Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 382 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Mars aka muza dla biedy

użytkownik usunięty

Marne horyzonty, wymazać jego buźkę i zostaje brzmienie na poziomie setek garażowego crapu, może i niższym. A pokazywanie takich miernot w filmach powinno być prawnie zakazane.

użytkownik usunięty
Gitarowiec93

Masz chłopie rację, tutaj masz, ale nie ta liga bo rodzaj muzy inny :)

Gitarowiec93

Nie przesadzaj. Ale każdy ma inne zdanie

użytkownik usunięty
Beautiful_lie

Chodzi o inny rodzaj muzy, nie porównuje się innej odmiany Rock' a do tej w której króluje 30 STM :)

Zgadzam się :3

Beautiful_lie

No tak, bo przecież ,,inny gatunek" i te sprawy. Niedługo dojdzie do tego, że nie porównuje się dwóch zespołów, bo przecież to dwa inne zespoły, także jeden jest najlepszy w tym co robi. Jak tam wolicie.

Gitarowiec93

Ale czasami te porównania wyglądają jak porównywanie Dody z Nirvaną :) Oczywiście to tylko przykład

użytkownik usunięty
Beautiful_lie

Dokładnie, porównania - porównaniami ale takie są fakty :)
ROCK nie może kolidować z Punk Rockiem, czy innymi wydarciami gęby, bo 30 STM czy np. Metallica - bo to inny rodzaj, to tak jak porównać kto piękniejszy mp. J. Bieber czy spity Józek z pod monopolowego....skąd to porównanie, i dlaczego ?
J. Bieber to nastolatek z babskim głosikiem, z błyszczykiem na ustach który śpiewa o rzeczach o których nie ma pojęcia, a Józek to pijak schorowany życiem....

Hahahahah :D :D O rany, Bieber vs spity Józek, cudowne xd A swoją drogą, to tak, masz rację :>

użytkownik usunięty
Beautiful_lie

Hehehhe, nie miałem co w tym momencie porównać, ale tutaj jest to racja, nie ma co porównywać, dlatego niech inni nie wywyższając się tym że są mądrzejsi od innych bo piszą że to 30 STM jest gorsze od innej mocniejszej Rockowej kapeli która wydziera mordy i brzęczy na strunach i trzaska po bębnach...sam mam zespół i wiem co w tedy jest na topie, a co nie, co da się słuchać, by każdy jakoś na swój sposób odbierał tekst który chociaż jest, na nie takie hraaaaaaaa....łeeeeeeee....bleeeeeeee....(nie pajacuję), 30 STM ma pazura, ale śpiewają z sensem i miłością do tego co robią i fanów :)

To świetne że masz swój zespół :D Uśmiałam się czytając to co napisałeś, te momenty "hraaaaa.....łeeeeeee.....bleeeee' to takie prawdziwe :D

rock z punk rockiem porównać mozna. Biebera ze spitym Józkiem rówież - dodam, ze przykłady, ktore przytoczyłeś za przeproszeniem z dupy (zaraz spytasz czemu więc: brak JAKIEGOKOLWIEK poziomu obeznania w jakiejkolwiek dziedzinie, by móc podać coś sensownego, co mogłoby lepiej wyrazić Twoje oburzenie zestawiania pewnych rzeczy) punk rock z rockiem także : \ muzykę mozna porównywać. min. po to powstały te wszystkie chujow.e nazwy... szufladkowanie. ale mozna porownywac pop do metalu, rock do alternatywy itd, itp... jesteś najwyraźniej niezmiernie ograniczony, i powiem Ci, ze nie. że Marsi nie mają głębi. ich teksty też nie mają. że śpiewają sobei cos dla kasy, albo bo lubią, albo bo mysla ze jest to przekaz... tez sie mylą :) głębie to ma kur.. morze. światopogląd czas zmienić ._. mogłabym z ciekawości spytać o wiek?

użytkownik usunięty
worldpolly

Wiek...to ja ci odpowiem... Leon jak i większość znanych mi tu osób lubiących 30stm ma 20 lat dawno skończone .... są tu też osoby mające ponad 30 lat.. większości nastolatków że tak to ujmę " we łbie się poprzewracało " egoizm i wszelakie mądrości biją im do głowy, sądzą że są obeznani w muzyce jak nikt inny więc co rusz, trzeba hejtować zespoły, które są uznawane wzorując się tematem " muzyką dla biedy "
Nie podoba Ci się - nie słuchaj. Prosta rada.

po pierwsze czytam, a nie słucham (: i poprawia mi to humor. i samoocenę. zwłaszcza ' nie podoba się, nie wchodz/ nie pisz/ nie czytaj/ to moj ostatni post '. a potem i tak odpisujecie i mozna się tak fajnie bawic <3 czemu nie (: powiem Ci, ze sama słucham Marsów, ale po tym jak gdzies tu wyczytałam, ze porównujecie ich do Zeppelinów zrezygnuję chyba z ich głębokie muzyki ^^ ... 20 lat... POZDROWIENIA :D

użytkownik usunięty
worldpolly

Przecież tu nikt się nie ogranicza jedynie do 30stm, a co do Led Zeppelin to też ich słucham i bardzo ich lubię.

użytkownik usunięty

Ehhh...Demii - szkoda gadać, ja przestałem, oddycham lepiej :)

Justin Bieber ma u Ciebie 10, więc jest jakby już wszystko jasne. Ale rozumiem, że każdy ma swój gust i tak dalej.
Jared jako aktor nie wiem jaki jest. Za mało filmów z Nim widziałem, więc nie mogę się wypowiedzieć.
Jako wokalista, ma na pewno dobry głos. I ma osobowość co jest również ważne. Więc nic dziwnego, że ma fanów.
Skoro Tobie to nie pasuje, ok. Staram się to zrozumieć. Ale zakładając taki temat mógłbyś bardziej się postarać.
Bo niestety ale napisałeś w taki sposób..że nie należy traktować Cię poważnie.
Pozdrawiam.

Zgadzam się,jednak wole go jako muzyka niż aktora.

użytkownik usunięty
AleksandraXx

Fajnie, lepsze to niż wogule :)