Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

"Starała się o role Belli Swan i Rosalie Hale w filmie "Zmierzch". Ostatecznie w pierwszą
wcieliła się Kristen Stewart, w drugą zaś Nikki Reed."

Dlaczego jej nie wybrali? Film byłby o niebo lepszy i nie sypałoby się tyle złotych malin dla
niego.

write321

Sama Jennifer nigdy nie potwierdziła że brała udział w castingach do Sagii Zmierzch, gdzieś nawet czytałam że to tylko plotki o jej udziale w castingu

write321

Jeśli to prawda to bardzo dobrze dla niej że nie zagrała w takim gó.wnie.

Anaissa

Z nią to takie gówno by nie było, to Kristen wszystko spieprzyła.

write321

Ja bym się Kristen aż tak bardzo nie czepiała - jedna aktorka nie zniczyła całości. To raczej kwestia sztucznie przedstawionej historii i bardzo mdły sposób a to już nie wina aktorki

użytkownik usunięty
julcia2805

Jak ja przeczytałem jedną część (tylko jedną, więcej nie dałem rady), to obstawiam że Kristen była idealna do tej roli. W filmie i w książce takie samo sosnowe drzewo. Ja uważam że ona tej sagi nie spieprzyła, tylko twórcy. Wiedzieli że dużo zarabia to robiono SHIT! Według mnie większym drewnem w tym filmie jest Edek, jakby na to spojrzeć, był większym drewnem od Kristen. Następny argument to: autorka Meyer. Napisała tak poje**** książkę, że w życiu nie widziałem czegoś gorszego. Oczywiście tutaj tutaj chodzi o: świecenie się jak kula dyskotekowa. W każdym bądź razie: ani Jennifer ani grająca Belkę Kristen nie miały by szans, aby to zagrać to dobrze...

powiem ci szczerze że w tym filmie wszyscy aktorzy są jacyś tacy sztywni( może dlatego że nie żyją??? :) ) w sumie wiadomo że wszyscy jada po Kristen przypominąc jej marną grę ale z tej "wampirzej rodziny" to żaden aktor się specjalnie nie wyróżniał poziomem.

użytkownik usunięty
julcia2805

Edek musiał strasznie płakać że nie docenili go krytycy ze Złotych Malin...

Tak napewno był bardzo przybity......

użytkownik usunięty
julcia2805

A jakże, by inaczej :-P

write321

Bardzo dobrze że nie zagrała, teraz jej kariera potoczyła się w takim kierunku że dostała Oscara, gdyby zagrała w Zmierzchu to by miała setki żałosnych fanek które nie oceniają jej gry tylko to, że jest Bellą i że jest partnerką Pattinsona. Film nie byłby o niebo lepszy tylko odtwórczyni głównej roli byłaby o wiele lepsza, a sam film byłby tak samo marny.

hanka69

a teraz to nie ma tysiecy żałosnych fanek które oceniają ją dlatego że jest Katniss??? I nie musiałaby być partnerką Pattisona!!! No przecież Jennifer to nie Kristen.

write321

Może jeśli by zagrała w "Zmierzchu" film miałby o wiele lepszą ocenę.

użytkownik usunięty
theszymonfilipiak

Albo i nie...

dokładnie, nie ma co gdybać co by było gdyby..... nigdy się tego nie dowiemy i już