceniany za swoje poświecenie i grę. Świetny aktor. Bardzo lubię również jego zespół 30STM. Każdy ma swój gust ja lubię muzykę rockową ty możesz nie lubić i to rozumiem. Ale moim zdaniem tworzy niesamowitą muzykę..;)

Priscilla22

zgadzam się w 1000% zakochałam się w 30STM po piosence The Kill i później kolejna, kolejna ... ehh... i miałam jechać na ich koncert do Krakowa ale mogę iść w pyry na buroki ;/

coah22

ja również najpierw The Kill potem Attack ....A beautiful lie...From yesterday i kolejna ...kolejna i tak właśnie zostali moim kochanym zepołem z Jaredem na czele;p Pozdrawiam fanów;)

Priscilla22

a najbardziej podoba mi się piosenka ''Night of the hunter'' ma coś w sobie takiego. A właśnie czy ktoś wie czy już w internecie jest teledysk do piosenki ''This is war '' bo nagrywali ją nawet gdzieś były zdjęcia z planu.

coah22

Nie ma jeszcze teledysku podobno cały czas trwają nad nim prace;) Już nie mogę się doczekać;)

coah22

Ja się zakochałam najpierw w "From Yesterday", później w "The Kill" następnie we wszystkich albumach a na samym końcu w Jaredzie i Shannonie ;)

halfblood_princess

No i oczywiście w jego filmach. Bo to filmy z nim były pierwsze ;)

halfblood_princess

a u mnie odwrotnie, moja koleżanka powiedziała że mam sobie obejrzeć teledysk ''The kill' i w tym zespole jest taki fajny wokalista. A później jakoś obejrzałam Requiem... bo film miał opinie że robi z mózgu wodę więc musiałam go obejrzeć i tam po kojarzyłam że ten ''fajny'' wokalista z 30STM to ten aktor. A później już zaczęłam oglądać prawie wszystkie jego filmy. Kilka dni temu obejrzałam Mr. Nobody film po prostu zaje.bisty i gra aktorska Jareda ...!

coah22

ja słuchałam i słucham wszystkie ich piosenki są niesamowite!!!!!!!!!!!;) Jared jest niesamowicie utalentowany;) aktor i muzyk;) do tego wygląda znakomicie mój typ;p Najpierw odkryłam go jako aktora potem jego zespół;)

coah22

A co sądzicie o irokezie Jareda? i o jego nowym image;) moim zdaniem, bardzo mu w nim do twarzy;)

Priscilla22

mi odpowiada w każdym wydaniu ale wole go w krótkich normalnych włosach, ale w irokezie też mu do twarzy i wygląda na 25 lat a nie na prawie czterdziestkę.

coah22

właśnie on wygląda tak młodo;) Jest niesamowity, cieszę się, że mogę z tobą o nim pogadać, bo przyjaciółka nie przepada za 30stm i ma dość mojej paplaniny jaki Jared i jego zespół jest cudowny;)

Priscilla22

Mam tylko jedną koleżankę która też jest fanką 30STM i w szkole się nim tak zachwycamy... Mi też jest bardzo miło z tobą o nim pogadać ! :)

coah22

Cieszę się że znalazłam prawdziwych fanów 30STM;)

Priscilla22

Nie mogę się doczekać teledysku do TiW ;) Teledysk do CTTE był suuper;P

Priscilla22

Oglądałam zapowiedź teledysku i zapowiada się wspaniale ! Jared jako aktor w swoim teledysku + jego głos ... musi być świetnie

coah22

ja też oglądałam zapowiedź;) zapowiada się na mnóstwo nagród;) na pewno na Najlepszy teledysk roku itp;) Jared jako żołnierz;)świetnie wygląda;)

Priscilla22

a jedziesz na ich koncert do Krakowa?!

coah22

Niestety nie;( za daleko;( a ty?

Priscilla22

ja miałam jechać, ale w końcu nie jadę... będę słucha w radio relacji ;/

coah22

a będzie transmisja?wiesz może?

Priscilla22

na Open.fm podczas koncertu :)
http://open.fm/coke_live_music_festival

coah22

dzięki;)

Priscilla22

nie ma za co ! :)

coah22

Mam nadzieję, że kiedyś będę miała okazję być na ich koncercie;)

Priscilla22

i spotkać się z całym zespołem ... ;))

coah22

ooooo to już wielkie marzenie;) Ale ma się większe;p

Priscilla22

może kiedyś się spełni i pozostałe też...

coah22

A można wiedzieć jakie zespoły, może rockowe jeszcze lubisz;)?

Priscilla22

no jeszcze lubię Muse (też będą w Krakowie ) i też popowo-rokowy One Republic , a ty ?

coah22

Oprócz Marsów:My Chemical romance, Muse, Green Day, The Rasmus, Simple Plan, Linkin Park, Sunrise Avenue, Nickelback i inne Też One republic i może być Marquess

Priscilla22

o My Chemical Romance też słucham akurat bardzo lubię i jedną piosenkę i też Green Day ale taką fanką za bardzo nie jestem i też Nickelback też się zakochałam w jednej ich piosence ... bo ja ogólnie nie mam tak że lubię jedynie rocka ale też lubię słuchać piosenki np. Davida Guetty , tak jakoś dziwnie ze mną jest

coah22

Ja tylko rocka nie słucham, też;) ale jest moim ulubionym gatunkiem muzyki;)jestem fanką Marsów ale tamte zespoły lubię;) Czasami lubię posłuchać też popu;)

Priscilla22

a ja prawie każdego gatunku muzyki słucham oprócz techno bo wtedy mi się wydaje że komuś się zacieła piła ,ale fanką jestem jedynie 30STM :)

coah22

Ja też jestem im wierna;p Nie będę ich zdradzać;P

Priscilla22

hehe ja też nie mam zamiaru !

coah22

Widziałam,że oglądałaś Cienką czerwoną linię;) Ja też wspaniały film lubię takie filmy;) Podobał ci się? Ja dałam 10/10

Priscilla22

Niedługo obejrzę Rozdział 27;)

Priscilla22

hahah widzę, że tu jakiś chat powstał :D
chętnie się dołączę, jeśli można ;p
a "Rozdział 27" to dobry film, zaraz idę wypożyczyć "Buszującego w zbożu" -książkę, na której 'opiera' się Mark Chapman w "Rozdziale...". i z tego co wiem, to ulubiona książka Jareda ;)

Revenge

Rozdział 27 jeszcze nie oglądałam a zamierzam, a ulubioną książkę Jareda już czytam polecam
A i zapraszam do naszego czatu :):)

coah22

Oczywiście że można się dołączyć;P Buszujący w zbożu już czytałam bardzo fajna przeczytałam ze względu na Jareda bo to jego ulubiona;)zapraszam do naszego czatu :):)

Priscilla22

To może napiszcie jaki filmy z Jaredem widziałyście?:P

Priscilla22

ja też czytałam ze względu na Jareda, ale czytałam tą książkę z 2 dni temu :) A wiecie kiedy może będzie teledysk 30STM This is war , ponieważ szukam w necie i nic nie ma :(

coah22

Podobno cały czas trwają nad nim prace już nie mogę się doczekać;) A wszystkiego o zespole dowiaduję się ze świetnego bloga;)

Priscilla22

szkoda :( a można prosić o adres tego bloga ?

coah22

http://jared-leto-30-seconds-to-mars.blog.onet.pl/

Priscilla22

jest świetny codziennie są tutaj notki i wiadomości o zespole;) Polecam wszystkim fanom 30STM;)

Priscilla22

dzięki ;)!

coah22

miłego nadrabiania zaległości;)