Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

ona ma 22 lat? wygląda grubo po 30!!! no ewentualnie na 29! Szybko sie posypie i botox pójdzie w
ruch, hahhaahah

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Drieee

Nigdy bym nie pomyślał, że taka okrągła gęba może kogoś zachwycić urodą... Aktorka z niej niezgorsza, ale pięknością bynajmniej nie grzeszy, zwłaszcza że już w tak młodym wieku tłuszcz zdeformował jej rysy twarzy. No ale o gustach się nie dyskutuje ))

aagnieszkkaa

wygląda po prostu na dojrzałą kobietę.

aagnieszkkaa

tez jestem tego zdania ze ona wyglada staro jak na swoj wiek, juz ja widze za 30 lat jak ma spuchnietą gębulkę od botoxu!

malina1

Agnieszkooo wszyscy wiedzą że to ty.

aagnieszkkaa

ma pucołowatą buzie, bo botoksie wyglądała by jak balon

Anaissa

Też mnie to zastanawia. :P Niektórzy nie mają co robić i piszą sto takich samych postów. Eh

aagnieszkkaa

Bez przesady,wygląda jak na swój aktualny wiek, czyli bardzo młodo. No i piszesz jakby to była jakaś wielka sensacja. Dorośnij dziewczynko.

aagnieszkkaa

Żal.PL

aagnieszkkaa

Jest piękna, wygląda na swój wiek i nie wiem z kąt przychodzą ci takie po*iepszone głupoty jak np to że ma botoks; jest w stu procentach naturalna. A to że ktoś wygląda na trochę starszą osobę (według ciebie) to ie znaczy że szybko zbrzydnie. Nie ogarniam takich ludzi jak ty.

daniell_p

Może masz rację ale mi też czasem się nudzi xD

aagnieszkkaa

Ja tam nie zauważyłem botoksu i interesuje mnie jej gra raczej w poradniku pozytywnego myślenia zagrała super a igrzyska śmierci takie se cały czas się rozwija i to ciekawie bo właśnie ona robi spore postępy i stale zmienia role dlatego ma u mnie gwiazdkę to młoda aktorka dla mnie trzy razy brzydsze od niej no i aktorki?? bez kometarza Lindsay Lohan,Paris Hilton Amanda Bynes tej niestety odbiło i tym podobne.

aagnieszkkaa

I co to ma za znaczenie? Pełno jest 40-latek które wyglądają na 20. I równie pełno pięknych, plastikowych i bezdusznych lal. Za to wcale nie tak dużo równie dobrych aktorek.