Jared Leto

Jared Joseph Leto

8,0
71 356 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jared Leto

Hej ;p z racji że udzielam sie już na tym forum jakiś czas postanowiłam założyć tu mój pierwszy temat... jeśli było już coś podobnego to się go ewentualnie zamknie.
Temat miał by dotyczyć wywiadów, zdjęć, reportaży - wszystkiego co związane z Jaredem ( zarówno odnośnie jego kariery aktorskiej jak i muzycznej ) .
Znalazłam na You Tubie bardzo fajny wywiad Jareda ;) zachęcam do oglądania i udzielania się....

http://www.youtube.com/watch?v=5Ntf5pHpgzI

użytkownik usunięty
finch93

Nie każdy ale on tak !!!!!!!!!

Powiedziałabym "nieliczni" - to takie moje hasło ;P

użytkownik usunięty
finch93

Ja się w stuu procentach zgadzam - naprawde mało kto potrafi przykuć swoją osobą uwage tak jak Jared. Istna magia w głosie.... mi już brakuje przymiotników żeby go opisać heh ;D
... a jak powiedział : o przyszłości, że on umrze a ten wywiad będzie trwał wiecznie to poczułam takie nieokreślone uczucie... JARED WIELKI ;D to co reprezentuje on i reszta zespołu to klasyk, który przetrwa długie lata... ;)

W sumie dobry plan życiowy - umrzeć ;P W końcu tylko śmierć i podatki są pewne ;P

użytkownik usunięty
finch93

hah ;D niestety tak.. podatki i śmierć zawsze będą czekać - choćby nie wiem co ;p
dużo artystów dopiero po swojej śmierci zyskało prawdziwy rozgłos. Patrząc choćby na Amy Winehouse - jej śmierć była tragedią a ostatnio wyczytałam że kogoś straszy jej duch po nocach ;P Amy mimo śmierci wciąż głośna w mediach...
Jak dla mnie Marsi - sa właśnie tacy - nieśmierteli - dopóki fani ich kochają - pamięć o nich nie umrze tylko będzie żyć " wiecznie " (? ) ;P

Ale każdy artysta czy zespół dla fanów jest nieśmiertelny - dlatego fani są ważni :)

użytkownik usunięty
finch93

Oj tak nieśmiertelność jest w cenie, a jest to ważniejsze dla fanów, niż cokolwiek innego :)

Dokładnie :)

użytkownik usunięty
finch93

Fani są bardzo ważni - ale co najważniejsze żeby byli to " prawdziwi " a nie " sezonowi " fani... :)

użytkownik usunięty

Tak, po tym najlepiej poznać normalnego fana, to inna kategoria niż sezonowa, albo tez anty, czy tylko przelotność.
jeżeli te dwie ostatnie, to lepiej się nie pchać do 30 STM :)

Prawdziwi zawsze będą, nawet ja nie będą słuchać już tak często to i tak będą pamiętać i się interesować :)

użytkownik usunięty
finch93

Tak, zawsze, wrócą, z każdym tak było, i co jesteśmy fanami nie z przypadku, powoli do tego trzeba dojrzeć, i się przekonać ;)
TO DZIAŁA ! :)

Czy do tego trzeba dojrzewać? Może i masz rację, ja uważam, że przede wszystkim piosenki i wgl muzyka musi przemówić do człowieka.

użytkownik usunięty
finch93

Tak - każdy powoli sam odkrywa swoje uczucia w stosunku do 30 stm ;) Nasze są jak najbardziej prawdziwe, ale w całej Polsce jest dużo podobnych ludzi :D Wie ktoś może czy istnieje taka Polska stronka - oficjalna - Echelonu ? kiedyś szukałam ale nie znalazłam niestety... ;/

Kurde, nie wiem :/
A może by tak zorganizować spotkanie naszej grupki z fw? :) To tylko propozycja... ;)

użytkownik usunięty
finch93

Bardzo fajna myśl... :D a jeszcze fajniej jak byśmy sie wszyscy spotkali na koncercie Marsów ;D

To to w ogóle byłoby świetnie :)
Ale tak na serio jak podoba Wam się myśl spotkania to się cieszę:) fajnie byłoby się tak na żywca zobaczyć ;)

użytkownik usunięty
finch93

Uważam tak samo ! ;p Właściwie to tutaj na filmwebie stworzył się prawdziwy Echelon <3 wpadłam nawet na myśl o założeniu takiej stronki na necie... ;P
Myśle że spotkanie przy odrobinie chęci jest możliwe i pewnie będzie z tym związane dużo przemyśleń ( miejsce, czas, dojazd ) .

