"Pan Życia i śmierci", "Requiem dla snu", "Przerwana lekcja muzyki", "Fight Club" - świetne kino, chyba nie ma młodego aktora, których takich produkcji w swojej filmografii nie chciałby mieć. Szkoda tylko, że idzie w muzykę, a nie w film...
Dla mnie Jared aktor - tak, Jared muzyk - niestety już nie.
ja z Jaredem widziałam Mr.Nobody, Rozdział27, Samotne serca, Pan życia i śmierci, Aleksander, Azyl, Autostrada, Requiem dla snu, Przerwana lekcja muzyki, Podziemny krąg, Śledztwo nad przepaścią, Prefontaine i Skrawki życia. a Wy?
i zapotniałabym jeszcze do tego co napisałaś oglądałam ''ulice strachu'' no i nie wiem czy można to nazwać filmem z jego udziałem, no ale był ''telefon''
No właśnie musimy wymyślić jakiś temat , bo bardzo miło się gada a temat się kończy powoli !
Ja oglądałam też te filmy oprócz Skrawki życia;( Ale Revenge nie oglądałaś Cienka czerwona linia? Ja oglądałam;)Polecam;) Niedługo obejrzę Rozdział 27
Szkoda mi was dzieci neo. Nie możecie porozmawiać sobie na gadu? Zupełnie odbiegacie od tematu i zaśmiecacie forum...
ojej dziecko neo naucz się czytać , temat dyskusji to "ma nos do ciekawych filmów'' a tak przypadkiem rozmawiamy o jego filmach , raz tylko mówiłyśmy o muzyce no i ty nie zaśmiecaj swoim głupkowatymi spostrzeżeniami tego tematu.
Coah22 popieram my nie zaśmiecamy forum ;) I miło się gada;) Poza tym coah22 i Revenge możemy pogadać na gg?:) Jeśli nie macie nic przeciwko ?;)
Tak właśnie myślałam;/ ale możemy gadać na forum możemy założyć ?forum? swoje tą jak to się nazywa to do dyskusji;)
nie martwcie sie dzisiaj na coke zapowiedział ze znowu zagrają w polsce w grudniu, ale rozległ sie taki pisk ze nie usłyszałam gdzie, chyba nawet nie zdąrzy powiedziec gdzie:p ale pewnie w warszawie;) mam nadzieje ze mowił serio!
acha i polecam jeszcze serial "moje tak zwane życie" z dwudzestoparo letnim jaredem w roli jordana ;) bo chyba nikt nie wymienił a szkoda pominąć
pajaaa byłaś na coke ??????!!!!!!!!!!!!! proszę opisz jak było chciałam obejrzeć filmiki ale nie mogę znaleźć więcej widziałam tylko w skrócie Alibi i The kill akustyczną wersję proszę napisz co mówił? czy skakał do publiczności? co śpiewał ?proszę opisz;)
no spiewał wiekszosc nowej plyty - kings and queens, this is war, 100 suns, vox pupil, search and distroy, alibi. ale najlepiej wyszedł chyba closer to the edge bo spytał sie czy znamy teledysk i śpiewaliśmy wszyscy dokładnie jak w teledysku. i wszyscy skakali i wogole achh niesamowite. ze starych bylo the kill, attack, beautiful lie, from yesterday, the story. mówił ze to jeden z najlepszych koncertów jakie zagrali, nie spodziewał sie ze w polsce mają takich fanów i cały czas powtarzał: "you are fuckin crazy, do you want to bye more fucking crazy right now?" :p kazał ludziom wchodzic jeden na drugiego i robic crowd surfing. zszedł tez ze sceny i chodził wzdłuż barierek. a na ostatniej piesence (kings&queens) wziął kilkanascie ludzi z publicznosci na scene i spiewali razem z nim:))
wydaje mi sie ze jak zagrają w tym grudni to raczej w warszawie, zwykle takie zagraniczne gwiazdy grają w warszawie;p ale jak dla mnie mogą zagrać gdziekolwiek byleby grali :))
a co do "my so-called life" to rzeczywiscie nigdzie nie ma z napisami;/