Jennifer LawrenceIII

Jennifer Shrader Lawrence

8,2
99 435 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Jennifer Lawrence

mimo jej świetnej roli na Oscara zasłużyła Jessica Chanstain :)
bardzo lubię Lawrence, uważam że nominacja była zasłużona, ale jej rola na pewno nie była lepsza od Jessici. Nie ta rola, nie ten film, zdecydowanie.
Tym samym (wg mnie) została trochę pokrzywdzona.
Zwłaszcza, że większość ekspertów stawiała na Chanstain. W każdym razie mam nadzieję, że trafi się Jessice w zamian za to film, który przyniesie jej jeszcze zasłużonego Oscara :)

Ofeflia

Jestem przekonana że Jessica jeszcze nie raz będzie nominowana do Oscara więc nie wszystko stracone :)

Anaissa

No tak, ale patrzy się na obecne role i dokonania :)

Ofeflia

Patrzy się na obecną rolę. Za dokonania dostaje się innego, honorowego Oscara, kiedy już jedną nogą stoi się nad grobem.

aviatorka_06

Chodziło mi raczej o obecną nominację, rolę za którą jest się tu i teraz rozliczanym. Mniejsza o twoją interpretację, sęk w tym że trochę trudno przyjęło się tę decyzję.

Ofeflia

Jednak zawsze jest szansa (nawet pewniak), że Jessica Chanstain dostanie Oscara. Jestem pewna, że trafi się jej jeszcze wiele świetnych ról. Myślę, że z Jennifer będzie tak samo. Obie panie wkładają wiele w swoje role, ale to Akademia Filmowa wybierała zwycięzców. Dla niektórych to ogromna przegrana i zaczną nienawidzić Jennifer, jednak ja ją lubię bo ma talent. Tak więc liczę, że obie panie w przyszłości będą mieć po co najmniej 2 Oscary na koncie :D

Invisibl3e

O, to z pewnością :) to dwie młode bardzo utalentowane aktorki, które na pewno osiągną w życiu bardzo wiele.

Ofeflia

Dokładnie. Więc nie ma co wyzywać Jennifer od najgorszych bo najwidoczniej zasłużyła na Oscara. Każda w swoim czasie dostanie swoją statuetkę i do tego nie mam wątpliwości.

Invisibl3e

Nie ma mowy o żadnym wyzywaniu! do tej pory spotkałam się z takimi opiniami tylko u fanek zmierzchu.

Ofeflia

Jessica to klasowa aktorka - oscar dla niej to kwestia czasu. Cieszy mnie bardzo oscar jennifer choć jestem zdania że za rolę w do szpiku kosci bardziej jej sie należał niż za poradnik no ale wtedy każdy piał nad czarnym łabędziem i natalie

julcia2805

Nie jestem jakąś wielką fanką Natalie Portman, obecnie nie zachwyca mnie jak np. Theron czy Streep, ale myślę, że Oscar jej się należał :)
w każdym razie był dla niej przeznaczony jak w tym roku dla Hathaway.

Ofeflia

Fajnie, zagrała .. ale walnęła i padła.. :P jak taką kieckę sobie wybrała to też w takiej trzeba umieć chodzić lub buty to samo...

Diablicaaa

Tak rzeczywiście, bo w takich chodzi się na co dzień :x

Ofeflia

Gratuluję Jen :) dziś z samego rana włączyłam, tv a tu taka niespodzianka, i przez cały czas w szkole miałam z tego powodu dobry humor, jeszcze raz gratuluję.

aneciora11

ja obowiązkowo Oscary oglądam co roku na żywo :P

Ofeflia

Pomimo miłości do Jennifer to również sądzę, że nie za taki film powinna odbierać Oscara, nie wiem, ale uważam, ze rola Tiffany nie była aż tak bardzo ambitna. Pomimo tego cieszę się, bo ją uwielbiam, mam nadzieję, że jej kariera pójdzie w jak najlepszym kierunku :)