No to trzeba już teraz zacząć planować ;P
Więc skoro są 3 osoby, którym ten pomysł się podoba to trzeba założyć oddzielny temat i się dogadywać ;P

użytkownik usunięty
finch93

heh ;D zaprośmy jeszcze na to spotkanie Jareda, Shannona i Tomo ;D

Taaak, jak działać to na całego :P

użytkownik usunięty
finch93

Myśle że nie mieli by nic przeciwko hihi ;D

Skądże znowu ;P

użytkownik usunięty
finch93

Byli by zachwyceni ;D hah... ale nam sie marzy ;P
Ale chiałabym mieć choc pamiatkowe zdjęcie z Jaredem, Shannonem i Tomo ;p
http://www.youtube.com/watch?v=2gaYefsNRhk&feature=fvst ---> heh ;p śmieszne momenty chłopaków ;p minuta 2.29 --> Jaret wymiata ;DD

Jak zwykle ;P

użytkownik usunięty
finch93

Chciałabym mieć tyle pozytywnej energi co oni ! ;D

Ja takową mam, ale niestety nie codziennie ;P

użytkownik usunięty
finch93

Mnie chyba nadal trzyma typowa " jesienna chandra " ;P ale energia wraca gdy słucha sie Marsów ;P

U mnie zależy od tego ile mam roboty ;P Jak jestem zawalona to niestety nijak się radować ;P Ale zawsze na poprawę humoru - muzyka i gadanie z kumpelą na gg dosłownie o niczym ;P Od razu mi się poprawia ;P

użytkownik usunięty
finch93

absolutnie mam to samo... czasem jest taki nawał pracy że po całym dniu człowiek jest wykończony ;/ ale taka rozmowa o niczym jest jak najbardziej dobra ;D do tego dobra muzyka - Marsów - i chwila relaksu ;)

Muzyka - lekarstwo na wzystko ;)
Rozmowa też ;) Dziś nas w szkle tak naszło, że nie potrafiłyśmy sie przestać śmiać ;P Wszyscy się na nas jak na jakieś idiotki patrzyli ;D

użytkownik usunięty
finch93

hah xD co Was tak wtedy rozśmieszyło ? ;DD
ja czasem wybucham śmiechem i nie moge przestać sie śmiać ;DD - zupełnie bez powodu ;D

Nasz nauczyciel z WOSu zbierał żniwa na przerwie ;P - długa historia ;P

użytkownik usunięty
finch93

Oszz... To teraz mnie zaciekawiłaś ;D Co to za " żniwa " ;D , już sobie wyobrażam że z niego niezła " kosa " musi być ! xD

Żniwa - bo upomniał chyba z 15 osób na przerwie, żeby na ziemi ni siedziały ;P On potrafi się przecisnąć przez totalny tłum, tylko po to , by komus zwrócić uwagę z tego powodu, poza tym jakbyś go zobaczyła na żywo to byś padła ;D Ale wolę nie pisać, bo może on się gdzieś tu pod kogoś podszywa ;P

użytkownik usunięty

I to doładowuje chociażby słysząc te dzieła które on sam śpiewa i tworzył, i tworzy razem z zespołem :)
Daje koncerty, układa piosenki, wywiady, i artykuły, wszystko w idealnym porządku....

użytkownik usunięty

Idealnym - bez żadnych potknięć :D I ten idealny stan zachwyca ;D Ideal w Ideale - idealny zespół ;)

użytkownik usunięty

WSZYSTKO JEST IDEAŁEM jeżeli chodzi o 30 STM, i jego człąków :)
dziwię się tylko antyfanom, w czy tak ich nie lubią, trolle, czy taka mentalność ?

użytkownik usunięty

Idąc w myśl zasady mam wrazenie że trole im po prostu zazdroszczą albo zwyczajnie nie rozumieją ich IDEAŁU - czyli jednym słowem są to całkowicie odmienne jednostki od nas :) dlatego musimy trzymać sie razem ;P

http://www.youtube.com/watch?v=NX0523HIZ9U
Obejrzyj tak od 8 minuty :)

użytkownik usunięty
finch93

Jak on pięknie śpiewa ;D Można się poczuć jak w 7 niebie gdy się go słucha... A w tym serialu... ahh ;D szkoda że nie znam tak dobrze ang ;/ ale samo oglądnie i słuchanie go już spawia przyjemność...

