Według mnie jedna z najgorszych aktorsko zdobywczyń Oscara w historii. O ile nie najgorsza. W
każdym filmie irytująca, z tą samą miną, potrafiąca zagrać chyba tylko zdziwienie.
Wiadomo, że w tym serwisie ładne i popularne (zaangażowane w popkulturę) aktorki mają zawyżone oceny. W jej przypadku to paradoks bo nie jest ani ładna, ani swoimi "zdolnościami" aktorskimi nie powinna się przebić wyżej niż kino drugiej kategorii. Oscar mimo wszystko boli bardziej, bo nie każdy ma konto na fmw, a każdy chcąc nie chcąc słyszał o J.Lawrence przez to, że zdobyła statuetkę. Niestety ten Oscar zostanie już z nią na zawsze...
na talentach aktorskich się mało znam (role w SLP, AH, Winter's Bone czy The Poker House na pewno działają na jej korzyść) ale dałem dyszkę, żeby była wysoko w rankingu (dzięki mojej ocenie) oraz za to, że:
jest śliczna
jest taka przyziemna
pizza naprawi wszystko
wygląda najlepiej w białym podkoszulku
http://media.tumblr.com/c41994569c3151e02697d4642de0c00b/tumblr_inline_n2rjksrjB c1rbgdnn.gif
trzymam kciuki i patrzę w przyszłość z nadzieją na następne oskarowe role hihi
Prawda, nic nie poradzę, ale ten portal służy do dzielenia się swoimi opiniami. Im więcej głosów negatywnych, tym więcej osób być może przejrzy na oczy i JL spadnie w rankingu tam, gdzie jej miejsce :)
Nikt przecież ci nie zabrania wypowiadania się, a czy negatywami zmienisz czyjąś opinię to zależy od tego, czy dana osoba potrafi myśleć samodzielnie i wyciągać wnioski.
Bądź co bądź ale Bradley Cooper dużo bardziej zasłużył sobie na Oscara niż ona w tym filmie.Widać spory przeskok aktorski między jego a jej rolą,no ale cóż.
Mamy teraz dziwną modę na Lawrence za sprawą głównie jej psychofanów. Ta moda udziela się także branży filmowej, stąd jej ciągła obecność w kinach.
Pozostaje mieć nadzieje, że za jakiś czas to wszystko minie i Lawrence zejdzie z tego sztucznie wytworzonego piedestału.
No też mnie to dziwi. Nie jest jakaś najgorsza, ale to chyba przesada, żeby dawać jej Oskara i to jeszcze za taki film! Tzn. film nie był zły, ale też nie wybitny, taka pozytywna opowiastka o tym, że nie zawsze w życiu jest wszystko stracone, ale od razu Oskara? Za 100 lat nikt nie będzie go pamiętał, jak to się ma do "Przeminęło z wiatrem" i gry aktorskiej Vivien Leigh? To był jednak film kultowy, rola Scarlett została zapamiętana, mimo że minęło już 75 lat od premiery. Chyba nie mieli komu dać tego Oskara no i Jennifer się przyfarciło.
Haha, nie ma to jak ludzie z bólem dupy. Zanim dziewczyna dostała oscara na forum pisano o niej w samych superlatywach. Dwa złote globy i BAFTe też dostała przypadkiem? Ta polska zawiść.. Pozdrawiam. ;)
Rozumiem. A nie myślałeś czasem o pisaniu newsów dla pudelka? Patrząc na to co tutaj piszesz nadawałbyś się. Może by Ci nawet za to płacili? Pieniędzy nigdy dosyć. :*
Pewnie nie(sądząc po moim: jestem nikim). Jednak tejże postaci źle z oczu patrzy i nie chcę mieć takich osób w Moim Królestwie.
Ty masz jakąś obsesję na jej punkcie? Wszędzie gdzie cie napotkam to plujesz na nia jak pies z wscieklizna.
To taki zenski Justin Bimber w branzy filmowej - chodzacy produkt wykreowany od a do z. Zabawne jest to ze jak wmowisz wszystkim ze jest swietna aktorka i dasz jej oscara to wszycsy nagle zaczynaja wierzyc ze tak jest
aktorką jest dobra, bo słabym to Oscarów od tak sobie nie dają, ale co do wykreowania to się mogę zgodzić. Na początku też zastanawiał mnie jej fenomen, aż w końcu zdałam sobie sprawdę, że to jest zbyt sztuczne aby było prawdziwe
Zobacz dla porównania ile teraz LP wystarczy sprzedać aby dostać złotą płytę hehe. Poziom jest zaniżany wszędzie... w szkolnictwie... byle głupek zrobi studia, w robocie byle żopo-właz zdobędzie stanowisko więc i w filmie byle komu przyznają oscara.