Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Wyżej niż niektóre naprawdę dobre aktorki....wgl patrząc na ten ranking TOP aktorek na Filmwebie
to aż ręce i nogi opadają, zastanawiam się czy aby to na pewno ocenia się talent aktorski czy tylko
urodę...

Robaczek_12

Jezu, ile jeszcze razy jakiś tępak będzie pisał to samo? "Gwiazdka Disneya wyżej niż Meryl Streep?! JAK TO?!" To nie ma znaczenia, tu już tak oceniają dzieciaki i tyle. Kto się zna, tego to nie obchodzi.

foxmulder

Opanuj nerwy.!
Poza tym to nie tyczy się gwiazdek Disneya, spójrz w ranking...

Robaczek_12

Naprawdę dobra aktorka jest wyżej niż niektóre naprawdę dobre aktorki. Czyli wszystko w porządku.

Wyluzuj, to jest ranking wyłącznie popularności.

daniell_p

A szkoda, że popularności a nie talentu...

Robaczek_12

Oczekujesz, że dwunastoletnie fanki Zmierzchu potrafią ocenić talent? A takich tu najwięcej.
A jak już mowa o talencie, to Jennifer Lawrence mieści się w pierwszej dziesiątce :)

daniell_p

No to widać, że należysz do tej grupy o której wcześniej pisał foxmulder, bo niestety ona talentu nie ma żadnego a tym bardziej nie powinna być w pierwszej 10, o wiele wyżej niż niektóre bardzo dobre aktorki i z większym doświadczeniem i talentem, no, ale taka sprawiedliwość użytkowników filmwebu.

Robaczek_12

Doświadczenie można zmierzyć latami. Dlatego nie twierdzę, że ona ma ogromne doświadczenie.
Ale talentu nie można i na ten temat podtrzymuję swoje zdanie. I nie ma co dyskutować, bo nie ma kryteriów talentu i twoje zdanie znaczy tyle samo co moje. Za to za mną stoją wszyscy krytycy, a oni znają się na tym lepiej niż ja i ty razem wzięci. A twierdzą oni, że to talent, który zdarza się raz na pokolenie. Nie twierdzę, że zdanie większości musi być tym jedynie słusznym. Twierdzę tylko, że nie jestem osamotniony w swoim zdaniu. Wręcz przeciwnie, należę do wielkiej grupy.

daniell_p

No tak, wiadomo jakiej grupy. Co do krytyków to wiadomo nie od dzisiaj, że krytycy to się tak znają jak..... każdy ci to powie, rzadko kto słucha krytyków...
Ja zdania nie zmienię, na 9 miejsce w rankingu TOP aktorek stanowczo nie zasługuje... to, że w ostatnim czasie często pojawiała się na ekranach w kinach nie znaczy, że od razu jest super aktorką, dla mnie to jest nie do przyjęcia, że wystąpiła w zaledwie 3, 4 ( a może nawet nie) filmach po których tak naprawdę zaistniała i już 9 miejsce w rankingu przed takimi aktorkami jak Pfeiffer, Blanchett, Bellucci, Knightley.... w głowie mi się to nie mieści, no, ale czego innego można wymagać od użytkowników filmwebu...