Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

"Pan Życia i śmierci", "Requiem dla snu", "Przerwana lekcja muzyki", "Fight Club" - świetne kino, chyba nie ma młodego aktora, których takich produkcji w swojej filmografii nie chciałby mieć. Szkoda tylko, że idzie w muzykę, a nie w film...
Dla mnie Jared aktor - tak, Jared muzyk - niestety już nie.

Priscilla22

Musimy wymyślić tematy do pogadania;)

Priscilla22

ja z Jaredem widziałam Mr.Nobody, Rozdział27, Samotne serca, Pan życia i śmierci, Aleksander, Azyl, Autostrada, Requiem dla snu, Przerwana lekcja muzyki, Podziemny krąg, Śledztwo nad przepaścią, Prefontaine i Skrawki życia. a Wy?

Revenge

ja identycznie jak ty :)

Revenge

i zapotniałabym jeszcze do tego co napisałaś oglądałam ''ulice strachu'' no i nie wiem czy można to nazwać filmem z jego udziałem, no ale był ''telefon''
No właśnie musimy wymyślić jakiś temat , bo bardzo miło się gada a temat się kończy powoli !

coah22

Ja oglądałam też te filmy oprócz Skrawki życia;( Ale Revenge nie oglądałaś Cienka czerwona linia? Ja oglądałam;)Polecam;) Niedługo obejrzę Rozdział 27

Priscilla22

no właśnie nie mogę nigdzie znaleźć tej Cienkiej czerwonej ;/

Revenge

ja się przyznam że ściągnęłam z neta;)

Priscilla22

kiedyś też leciała na Polsacie;)

Revenge

można obejrzeć na http://www.playtube.pl tylko trzeba się zarejestrować.

coah22

Szkoda mi was dzieci neo. Nie możecie porozmawiać sobie na gadu? Zupełnie odbiegacie od tematu i zaśmiecacie forum...

Raikkonen

ojej dziecko neo naucz się czytać , temat dyskusji to "ma nos do ciekawych filmów'' a tak przypadkiem rozmawiamy o jego filmach , raz tylko mówiłyśmy o muzyce no i ty nie zaśmiecaj swoim głupkowatymi spostrzeżeniami tego tematu.

coah22

znalazłam Cienką czerwoną linię na seans24 :D
ale, o ironio, zapomniałam swojego loginu i hasła.

Revenge

Mam nadzieję, że ci się spodoba;)

Priscilla22

Coah22 popieram my nie zaśmiecamy forum ;) I miło się gada;) Poza tym coah22 i Revenge możemy pogadać na gg?:) Jeśli nie macie nic przeciwko ?;)

Priscilla22

A i jeszcze Revenge wysłałam ci zaproszenie do znajomych;)

Priscilla22

no pewnie, że możemy :P

Priscilla22

bardzo dobry pomysł, nie mam nic przeciwko:)

coah22

ok;) a jak podamy sobie numery gg;(?

Priscilla22

Macie jakieś pomysły;)

Priscilla22

no to mamy problem :x

Revenge

Tak właśnie myślałam;/ ale możemy gadać na forum możemy założyć ?forum? swoje tą jak to się nazywa to do dyskusji;)

Priscilla22

a mi to zwisa mogę podać swój numer ..

coah22

ok ;)to fajnie na pewno do ciebie napiszę;)jak będę dostępna;)

Priscilla22

ja też :P zrobimy sobie konferencję.

Revenge

;) nagadamy się za wszystkie czasy;)

Priscilla22

no to mój numer gg 22104905. Jak będziesz dostępna to pisz :)

coah22

Revenge czekamy aż się odezwiesz;)

coah22

nie martwcie sie dzisiaj na coke zapowiedział ze znowu zagrają w polsce w grudniu, ale rozległ sie taki pisk ze nie usłyszałam gdzie, chyba nawet nie zdąrzy powiedziec gdzie:p ale pewnie w warszawie;) mam nadzieje ze mowił serio!

pajaaa

acha i polecam jeszcze serial "moje tak zwane życie" z dwudzestoparo letnim jaredem w roli jordana ;) bo chyba nikt nie wymienił a szkoda pominąć

pajaaa

Hej;) oglądałam kilka odcinków serialu;) ale niestety bez napisów;(

Priscilla22

Ja marzę o tym żeby zagrali w Poznaniu to na pewno pojadę;)

Priscilla22

pajaaa byłaś na coke ??????!!!!!!!!!!!!! proszę opisz jak było chciałam obejrzeć filmiki ale nie mogę znaleźć więcej widziałam tylko w skrócie Alibi i The kill akustyczną wersję proszę napisz co mówił? czy skakał do publiczności? co śpiewał ?proszę opisz;)

Priscilla22

jak zagrają w Polsce jeszcze raz to zrobię wszytko żeby tam pojechać gdziekolwiek to będzie :)

brzydula003

ja chcę Poznań!
a 'moje tak zwane życie' oglądałam parę odcinków na youtubie :p

Priscilla22

no spiewał wiekszosc nowej plyty - kings and queens, this is war, 100 suns, vox pupil, search and distroy, alibi. ale najlepiej wyszedł chyba closer to the edge bo spytał sie czy znamy teledysk i śpiewaliśmy wszyscy dokładnie jak w teledysku. i wszyscy skakali i wogole achh niesamowite. ze starych bylo the kill, attack, beautiful lie, from yesterday, the story. mówił ze to jeden z najlepszych koncertów jakie zagrali, nie spodziewał sie ze w polsce mają takich fanów i cały czas powtarzał: "you are fuckin crazy, do you want to bye more fucking crazy right now?" :p kazał ludziom wchodzic jeden na drugiego i robic crowd surfing. zszedł tez ze sceny i chodził wzdłuż barierek. a na ostatniej piesence (kings&queens) wziął kilkanascie ludzi z publicznosci na scene i spiewali razem z nim:))

pajaaa

o jaaaa :D
szkoda, ze tak malo tych 'starych' piosenek, moze w Warszawie zagrają wiecej.

Priscilla22

wydaje mi sie ze jak zagrają w tym grudni to raczej w warszawie, zwykle takie zagraniczne gwiazdy grają w warszawie;p ale jak dla mnie mogą zagrać gdziekolwiek byleby grali :))
a co do "my so-called life" to rzeczywiscie nigdzie nie ma z napisami;/

pajaaa

Ja marzę aby zagrali w Poznaniu zebrałoby się paczkę ludzi i by było wesoło;) na clmf jared wyglądał boosko;*** widziałam że ludzie tak głośno śpiewali że zagłuszali jareda;p Ale był czad;)