Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 374 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Mars aka muza dla biedy

użytkownik usunięty

Marne horyzonty, wymazać jego buźkę i zostaje brzmienie na poziomie setek garażowego crapu, może i niższym. A pokazywanie takich miernot w filmach powinno być prawnie zakazane.

Okej, każdy ma swoje zdanie ale moim zdaniem grał on w naprawdę dobrych filmach jak np. Requiem dla snu,Mr.nobody. Jaki aktor poświęcał się dla roli tak jak on.I wiele fanów jego muzyki nie patrzy sie tylko na ładną buźkę, ale jego teksty do nich przemawiają, to jak zespół dba o swoich fanów, jaki mają kontakt z publicznością na koncertach.Jared jest naprawdę uzdolniony, sam reżyseruje swoje teledyski.I głoś którym dysponuje jest naprawdę świetny.I nie wiem dlaczego sądzisz że jest on słabym zespołem.,ale gdyby taki był nie miał by tylu fanów i nie mowie tu o tych którzy lecą na jego wygląd bo taki jest pewnie pełno, mówię o tych prawdziwych do których trafia to co robią.

kacha018

Jaki aktor sie poświęca? Christian Bale chociażby, jego przygotowanie do ,,Mechanika" było sporym ryzykiem. A jeśli o głos chodzi - chyba nie wiesz kto ma naprawdę w branży muzycznej dobry głos... Ian Gillan - Deep Pruple? Bruce Dickinson - Iron Maiden? Rob Halford - Judas Priest? Zespół ma fanów, tak... ale sporo z nich to super sweet gimnastki, co raczej o muzyce mają zerowe pojęcie a lecą po postu na niego bo ,,ciacho"... Sad but True! Nie chcę go oczerniać, ale to jak go niektórzy ubóstwiają to drobne przegięcie...

użytkownik usunięty

Jak dla mnie to temat jest nie do wypowiadania się, szkoda i wstyd cokolwiek tu pisać.
Sama szmira i nonsens !

Dobrze gada! Polać mu!

użytkownik usunięty
justareader

Raczej do kitu, flaszką po głowie !

użytkownik usunięty

up

Kto Cie o zdanie pytał?:)

użytkownik usunięty
autumn13

Raczej co oznacza to durne " up " ?

użytkownik usunięty

Podbijam temat, ponieważ jest: krótki, treściwy i słuszny...

użytkownik usunięty

Chyba żartujesz te gbure słowa miały by być reściwe i słuszne !?
Powagi, więcej powagi :)

użytkownik usunięty

Trochę radykalnie powiedziane, ale prawdziwe.
Dzisiejszy świat zalewa modern-rock... Co śmieszniejsze słuchacze tego gatunku(głównie +/- 15 lat) myślą, że słuchają świetnej muzyki i wywyższają nad innych słuchających disco polo, dance lub pop. Zasada jednak jest ta sama: chwytliwe i proste, wpadające w ucho.
Może dla Ciebie to fajne, jednak dla mnie to muzyka do zapchania głowy...
Wszystko przerobione na syntezatorach, a gdzie jest muzyka?! Dąży się do jak największego minimalizmu, piosenki są krótkie. Można określić, że muzyka został zmechanizowana. Kiedyś artysta śpiewał jak chciał i co chciał, czuć było poświęcenie. Wtedy słuchano muzyki dla przyjemności a nie jak dziś, ponieważ takiej muzyki słuchają inni i mamy się dostosować...
O tekście szkoda wspominać, ważne żeby się rymowało...

użytkownik usunięty

:P

użytkownik usunięty

Nie lubię emotikonów, szczególnie samych emotikonów....

użytkownik usunięty

Ach to przepraszam za wyraz sympatii do ciebie, co zorbić ja lubię :)

użytkownik usunięty

Ale z tym wyżej sama prawda :)

Witam & Pozdrawiam.

