u boku Emmy Watson i Cate Blanchett jak dla mnie trzy najlepsze TOP3 moje
Emma Watson? Jennifer Lawrence? Nie zdziwiłbym się gdyby resztą twojego TOP5 były Selena Gomez i Miley Cyrus. Mamy tutaj ewidentny przykład złego gustu, a raczej braku gustu. Jest pierdyliard lepszych aktorek od Hermiony i Jennifer Lawrence. A o Cate się nie czepiam, bo jest wielce utalentowana, ale nie najlepsza.
Jesteś zresztą to już admin stwierdzi a po drugie Milay curus to gówno. Pokaż swoje oceny pośmieje się z fanatyka Dc
To albo jestem albo to admin stwierdzi? Gubisz się w swojej logice (która i tak jest na poziomie mało rozwiniętej ameby), chłopaczku i teraz ja mam wrażenie, że to ty jesteś trollem. Tak czy siak, zgłaszam za spam. Nie odpisuj mi, bo i tak wpisuję cię na moją listę ignorowanych. Żegnam.
za jaki spam mnie zgłaszasz ? za te cyfry, od tygodnia fw ma błąd i popycham post postem. A ciebie zgłosiłem więc żegnam
Rozumiem Blanchet, jest fenomenalna, rozumiem nawet Lawrence, jest bardzo dobro. Ale Emma Watson? Jeszcze nigdzie nie zagrała nawet poprawnie.
Akceptuję, że są to twoje 3 ulubione aktorki. Nie akceptuję, że są według ciebie najlepsze. Moją ulubioną aktorką jest dla przykładu Helena Bonham Carter, ale nie uważam jej za najlepszą.
Nie ma sensu z nim rozmawiać, już w jakimś komentarzu przyznał się, że ma 14 lat, więc sam rozumiesz.
to jest moja sprawa, mam swoje zdanie, nie uważam ją wcale za najlepszą tyle mam do powiedzenia.