Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Z mojej średniej wynika że jest przeciętną aktorką, chociaż jest dobra, ale na pewno nie jest
lepsza od takich aktorek jak Natalie Portman (aż zrywać boki się chciało haha...), co
najwyżej jest lepsza od Stone ale nie od PORTMAN! A wracając do średniej jej filmów w
jakich gra to moja statystyka wynika następująco: Obejrząne 4 filmy, Średnia filmów 5.7
więc nie jest to jakiś wyczyn... PS. Do fanów: MOŻECIE MI POWIEDZIEĆ DLACZEGO
ZGŁASZACIE TEMATY KTÓRE NIE PRZYPADAJĄ WAM DO GUSTU? To jest tak dziecinne że aż
śmieszne ale i irytujące, bo chyba nie rozumiecie znaczenia pojęcia WOLNOŚĆ SŁOWA...
Mowa tu o moim temacie ALTERAKONTA lub temat Stanisław_monstera...

,,Obejrząne 4 filmy, Średnia filmów 5.7
więc nie jest to jakiś wyczyn'' haha sam sobie tą średnią wystawiłeś czy co? :P

użytkownik usunięty
kulusinio

Nie na serio mówię, tak jak mi wyliczyło....
Igrzyska Śmierci 8
Poradnik Pozytywnego Myślenia 5
Do szpiku Kości 5
X-Men: Pierwsza Klasa 5

nie wiem jak ty ale np. ja osobno wystawiam ocenę konkretnemu aktorowi czy aktorce a osobno filmowi. Dla mnie ocena filmu to dużo więcej niż zwracać uwagę na jednego aktora/kę. Dla mnie film może być bardzo dobry a jakiś aktor może zawalić swoją rolę a inny wystąpić świetnie. Więc wystawiłeś tą ocenę filmom jako całości czy Jennifer w tych filmach bo średnio czaje

użytkownik usunięty
julcia2805

Przeczytaj pierwsze zdanie jeszcze raz... Filmy oceniłem jako całość a Jennifer jako dobrą aktorkę...

I te oceny były wystawiane na podstawie gry Jennifer?

użytkownik usunięty
kulusinio

Przeczytałeś/aś pierwsze zdanie ze zrozumieniem?

No właśnie tego nie da sie zrozumieć :P

użytkownik usunięty
kulusinio

Napisałem że jest dobrą aktorką ale wybiera przeciętne filmy... No jedyne co się jej udało to Igrzyska Śmierci i co więcej przyznam szczerze idealnie pasuje do tej roli... Co do Poradnika dobra gra aktorska jest dobra ale film tak nudny jak flaki z olejem, no chyba że końcówka w miarę była...

No jest dobrą aktorką ale z tym wyborem filmów to ona do tej pory raczej miała niewiele :) Dopiero jej kariera sie rozwija i mysle ,że w tym roku już będą sypali jej propozycje ciekawych ról po sukcesie Igrzysk śmierci i Poradnika :)

użytkownik usunięty
kulusinio

No tak, takie samo mam zdanie o niej i o Emmie Watson ;-)

Wy jesteście jacyś niepoważni. Zagrała w 7 naprawdę dobrych filmach, najsłabszy z nich to tak naprawdę te całe Igrzyska Śmierci, przy czym jej aktorstwo była tam znakomite jak zawsze. A każda jej rola inna, to jest w tym wszystkim najpiękniejsze.

użytkownik usunięty
era

Niepoważni? To co wszyscy mamy mieć takie same zdanie jak ty? Jak już pisałem oglądałem z nią cztery filmy i według mnie najlepiej wypadła w Igrzyskach Śmierci ( przeczytaj książkę to będziesz wiedział dlaczego)... I nikt mi nie wmówi że najlepiej zagrała w Poradniku czy też Do Szpiku Kości... Bo takie mam wrażenie żewszyscy wychwalają ją tylko za Oscarowe role.

Widzisz, ja nie czytałem 'Igrzysk...', więc przynajmniej jestem obiektywny w ocenie jej aktorstwa w tym filmie. Dlatego mogę porównać tę rolę z innymi bez tego książkowego ciężaru i w Poradniku choćby miała po prostu więcej do zagrania, dlatego rolę Tiffany cenie wyżej niż Katniss, tym bardziej że siła 'Poradniku...' tkwi w dialogach i krótkich scenkach, w Igrzyskach chodzi o większe, ale bardziej 'rozlane' w czasie emocje.

Postać Katniss ciągnęła cały cały film do przodu(za to wielkie uznanie), no właśnie, ale Tiffany 'Poradnik...' napędza jak najlepszy silnik Ferrari, ja taką widzę różnicę.

użytkownik usunięty
era

Tiffany zagrała dobrze, ale za Katniss przyznam że pokazała klasę ;D

Oj tam każdy ceni inaczej. Jednemu podoba się ten film, innemu tamten. Moim zdaniem żeby docenić Jen w Igrzyskach trzeba jednak przeczytać książkę. Ale poradnik czy do szpiku kości też mi się bardzo podobały i nie dlatego że była za nie nominowana do oscara. Moim zdaniem to są bardzo dobre filmy a Jen naprawde się w nich (w mojej oczywiscie opini) wybijała nad innych

użytkownik usunięty
julcia2805

A jak myślisz skąd zdobyła rolę w Igrzyskach Śmierci? :-)