Przepraszam bardzo, ale co ma do tego "buźka" Jared'a? Przejaw zazdrości? : )
"brzmienie na poziomie setek garażowego crapu, może i niższym" - myślałam, że zaraz spadnę z krzesła :D Autor tematu jest świetnym żartownisiem : ))

użytkownik usunięty
Beautiful_lie

Nie karm trolla gdy śpi :)

hahah : ) Świetna rada, zapamiętam :D

użytkownik usunięty
Beautiful_lie

Także zapraszam na forum 30 STM cz. 8 na aktualnym forum aktora :)

Beautiful_lie

Nie, gość ma sporo racji. Może nie na poziomie garażówek są, ale nic specjalnego (aczkolwiek to moje zdanie no i oczywiście co kto lubi :) )...

użytkownik usunięty

Miałem dziś okazję usłyszeć jego muzyczne dokonania i wolałbym już chińską torturę wodną niż to co ten "aktor" serwuje w branży muzycznej.

użytkownik usunięty

Taa, jasne.

użytkownik usunięty

Poważnie. Facet powinien dostać zakaz katowania publiczności "muzyką".

użytkownik usunięty

Dlaczego aż tak ?

użytkownik usunięty

Wypowiedziałem się o ów "aktorze" i "piosenkarzu" i nie bardzo widzę sens rozmowy z kimś kto go uwielbia zapewne fanatycznie tak jak Ty.

użytkownik usunięty

Fanatykiem nie jestem, doceniam jego muzykę i aktorstwo, przy kimś kto śpiewa jak baba - chociażby zespół " Placebo ", 30 STM to porządne granie, doceniam ich i tyle, ale nie musisz mi odpowiadać, masz do tego prawo, tylko zastanawia mnie dlaczego go tak nie lubisz ? - oczywiście nie dzierżysz go tak jak ja J. Biebera :)

użytkownik usunięty

nie gadaj z tym trollem, szkoda zachodu Leon.

użytkownik usunięty

Tak też zrobiłem, zresztą gość zgasł, nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie :)

użytkownik usunięty

nie odpowiedział na pytanie, bo to była zwykła i marna prowokacja. ;) nie ma co na to zwracać uwagi

użytkownik usunięty

Prowokacja, niestety, co od takich ludzi można chcieć więcej :)

użytkownik usunięty

pokazują tym tylko swoją ignorancję i tyle ;)

użytkownik usunięty

Biedę w pustej łepetynie....

użytkownik usunięty

pożyczę kiedyś ten tekst :D hahah

użytkownik usunięty

Heheheh, w końcu MADE IN LEON :)

użytkownik usunięty

hahahah zarąbiszczy tekst doprawdy :)

widzę, że Demi spodał się Criss Angel w twoim wykonaniu,a le co sie dziwić, zdolniacho.

użytkownik usunięty

Eeee, tam, w końcu coś ze szkoły wyniosłem, ale dzięki wielkie za komplement :)

użytkownik usunięty

no ale komplement zasłużony, za rok ja zamiawiam u Ciebie taki rysunek ale nie crissa ale Deppa :D hehe

użytkownik usunięty

Dzięki, jak coś pisz, w każdej chwili coś nabazgram ;)

użytkownik usunięty

To prześlę, Ci któregoś dnia jakieś zdjęcie Deppa, żebyś mi też tak pięknie narysował ? :D chyba, ze z pamieci to jakoś rysujesz

użytkownik usunięty

Może być zdjęcie, ale lepiej mi idzie z pamięci, widzę zdjęcie, a jednak nie zrzynam z niego tylko sam układam krechy i jakoś wychodzi :)

użytkownik usunięty

dobra, to ja Ci podeślę, za jakiś czas fotę, a Ty mi to pięknie wyrysujesz - przyda mi się to bo w planach mam zmiane notki o Deppie ;)

użytkownik usunięty

Zgoda, nie ma sprawy, jak coś czekam :)

użytkownik usunięty

na pewno się z tym niedługo odezwę ;D artysto Ty nasz.,

użytkownik usunięty

Spoko :) dzięki - a to dzięki profesorowi Krzysztofowi Krzych z SP w Jarosławiu - DZIĘKI !

użytkownik usunięty

to ja Ci będę dziękować i się chwalić twoim dziełem u mnie na notce ;D hie hie

użytkownik usunięty

Nie no bez rozgłosu, nie lubię aż tak być narzucany sobą ;)

wysłałem ci portfolio, zachowaj to dla siebie :)

użytkownik usunięty

ale twoim Deppem będę się musiała podzielić, jak już go narysujesz, od razu Ci to oznajmiam :)

jasne to już zachowam tylko dla swoich oczu, dzięki :*

użytkownik usunięty

Zgoda, jakoś się pogodzę z faktem że inne fanki Depp' a się na mnie rzucą okej :)

:* oki -zresztą rób co chcesz ;)

Przy Placebo czy cos w ten deseń ok, niech Ci będzie... ale nigdy w życiu nie będzie się dało postawić takiego gościa obok chociazby butów Led Zeppelin czy Black Sabbath. Nie ta liga po prostu.