Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Świetna aktorka

użytkownik usunięty

u boku Emmy Watson i Cate Blanchett jak dla mnie trzy najlepsze TOP3 moje

Nie znasz się

użytkownik usunięty
Sugetzu

wyjdz...

Emma Watson? Jennifer Lawrence? Nie zdziwiłbym się gdyby resztą twojego TOP5 były Selena Gomez i Miley Cyrus. Mamy tutaj ewidentny przykład złego gustu, a raczej braku gustu. Jest pierdyliard lepszych aktorek od Hermiony i Jennifer Lawrence. A o Cate się nie czepiam, bo jest wielce utalentowana, ale nie najlepsza.

użytkownik usunięty
Sugetzu

Weź wyjdz zresztą zgłosiłem już twoje alterkonto ultramen

Ummm... Tyle, że nie jestem Ultramanem, ale ok? xd Tak czy siak, masz kiepski gust.

użytkownik usunięty
Sugetzu

Jesteś zresztą to już admin stwierdzi a po drugie Milay curus to gówno. Pokaż swoje oceny pośmieje się z fanatyka Dc

użytkownik usunięty

Up

użytkownik usunięty

Up

użytkownik usunięty

3

użytkownik usunięty

4

użytkownik usunięty

5

użytkownik usunięty

6

To albo jestem albo to admin stwierdzi? Gubisz się w swojej logice (która i tak jest na poziomie mało rozwiniętej ameby), chłopaczku i teraz ja mam wrażenie, że to ty jesteś trollem. Tak czy siak, zgłaszam za spam. Nie odpisuj mi, bo i tak wpisuję cię na moją listę ignorowanych. Żegnam.

użytkownik usunięty
Sugetzu

za jaki spam mnie zgłaszasz ? za te cyfry, od tygodnia fw ma błąd i popycham post postem. A ciebie zgłosiłem więc żegnam

Rozumiem Blanchet, jest fenomenalna, rozumiem nawet Lawrence, jest bardzo dobro. Ale Emma Watson? Jeszcze nigdzie nie zagrała nawet poprawnie.

użytkownik usunięty
tom_evans

To moje zdanie więc zaakceptuj je

Akceptuję, że są to twoje 3 ulubione aktorki. Nie akceptuję, że są według ciebie najlepsze. Moją ulubioną aktorką jest dla przykładu Helena Bonham Carter, ale nie uważam jej za najlepszą.

tom_evans

Nie ma sensu z nim rozmawiać, już w jakimś komentarzu przyznał się, że ma 14 lat, więc sam rozumiesz.

użytkownik usunięty
Sugetzu

Załosny jesteś

użytkownik usunięty
tom_evans

to jest moja sprawa, mam swoje zdanie, nie uważam ją wcale za najlepszą tyle mam do powiedzenia.

użytkownik usunięty

Up