Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

Czy ktoś lubi z nią jakiś inny film niż Igrzyska??
Bo ja jestem fanką i kocham wszystkie i uważam, że jest niesamowita.....
Jest "najbardziej człowieczą" aktorką na świecie :)

Rozalia56

Ja bym zapytał raczej na odwrót, bo to nei za Igrzyska otrzymywała najważniejsze nagrody.

bytrek

Nie... Z igrzysk jest najbardziej znana... A najważniejsze nagrody albo nominacje dostała za do szpiku kości, poradnik pozytywnego myślenia, american hustle

Rozalia56

Jest jedną z moich ulubionych aktorek.Wspaniale wczuwa się w swoje role,pokazuje emocje,nie jest kłodą.
I śliczna jest.

użytkownik usunięty
mrs robinson

Cóż urodę ma oryginalną, co nie znaczy, że ładną. Jej zdjęcie na filmwebie zostało na tyle sprytnie zrobione, aby zatuszować jej tatarską urodę. Ostre rysy i wypukłe poliki jak u rosyjskiej babuleńki.

No to już wiem, jak ludzie nazywają cechy, które mnie kręcą w kobiecych twarzach ;)

Rozalia56

Ja ją akurat w igrzyskach poznałem, ale dopiero po pierwszej klasie zwróiłem na nią uwagę i zacząłem przerabiać jej filmografię. Moja ulubiona rola jaką do tej pory zagrała to Rosalyn z AH.

EMPEGERO

ale strasznie mało było jej w tym filmie :/

Rozalia56

Czy lubię z nią inne filmy niż Igrzyska? Igrzysk nie lubię, ale lubię Poradnik pozytywnego myślenia, x-men pierwsza klasa, Dom na końcu ulicy. Wg mnie dobrze zagrała w tych filmach, resztę filmów z jej osobą dopiero zobaczę.

Rozalia56

Lawrence najbardziej ujęła mnie w "American Hustle". Choć grała tam rolę drugoplanową to w tyle pozostawiła główną trójkę, czyli Adams, Bale i Cooper. Była tam fantastyczna. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że ma zadatki na być wielką gwiazdą kina na miarę chociażby Streep, Kidman, Lange czy Thompson. Pytanie jednak, czy ten hype wokół jej osoby nie jest chwilowy. Wszystko się niestety kiedyś kończy. Na dzień dzisiejszy osiągnęła ogromny sukces, jeżeli mówimy o tak młodej aktorce. Musi dokonać wszelkich starań by odpowiednio pokierować swoją karierą i nie podupaść. Aczkolwiek ja mam dość mieszane odczucia co do jej przyszłości. Nie chcę tutaj zbytnio prorokować, ale może za parę lat upaść z wielkim hukiem.

Rozalia56

Gdybym miała wybrać ulubiony film z Jen, to byłby to "Silver Linings Playbook". Natomiast najlepszą moim zdaniem kreacją jaką do tej pory stworzyła jest Ree w "Winter's Bone". Z niecierpliwością czekam na jej kolejne role, dziewczyna ma ogromny potencjał.

Rozalia56

Zdecydowanie urzekła mnie swoją rolą w filmie "Poradnik Pozytywnego Myślenia",ale również w roli Ree Dolly w filmie "Do szpiku kości".
No i oczywiście mimika aktorki,jest godna pochwały.Naprawdę lubię Jennifer i myślę,że będzie na prawdę świetną aktorką. :)

Rozalia56

Uwielbiam ją w Poradniku pozytywnego myślenia, ma przyjemną urodę i zbyt duży potencjał żeby występować w Igrzyskach Śmierci.

Rozalia56

W "Days of Future Past" była dobra.