Jak byłam w The Globe to przewodniczka mówiła, że nie trzeba rozumieć wszystkiego, ważne, żebyś zrozumiała chociaż połowę wszystkiego i wiedziała o co chodzi :)
Więc nie smuć się tylko bierz za oglądanie ;P

A co do jego śpiewu - śliczny!!
I jeszcze w tle Shannon gdzieś przemyka czasami z pałeczkami do perkusji ;P To jest genialne ;P

użytkownik usunięty

FAJNY TEMAT _ SUPER !!!

I ja coś dodam :)

Życie prywatne Jared'a koło jego miłości :
NEWS :
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=31601

Kiedy czas na nową płytę 30 STM ?:
WIEŚCI :
http://zapytaj.onet.pl/Category/019,001/2,8225096,Czy_wiadomo_kiedy_bedzie_jakas _nowa_plyta_zespolu_30_Seconds_To_Mars_.html

Jared Leto i kontrowersyjne PIER*DOL SIE !
http://www.youtube.com/watch?v=XbRd1Jw8fI8

użytkownik usunięty

miło że temacik się podoba :P

ahh - na nową płyte to chyba już każdy fan nie może sie doczekać :D

życie prywatne - byle tylko Jared był szczęśliwy - zawsze to mówie :p ale tak na serio to jakoś żadna z jego partnerek mi do niego nie pasowała... Ogólnie rzecz biorąc wszystkie jakoś do siebie podobne.... A co z Kathariną - zobaczymy ;) Życze im jak najlepiej ! :P

hehe :D pier**l się w wykonaniu Jareda to była istna BOMBA... ;D on ma cudowny kontakt z publicznością, wie co zrobić by rozweselić fanów ;D geniusz !!

użytkownik usunięty

Tak na płytę czasem warto poczekać, chociażby takie przeskoki w przeszłość :
2005 -płyta THE KILL - odjazd, no a w końcu 2008 - płyta A BEAUTIFUL LIE, przeskoki czasu aż 4 lata, póżniej roczna przerwa,
i poczekamy ile teraz czasu zejdzie na nową płytę :)

Życie prywatne Jared'a - Czekamy, kwestia czasu...

Co do pier*ol się to było w sensie artystycznym, w końcu najlepszy przekaz artysty zawsze szokuje, tak jak dzieła
innych ludzi, kiedy to tworzyli dzieła siedząc za potrzeba na muszli....

użytkownik usunięty

O tak ! ;D Cierpliwość popłaca... Trzeba się w nią uzbroić ;) a jak narazie cieszmy się " a beautiful lie " , " closer to the edge " i innymi genialnymi piosenkami :DD które z dnia na dzień - tak jak wino - im starsze tym lepsze ;P

użytkownik usunięty

genialnymi piosenkami :DD które z dnia na dzień - tak jak wino - im starsze tym lepsze ;P - dobrze napisane :)

A teledyski, jakie lubisz oglądać ?

użytkownik usunięty

z tededysków - hmm... właściwie wszystkie... ;P uwielbiam zwłaszcza oglądać relacje z ich koncertów ;P
najbardziej podobał mi sie teledysk do " closer to the edge " i " from yesterday " ale teraz króluje u mnie " a beautiful lie " ;P

użytkownik usunięty

No to tak jak u mnie, każdy opisuje to na czym się opiera - np. ATTACK, o miłości, FROM YESTERDAY - o walce, i przetrwaniu, A BEAUTIFUL LIE - o życiu na krawędzi pustki, KINGS AND QUEENS - o tym co nas otacza....

użytkownik usunięty

I w ty też tkwi magia... każdy teledysk niesie przesłanie... mówi o " czymś " - do tego piękne słowa, doskonała muzyka zaśpiewana przez Jareda i reszte zespołu... wszystko dopięte na ostatni guzik.
Inne zespoły zapominają o takich szczegółach - a te drobne szczególiki pielęgnują odbiorców :)